Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
Reallaura spune:
urez si eu lui Ale casa de piatra! sa fiti fericiti! Sa aveti o nunta de vis
R-ocsy mda, eu voi incerca sa ma feresc cat pot, dar cand iti vezi copilul tusind cum tusea Ilinca te cred ca e greu...macar in strainatate, in Canada de ex stiu ca le-au scos de pe piata, nu gasesti sa dai cu tunul...noi le aem mereu la dispozitie si ne tenteaza.
yoyoyo si eu zic ca ai facut bine ca nu ai sarit la ospamox. Antibiotic daca nici nu a facut febra. hm. Aerosolii sunt f buni, eu pe Mirci il fac bine in 2 -3 zile cu aerosoli cu flixotide si ser. La bb se poate face cu ser. EU am aparat A 100, dar daca tot e sa iei unul ia cu ultrasunete, Laika de ex, sa nu faca zgomot sa sperie copilul. SI al meu e de bb, dar tot e galagios.
Ophtamesone_n e si cu sulfat de neomicina, daca e si infectie.Eu vibrocil am fol mult la Mirci, e adevarat dupa 1 an. e f bun S
sper sa va faceti bine repede!
cris_09 spune:
Alesicoo,casa de paiatra!Sa ai o nunta de vis,sa te distrezi si nimic sa nu-ti umbreasca fericirea!
Sa fii iubita 100 de ani!Iar bebelina Karina sa fie cumintica la botez!
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?
mamanati spune:
Buna mamici,
Imi pare rau ca nu prea reusesc sa-mi croiesc timp pentru citit asa ca altadata. Acum sunt cu bebita singura acasa si de ca cand a plecat tati incerc sa ma descurc cum pot. Cu toate astea, de 3 zile nu mi=am aspirat prin casa, am facut o ciorba de pui la repezeala din care n-am mai apucat sa scot spuma cand ferbea carnea ca plangea Beatrice, iarr teancul de haine de calcat s-a facut de un metru inaltime!
Noi suntem binisor, doar ca Beatrice a inceput sa tuseasca azi.
Camita e la mare in Eforie cu bunicii de 3 zile. Mii atat dor de ea, iar ea nici nu vrea sa vorbeasca cu mine la telefon. Azi e ziua ei, si doar ma asculta in timp ce o felicitam. Abia astept sa vina acasa, desi greu imi imaginez cum o sa ma descurc singura cu amandoua.
Ale, casa de piatra si petrecere frumoasa!
Multa sanatate copilasilor bolnaviori!
la toate!
Jocurban spune:
Dragi m#259;mici,
am reu#537;it s#259; intru #537;i eu, din nou, s#259; v#259; citesc...
Ale, cas#259; de piatr#259; #537;i mult#259; distrac#539;ie s#259; ave#539;i! S#259; fie īntr-un ceas bun!
Cameliei #537;i tuturor bebelu#537;ilor ce se serbeaz#259; zi de zi pe aici le urez mult#259; s#259;n#259;tate (mai ales muco#537;ilor !) #537;i mult#259; putere de joac#259;!
Boln#259;viorilor le trimitem mul#539;i pupici #537;i ur#259;ri de īns#259;n#259;to#537;ire cāt mai grabnic#259; #537;i f#259;r#259; complica#539;ii...
Ioana, am citit descrierea ta despre festivalul la care a#539;i fost #537;i mi-a venit sa-mi smulg parul din cap de ciuda ca m-am nascut in tara asta! Incredibil cate diferente intre ROmania si orice tara civilizata... Si, ca sa pun si mai multa sare pe rana, va reproduc un scurt fragment din povestirile despre sistemul sanitar din Canada ale unei mamici de pe topicul de gemeni, care tocmai a nascut:
"- pe 2 august avem intalnire cu anestezistul sa discutam despre ce fel de anestezie ar fi mai potrivita mie, apoi cu o asistenta care sa ne explice cum o sa desfasoare ziua marii intalniri, ce tre sa faca taticu, ce trebuie sa aducem, etc.
- ne-au intrebat daca avem familie sa ne ajute cu bebei, am zis ca suntem singurei asa ca a facut cerere la "policlinica' cartierului sa ne puna la dispozitie o sora medicala care sa ne ajute dupa nastere cu alaptatul, baita bebeilor, etc. Tot ea va veni si inainte cu saptamana sa verifice daca avem tot ce ne trebuie pentru a primi bebeii.
