Mamici de Sept-Oct-felicitari Ana,hai Office(137)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Raluca, eu o sa le fac de acasa, asa mi se pare mult mai steril decat in spital. cand mergi la spalat trebuie sa ai tamponul la tine, nu te intreaba nimeni unde l-ai facut.

cristina si bebe in burtica 32+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Maine o sa stiu exact ce si cum, dupa ce venim de la eco . sper ca zilele astea sa gasesc si o pediatra buna

Bafta si tie, Kiti

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 32+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Cand i se face prima baitza lui bebe? Chiar in spital? Eu stiam ca trebuie sa i se vindece buricul... adica la cateva zile dupa ce ajungem acasa. Mamici cu experienta, cum e???

Mi-a venot ideea asta pentru ca am vazut ca Bebecris spunea ca ne trebuie in maternitate gel de dus pt. bebe.

37+

Depinde de la tara la tara... Aici de exemplu i-au facut baia din prima zi, iar de a doua zi, cand am putut sa ma dau jos din pat dupa ceza, mi-au aratat cum sa-i fac eu baie, asistata de ele. Binenteles ca-mi tremurau si maini si picioare, dar a fost frumos. De a treia zi, m-au lasat singura sa-l spal, apoi au venit si au verificat. A patra zi i-am facut singura, ca deh, capatasem incredere, iar a cincea zi mi-au scos atele si ne-au trimis acasa. Precizez ca tot timpul l-am avut pe bb in camera...
Aaaaa si buricul nu are nici o legatura cu facutul baii sau nu... Dupa baita il dezinfectam cu mercurocrom si asta era tot. Buricul i-a cazut la 10 zile dupa nastere...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 32+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 4 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

In principiu eu am pus pachetele de vata in bagaj, as face si eu de acasa tampoanele dar mi-e teama ca nu-s asa "proaspete" insa asta e un amanunt minuscul zic eu, in fine....deci cercelushii ar trebui sa ii cumpar de acum? se pun direct cerceii in ureche? cine ii face gaurain ureche?(mi-e cam mila)...

33+ Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La noi trebuie mers cu tampoanele de vata cu tifon de acasa! Iti pun si ele unul mic cand fac toaleta dimineata si seara! Mai prindeam cate o asistenta cu mana grea care cand scotea mensele din interior aveam impresia ca ma sfredeleste pe creier! Atunci am remarcat cine e si evitam sa merg la ea! oricum venea zilnic si dr mea si ma vedea cum se cicatrizeaza! Nu am avut epiziotomie in schimb la primul m-am fisurat superficial si la al doilea m-am rupt de nu puteam sta pe fund! In primele zile am folosit si tampoane de noapte ca curgea mult tare!

Alina-Mirela 37+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Da , Raluca ii cumperi si ii dai sa ti-i sterilizeze. O asistenta iti face gauricile , eu i-am dat atunci 10 ron . A avut mana buna ca is gaurelele asezate bine , adica nu e una mai sus is una mai jos

Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)sicu(33+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

a folosit careva detergent SANO pt bebelusi? a cumparat sotul o punga, dar nu stiu cum spala, daca e bun. eu as fi vrut sa spal hainutele bebelusului cu detergent normal, dar daca tot la luat.....

Mergi la inceput

OK gata am inteles ideea le confectionez de acasa si le ambalez individual or sa fie TAMPONOAYE BY RALUCA si o sa cumpar si tampoane de noapte!

33+ Sara Maria

Mergi la inceput

La capitolul hainutze, am body-uri multe si sosetute si 2 perechi de manusi, si 4 suzete avent anticolici ambele si 2 caciulitze, am inteles ca la spital trebuie sa ai 2 schimburi/zi, da nu stiu ar trebui sa ai 4 caciulitze, 4 manusi, 4 body, 4 pantalonasi? daca stai 2 zile?de exemnplu eu nu am pantalonasi deloc si m-as duce sa cumpar dar nu stiu cate perechi, si peste body care are maneca lunga mai trebuie bluzita? intreb ca na...nu e decembrie e septembrie..

33+ Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Citat:
citat din mesajul lui georgescu oana

buna fetelor
Apar si eu dupa cateva zile , din pacate un pic speriata , am fost aseara la eco si bebebe e f jos , sunt consemnata la pat..
Am sunat dr gynecolog care mi-a spus sa fac tot posibilu sa mai aman, bebe e micut si in plus am inteles ca nu sunt locuri prin spitalr si chestia asta ma sperie si mai mult , burtica s-a lasat , am contractii chiar daca iau gynipral nospa si scobutil
Stau cuminte si sper ca DD sa se indure sa il mai lase macar 3 saptamani in burtica

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 31s +
Martie-Aprilie
cum iei nos-pa si scobutil pastilute sau injectabil? poti sa le faci injectabil, ca i-si fac efectul mai repede. si stai cat mai mult in pat ca o sa treaca

iau pastile nu injetabil .. m-am gandit si eu la litice(parca asa se numea combinatia asta injectabila)dar dr nu a spus nimic , oricum vreau sa il mai sun diseara sau maine

voi stiti in ce sapt se fac injectiile de maturare a plamanilor ?

PS am chemat-o pemma si face mancarica c eu sa stau linistita

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 32s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput