Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 8
n_a_n_a spune:
Ale ,
Casa de piatra! Sa fie intr-un ceas bun!
Multa bucurie sa va aduca si crestinarea micutei Karina!
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beluistef Buna ziua mamici de floricele Avem si noi o rugaminte ...ne acordati si noua un vot, va rugam...sunt de la odiseea delfinasilor si curand ne vom alatura si noi clubului scutecelor...de la 1 septembrie... http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/somnic-de-frumusete-7732 multumim frumos Aaa..Aleesicoo casa de piatra, multa fericire si implinire...sa fii iubita si pretuita 100 de ani **************************************** Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010) si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?
cris_09 spune:
Aaa,am fost ieri din nou la doctor cu piciorul.
Control amanuntit,acelasi rezultat coloana "prea dreapta",apasa pe nervul sciatic..bla bla bla si tra la la...pare atat de simplu si deloc grav din gura doctoritei...dar pe mine ma doare si noaptea nu mai e deloc asa
Mi-a dat injectii cu Movalis,1/zi,5 zile.
Hmmmm,am citit prospectul scrie clar :INTERZIS MAMELOR CARE ALAPTEAZA.
Am mers la o asistenta(vecina)sa-i cer sa ma injecteze,nu inainte sa-si dea cu parerea daca ar trebui sa le fac.A sunat 2 prietene,doctorite pediatre...parerea lor:sa nu le fac decat daca intrerup alaptatul.
Mi-a spus sa o sun pe doctorita pediatra a lui Sebi sa-i cer parerea..daca pot intrerupe alaptatul cateva zile sa fac injectiile...sau sa incerc cu plasturi antiinflamatori,sau cu supozitoare Movalis..sau cu unguente locale..hmmm...pe prospectul tutror scrie descifrat:Nu este recomandat in perioada alaptarii.
Pe de alta parte,daca intrerup alaptatul si nu va mai vrea sanul apoi?Dar nici durerea mea nu mai e de suportat..durerea ca durerea dar extenuarea...atatea nopti nedormite,plimbari prin curte cu piciorul taras...
Ce sa fac mai fetelor?
PS:mi-e si rusine,ca mereu ma plang la voi,dar nu mai stiu nici eu incotro s-o iau...am avut o sarcina atat de usoara si cum am nascut,parca au venit toate problemele gramada pe mine
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?
aleesicoo spune:
buna feteleee
va multumesc din suflet pt felicitari si urarile de bine
poftiti la o petrecere mica de burlacie
sa curga sampanie, sa ne cante lautarullllllll
sa bem si sa mancam, pofiti toata lumea
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445
aleesicoo spune:
si aici o dedicatie din partea mea
http://www.youtube.com/watch?v=qwpI7FCgqTk
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445
cris_09 spune:
citat din mesajul lui aleesicoo si aici o dedicatie din partea mea http://www.youtube.com/watch?v=qwpI7FCgqTk fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010) multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!! http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445 |
http://www.youtube.com/watch?v=rRx2rzEkmiE
Ma votati?
Jocurban spune:
citat din mesajul lui cris_09 Aaa,am fost ieri din nou la doctor cu piciorul. Control amanuntit,acelasi rezultat coloana "prea dreapta",apasa pe nervul sciatic..bla bla bla si tra la la...pare atat de simplu si deloc grav din gura doctoritei...dar pe mine ma doare si noaptea nu mai e deloc asa Mi-a dat injectii cu Movalis,1/zi,5 zile. Hmmmm,am citit prospectul scrie clar :INTERZIS MAMELOR CARE ALAPTEAZA. Am mers la o asistenta(vecina)sa-i cer sa ma injecteze,nu inainte sa-si dea cu parerea daca ar trebui sa le fac.A sunat 2 prietene,doctorite pediatre...parerea lor:sa nu le fac decat daca intrerup alaptatul. Mi-a spus sa o sun pe doctorita pediatra a lui Sebi sa-i cer parerea..daca pot intrerupe alaptatul cateva zile sa fac injectiile...sau sa incerc cu plasturi antiinflamatori,sau cu supozitoare Movalis..sau cu unguente locale..hmmm...pe prospectul tutror scrie descifrat:Nu este recomandat in perioada alaptarii. Pe de alta parte,daca intrerup alaptatul si nu va mai vrea sanul apoi?Dar nici durerea mea nu mai e de suportat..durerea ca durerea dar extenuarea...atatea nopti nedormite,plimbari prin curte cu piciorul taras... Ce sa fac mai fetelor? PS:mi-e si rusine,ca mereu ma plang la voi,dar nu mai stiu nici eu incotro s-o iau...am avut o sarcina atat de usoara si cum am nascut,parca au venit toate problemele gramada pe mine Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) Ma votati? |
Cris, eu n-am urm#259;rit din urma si nu stiu cat lapte ai, dar cel mai simplu si inofensiv ar fi ca in zilele cat faci injectiile sa te mulgi ca si cum ai alapta si sa arunci lapticul... Eviti, in acest fel, si sa-ti diminuezi lactatia, si sa-ti tensionezi sanii... Dar in niciun caz nu sta 5 zile fara sa te mulgi, fara sa faci nimic...
Daca acum ai lapte destul, ai putea incerca si sa te mulgi in paralel cu alaptatul, cateva zile inainte de tratament, sa-ti pui la congelator niste portii de lapte si sa le dai lui Sebi cat timp faci injectiile, eventual indoite cu lapte formula.
Vestea buna e ca Muvalis e un medicament foarte bun, isi face imediat efectul, am facut si eu un tratament acum cativa ani, cand m-au durut picioarele ingrozitor, de sus pana jos, tot din cauza coloanei... Eu am primit tablete, insa imediat ce am inceput sa le iau am simtit ca scap de dureri!
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
Jocurban spune:
Mamicilor care mai au deja un copil, vreau sa le adresez o intrebare...
In cateva saptamani vine toamna, deja vremea incepe sa se raceasca dimienata si seara, iar dulapul mazarichilor e plin numai cu hainute de vara... Trebuie sa ma apuc sa cumpar hainute de iarna, insa habar n-am ce mi-ar fi util si ce nu...
Nu vreau sa repet greseala cu hainutele de vara, mi-am cumparat teancuri de body-uri si rochite si jumatate din ele nu le-au imbracat decat o singura data, cat sa nu pot spune ca nu le-am dat pe ele deloc...
Deci, mamici, cam ce avem nevoie iarna? Ma gandesc ca trebuie minim un fasulet pentru toamna si unul mai gros pentru iarna... plus treninguri, pulovere...? Cizmulite? Sau ajunge daca luam fasulet intreg, din ala ce se trage si peste talpi?
Ati vazut cumva prin magazine, au aparut hainutele de toamna? Eu n-am vazut niciunde fasulete... Si in afara de doua treninguri n-am nicio haina mai grosuta pentru fete...
Cu cate "straturi" trebuie sa imbracam copii iarna?
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
arturicii spune:
Carla, iti raspund si eu cam in 2 ore; acum ne-am trezit (e 8 dim la noi) si imi acapareaza un pic baietii laptopul ptr Frumoasa si Bestia
Ioana & PYS
Jocurban spune:
citat din mesajul lui arturicii Carla, iti raspund si eu cam in 2 ore; acum ne-am trezit (e 8 dim la noi) si imi acapareaza un pic baietii laptopul ptr Frumoasa si Bestia Ioana & PYS |
O zi frumoasa sa aveti!
Blogul mazarichilor