- asistenta a facut cerere la medic sa-mi dea pompa de san pe reteta asa ca nu am sa platesc nimic
[...]
Joi vine asistenta de la policlinica sa-mi dea un scurt "curs prenatal", sa verifice daca avem totu pentru bebei (patut, hainute, biberoane, etc.) iar dupa nastere o sa am o asistenta cate 6 ore pe saptamana sa ma ajute, nu e mult da macar sa-mi dea timp sa fac un dus si o mancare calda..."
Asa si in Romania, nu?!
Ioana, apropos, imi dai voie sa reproduc textul tau integral si la noi pe blog?
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
arturicii spune:
Hello
La multi ani sarbatoritilor de 19 si 20 !
Daca tot mai au baietii doar cateva zile de vacanta, noi o tinem lant cu surprizele. Azi au fost la film cu tati si niste amici copilasi si eu la cumparaturi de mancare, cu Sabina desigur.
Maine avem 2 programari de surprize super super faine!
Mandra noastra fetita este o haioasa, ieri a chiuit tooooata ziua si azi de dimineata a inceput iar. Ne topim dupa ea cand o vedem cum face.
Virginia, tin pumnii sa reglezi lapticul
Flory, weekend fain.
Eu, de cand am nascut baietii, chiar daca a mai fost musai sa mai plec fara ei, nu m-am simtit intreaga cand nu au fost in jurul meu. Iar de relaxat nici atat nu am putut. Poate voi reusiti!
Mary, recunosc ca nu am avut vreme sa citesc articolul insa in mare sa inteleg eu ca pastrezi tot ca sa te apuci iar de ...treaba?
Cris, dar pe masura ce cresc nu mai iau atat de mult in greutate. Nu ai incercat sa folosesti unul din graficele puse de mine sau de Vivela aici ca sa vezi ca nu conteaza cat anume ia in greutate ci sa isi mentina propria curba de dezvoltare.
Sabina sta in fundulet ptr ca vrea ea. Atata se trage pana reuseste. Insa nu o prea las. Poza respectiva era "artistica". Mi-a placut cum ii statea cu fustita respectiva si am sprijinit-o eu de coltul canapelei.
In plus, ea nu prea stie cum e treaba si ce ar putea sa faca intinsa in patut; e mai mereu ridicata/agatata/purtata.
yoyoyo, sanatate multa; aerosoli am folosit si noi la baieti de cand erau bebei
Carla, cu drag
Cat de fain e aici, cat de civilizat...
Aseara am primit poze cu curtea casei noastre de langa Bucuresti! Curte la care am plantat fir cu fir de la trandafii la liliac; arata impecabil, au crescut tufe mari si frumoase (asta gratie prietenei ce a ramas sa locuiasca acolo).
Alina, petrecere frumoasa!
Nati, La multi ani !!!!
tuturor
Ioana & PYS
Jocurban spune:
Offf... scuze, am scris cu caractere romanesti si am uitat ca nu sunt acceptate de editor...
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
arturicii spune:
nu-i bai; nu e asta capat de tara cum se zice;
eu is rupta dupa o zi plina ochi
weekend fain tuturor
Ioana & PYS
Reallaura spune:
Discordia Pe mine ma batea gandul sa cumpar fetii o rochita de pe net, d-aia intrebam, dar adevarul e ca mi se par cam scumpe si mie. mai bine iau altceva copiilor. hm
cris_09 spune:
www.gapo.ro/poze/detaliu/362319-LCBR4HCXJYYTMX27PVOWOB5GN.htm" target="_blank">cafeluta cu flori de liliac este servita
Ioana am reinstalat windowsul si nu mai am nici un link la favorite.Si aveam atatea site-uri utile salvate
Nu papa lapte praf.Ii dau san,si l-am incercat de cateva ori si cu late praf(dupa san) ca sa vad daca e satul,si nu vrea.Aseara am fost la botez.Ma duc sa incerc sa-l adorm,poate reusesc sa ma odihnesc un pic si eu.
Pup
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?
beluistef spune:
Buna ziua mamici de floricele
Avem si noi o rugaminte ...ne acordati si noua un vot, va rugam...sunt de la odiseea delfinasilor si curand ne vom alatura si noi clubului scutecelor...de la 1 septembrie...
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/somnic-de-frumusete-7732
multumim frumos
Aaa..Aleesicoo casa de piatra, multa fericire si implinire...sa fii iubita si pretuita 100 de ani
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)