Ghiocei de martie-aprilie ***239***
Raspunsuri - Pagina 9
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 bianca - cum se simte vladimir dupa tratament? distractie placuta la mare (si nu uita sa te balacesti un pic si pentru noi ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor, patru luni si-un pic |
Ma scuzi, da rnu stiu la ce tratament te referi....
chatonel spune:
Neata tufete!
Vazui pe rinjila si ma minunai ce de dinti are!!! Bianca, ati mobilat aproape tot :)
Pisilinca va trece cu bine de perioada de adaptare si apoi va face ca izia, adica nu va mai avea rabdare dimineata; a mea se trezeste la 7 si jumate, inate era dupa opt trezirea si cere la Cati, e nanny de ocazie la care merge de la inceputul lunii si unde e mai rasfatata decit la bunici (nanny are virsta soacra-mii si sotul ei e topit dupa izia).
Ayla 

Io tot incerc sa mobilizez opinia publica (la discutii generale) sa facem ceva: un mars de protest, o petitie pentru ministerul sanatatii.... am impresia ca sint de la munca in zadar. Vorbe multe, fapte prea putine 

georgiana310 spune:
| citat din mesajul lui pisigri http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Pisigri, eu abia acum - de aproape 2 ani - citesc blogul tau. Si mi-au dat lacrimile citind despre suferinta ta privind intarcatul. Te inteleg intr-un milion de feluri si ti-as spune 1000 de cuvinte ca sa-ti fie bine.

Ce-am vrut sa-ti zic e ca e foarte fain blogul tau. Intentionez de multa vreme sa am o activitate de-asta pentru ca sunt sigura ca mi-ar face bine - m-ar compensa cu toate lucrurile pe care NU le zic. As reusi sa las undeva partea din mine care e grea si ponosita si pe care nu vreau sa o las nimaniu, pentru ca e grea...
Whateber... women stuff!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
georgiana310 spune:
| citat din mesajul lui chatonel Neata tufete! Vazui pe rinjila si ma minunai ce de dinti are!!! Bianca, ati mobilat aproape tot :) Pisilinca va trece cu bine de perioada de adaptare si apoi va face ca izia, adica nu va mai avea rabdare dimineata; a mea se trezeste la 7 si jumate, inate era dupa opt trezirea si cere la Cati, e nanny de ocazie la care merge de la inceputul lunii si unde e mai rasfatata decit la bunici (nanny are virsta soacra-mii si sotul ei e topit dupa izia). Ayla ![]() ![]() ![]() Io tot incerc sa mobilizez opinia publica (la discutii generale) sa facem ceva: un mars de protest, o petitie pentru ministerul sanatatii.... am impresia ca sint de la munca in zadar. Vorbe multe, fapte prea putine ![]() ![]() ![]() Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Chato, tu nu stii?! La noi e cu "ar trebui sa...","de ce nu se face...", "nimeni nu face nimic".
Dar cand e sa pui mana sa faci... toti avem scuze.
Eu una am declarat de acum 3 ani:
NU VREAU SA FAC NIMIC PENTRU TARA ASTA!
NU MA INTERESEAZA SA MERG LA VOT!
SPER SA NE CUMPERE UNGURII/MONGOLEZII/UZBEKISTANII, ETC... LA PRET DE NIMIC!
Atat! Asta e declaratia mea de patrioata!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
pisigri spune:
Chato, am citit ce ai scris tu...
N-o sa se faca NIMIC. Protest ca sa ce? Schimbam ministrul, aducem altul la fel, schimbarea sistemului e de durata si cere bani, si noi inca nu am scapat de TRADITIA de a face afaceri pe banii statului...
Stiu ca daca toata lumea ar fi cuprinsa de aceeasi disperare..imobila ca si mine, n-ar mai exista progres, dar....
Nu stiu, probabil ca nu-s io in stare sa am o viziune de ansamblu asupra acestei situatii, dar din punctul meu de vedere vinovat e electricianul care a lasat firele alea neizolate si mai sint bune de spinzurat cadrele medicale care erau prea ocupate ca sa sesizeze ca e fum in incaperea aia, cu atit mai mult cu cit era camera de ATI. In rest...pot sa cada oricite capete...
Si din nou, ce-o sa se intimple? O sa fie data afara asistenta " pishorcoasa" (ca doar la pipi era plecata, nu??)...si ca si cealalta, care a prajit bebelusul in incubator, o sa se angajeze in alta parte, in alt spital, intr-un cabinet particular sau de ce nu o gradinita, o cresa, sau bona...
Stiu ca statul cu miinile in sin si plinsul de acasa nu ajuta cu nimic...dar parca mi se pare ca orice vrea populatia e in zadar...e lupta cu morile de vint
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Georgiana, multumesc de doua ori.
Apuca-te si tu, e user-friendly (o zic eu, care-s cu neuronul in groapa, la propriu) si face urias de bine la psihic.
Chato, asa zici tu, ca se adapteaza? Eu am plecat plingind azi, cind am vazut-o cum urla...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
anamariame spune:
Neata!Multumesc pentru cafea!Ma bag si eu la citit blogurile la care ati facut reclama. Le rasfoiesc din cand in cand, dar acum nu sunt la zi :)Georgiana, cum se procedeaza? Dai un telefon si te programezi? Cam cati bani ar trebui sa ai pregatiti pentru un control de rutina, ai idee? Sunt si eu interesata de aceasta varianta.Si am rugamintea la Dodo-pui sa mai puna o data pasii necesari pentru a pune lucrusoare la bazar, am si eu cateva, sper doar sa reusesc cu timpul sa ma si ocup de acest aspect. Multumesc
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui anamariame Neata! Multumesc pentru cafea! Ma bag si eu la citit blogurile la care ati facut reclama. Le rasfoiesc din cand in cand, dar acum nu sunt la zi :) Georgiana, cum se procedeaza? Dai un telefon si te programezi? Cam cati bani ar trebui sa ai pregatiti pentru un control de rutina, ai idee? Sunt si eu interesata de aceasta varianta. Si am rugamintea la Dodo-pui sa mai puna o data pasii necesari pentru a pune lucrusoare la bazar, am si eu cateva, sper doar sa reusesc cu timpul sa ma si ocup de acest aspect. Multumesc ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Intri la Ajutor umanitar, la Bazar si primul link "noul bazar" iti deschide programul de bazar. Apoi dai "anunt nou", o sa iti ceara sa te loghezi, daca n-ai chef de alta parola dai "ma loghez ca membru de forum" si apoi pui anuntul. Pune-l pe 2 zile cu retrimitere automata de 10 ori, scapi de multa bataie de cap asa. In rest... sunt mai multi pasi, e destul de user friendly, dupa primul produs deja o sa stii ce-i de facut. Aaaa, si la plata bifeaza ca vrei sa emiti factura, e o comanda automata a bazarului prin care faci astea.
Hai ca daca am reusit io, care am terminat Litere, reusesti si tu!
cititorilor.CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
chatonel spune:
| citat din mesajul lui pisigri Chato, asa zici tu, ca se adapteaza? Eu am plecat plingind azi, cind am vazut-o cum urla... If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
sigur ca se adapteaza. Chiar daca este putin mai greu, pisilinca a fost obisnuita numai cu tine/voi timp de un an si jumatate, e normal sa fie mai dificil.
E ca prima tabara, cind toti copiii pleaca plingind - si parintii la fel- si cind se intorc de-acolo pling ca s-a terminat

Izia, 23 mars 2009