Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Carla, eu am auzit ca la fetite rochitele merg purtate 2-3 veri; in primu an sunt mai ungute, apoi mai scurtute apoi merg cu iegari (sau cum se cheama pant aceia mulati)

- 2 treninguri
- 7 body cu maneca lunga
- sosete
- 3 pantaloni lungi
- 2 dresuri
- 2 pulovarase
- 2 pijamale
- 4 salopete intregi (cele cu botosei)
- o vestuta
- 2 caciuli de toamna
- 2 caciuli de iarna
- 2 perechi de manusi
- o geaca de vreme umeda
- o salopeta de iarna
- un sac de "dormit" ptr carucior

acum, sunt sigura ca ajunsa in magazin o sa ti se para ca trebe si aia si aia si cealalta;

cel mai bine, cred, e sa iti faci o lista cam ca si cea propusa de mine (ptr ca tie poate iti va placea sa imbraci altfel fetele decat mi-a placut mie sa ii imbrac pe baieti) unde sa scrii tu ce crezi ca iti trebe si cantitatile; astfel, poate, o sa ajungi sa treci iarna fara cantitati impresionante de hainute

de ex, eu, pe Sabina, imi place sa o imbrac in costumase intregi, pe cand pe baieti imi placea sa ii imbrac cu bluze si nadragi, costumasele imi pareau prea...bebelusesti

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Multumesc si eu Artu pentru listuta!!
Marturisesc ca aceeasi problema mi-o puneam si eu ca si Carla legat de vestimentatia bebelinei pentru la toamna/iarna. Ce simplu mi se pare acum si ce complicat pentru iarna.Deja caciulitele i-au ramas mici, m-am trezit la munte ca nu-i mai vine nici una, aveam una doar care ii mai si scapa de pe cap, insa am intrat in alerta, ca se stie...aici dintr-o data poate sa vina vremea rea si ma trezesc ca n-am cu ce sa o scot din casa pe fata mea dependenta de natura. si eu care ziceam ca la munte gasesc cate ceva,uite ca tot de vara aveau hainutele.astept cu viu interes "colectia" de toamna/iarna.

O trec pe mandra mea inapoi pe Nan,ca azi mi-a regurgitat de 2 ori lapticul combinat Nan cu Aptamil,cantitatea era suficienta ca sa imi dau seama ca ceva nu e in regula.Dr mi-a spus sa revin la Nan.O las asa o perioada, o mai urmaresc, vedem cat ia in greutate si apoi vedem ce mai facem.Si eu care ma entuziasmasem ca Aptamilul chiar mirosea frumos si avea gust bun...depinde acum si de ea,cum ii pica lapticul.

VIrginia si Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

buna fetele.....
in sfarsit mai am si eu timp sa mai intru....
noi am trecut pe milumil....si ne place...ei, mai facem noi mutrite, nu in fiecare zi....asa ca nu o fac pe mami cu capul
ieri a vomitat in jet...pt prima data, si m-am speriat rau de tot pt ca s-a inecat si a dat ochisorii peste cap, cei drept....e ca s-a cam speriat si ea....
mai nou ne place in brate si adorm numai leganata.....asta multumita lui buni...care cica o doare inima cand plang.
ne-am indragostit si de feon.....nu stiu de ce plange inainte sa adoarma...de cateva zile e asa
de la 3 ma chinui sa scriu mes asta.....
am reusit sa votez si bebeii de pe 24/24 mamica.....felicitari pt bebei frumosi, o sa pun si eu papusica mea.....
eu am tras o cearta cu scorpia de soacra-mea...i-am aratat eu ca nu e de gluma cu mine....chiar m-am saturat de ea
chiar nu pot intelege cum unele mame se chinuie sa-si creasca copii atatia ani si apoi cand sunt si ei fericiti la casa lor, fac tot posibilul sa le faca viata un cosmar.mi-e foarte greu sa inteleg....sau poate devin geloase pe sotiile copiilor??????CIUDAT
OFFFFFFF ARTURICIII ce frumos la voi acolo.....vreau si eu
ALY CASA DE PIATRA SI CRESTINARE FRUMOASA !!!!!
MULTA SANATATE BEBELUSILOR BOLNAVIORI....
ALINA petrecere frumoasa la nunta.....eu stau in comuna cu tornada, adica facaeni, pacat ca nu am intrat mai devreme, poate ne intalneam.poate totusi vezi mes.cate zile stai la fetesti?
nu-mi vine sa cred ce mari si frumoase au crescut mazaricile carlei.....felicitari!!!!!
CRISTINA DRAGA MEAsi eu m-am subrezit rau dupa ce am nascut....cand ma ridic sunt anchilozata de spate, iar noaptea am dureri mari de spate(imi dau cu arnigel) si transpir de curg apele pe mine....ce sa mai m-am babit rau..., nu stiu ce sa zic...eu am inrerupt o zi alaptatul si printesa mea nu a mai luat sanul...mai asculta pareri....
o duminica placuta va doresc....

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

Mergi la inceput

http://entertainment.webshots.com/album/578407760iYRRUH

Mergi la inceput

• colectia de zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Virginia, nu ai ptr ce; e orientativ oricum; eu voi folosi ce avem, ptr Sabina ma refer (le primim de la o micuta un pic mai mare decat noi) ca ptr baieti cumparam tot.

Maribell, ei, ce fete faine sunteti! Sa fiti sanatoase ! E tare de tot body-ul vacuta !
Cat despre apusurile de soare.... Cum sa nu te acomodezi cu asa privelisti!

Ioana & PYS

Mergi la inceput

'neata gagici......
se pare ca azi va servesc eu cu oo cafeluta
o duminica placuta tuturor.......
ARTU MULTUMIM....ESTI O DRAGUTA
daca ai timp, imi spui si mie cumm ascunzi tu link-urile catre poze?
a venit racoarea si la noi.....e bine, dar seara si dimineata este foarte frig si apoi foarte cald.imi este frica sa nu raceasca bombonica.nici nu stiu cum sa o imbrac.....noaptea dupa baita ii da-u o salopetica cu totul, dar imi pare cam subtirica.....offfff
trebuie sa ajung in buc sa-i cumpar si de toamna-iarna
multumim de listuta ARTU....chiar si pt orientare e super bine venita.

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE FERICITE MIHAI ALEXANDRU de OANARUS !!!!

noi azi am fost super plangacioase, de abia am mancat cu pauze de plans, s-a linistit doar cu feon-ul....oare ce are de cateva zile de plange asa la fiecare masa?????
bine macar ca pana la urma papa de fiecare data.....
eu cu scorpiela nu mai vb, incearca ea sa se bage in seama......dar o evit pe cat se poate...am ajuns la concluzia ca e doar proasta si atat.

Mergi la inceput

foarte tare....cand intru si eu pe forum....sunt singurica......
dupa un episod de chiuieli, rasete cu gurita pana la urechi si vorbit ....acum buburuza mea dulce doarme in carucior afara in curte
pe bune, daca nu ar fii scorpiela cu toanele ei...ar fii superb aici.
asa frumos canta pasarelele in pomi , si e un aer curat de care nu ma mai satur.
ieri am fost pe malul dunarii, care este la 10 min de noi, si asa frumos miroase padurea.....o sa mai fac poze ca sa va arat.ce ar merge o pensiune aici....mama mama( de fapt asta e visul meu de vre-o 10 ani -o pensiune micuta)
sa ne ajute doamne doamne sa construim casuta mult visata mai repede si sa ne mutam de aici.

mai am 2 guri si termin 1kg de iaurt delicios facut in casa...o minunatie....sper ca v-am facut pofta...
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Buna fetele,

Ale Casa de Piatra si un botez frumos care sa va mearga la suflet!!

noi vineri am facut vaccinul iar seara mi-a facut 38 de grade si o ora a urlat extrem de tare,nu va puteti imagina,eram panicata si disperata,copilul meu n-a plans niciodata asa....intr-un sfarsit a adormit si si-a reluat obiceiul ei de papat dormit jucat pana a doua zi seara cand iar a facut temp 38 si urlat o ora pana a adormit....ma simt atat de neputincioasa cand vad cum urla pana ramane fara aer si nu reusesc s-o alin...piciorul nu o doare ca atunci cand se joaca il ridica,pedaleaza cu el iar locul unde a intepat-o nici nu se mai cunoaste....nu stiu de ce seara din senin o apuca plansul asta asa agresiv...sa speram ca azi nu se va repeta, Doamne Fereste sa ramana cu obiceiul asta de urlat seara inainte de somn

Mergi la inceput