Ghiocei de martie-aprilie ***239***
Raspunsuri - Pagina 10
georgiana310 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas [quote]citat din mesajul lui anamariame -------------------------------------- cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Sa mai zic si de blogul tau ca e super fain? O sa zici ca e lingusala.
E grozav! Super treaba!
Felicitari

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 [quote]citat din mesajul lui Gianina34 bianca - cum se simte vladimir dupa tratament? distractie placuta la mare (si nu uita sa te balacesti un pic si Ma scuzi, da rnu stiu la ce tratament te referi.... ![]() |
tratamentul pentru viermisori
am admirat zambaretul

dar cum de sta incaltat prin casa?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
anamariame spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
cititorilor.CRISTIAN (7.03.2009) --------------------------------------cioburi de viata in 3SILUAN are dreptul la viata! |
Eva Maria (23 aprilie 2009)
novus spune:
Hello !!
Anamariame, cand cineva cumpara un produs, vireaza banii in contul cazului umanitar si apoi iti trimite tie dovada platii si tu ii expediezi produsul
Trebuie sa faci colete pt fiecare produs, daca nu ai timp vezi ca sunt fete carora le trimiti produsele donate si se ocupa ele de trimis 
Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
tratamentul pentru viermisori am admirat zambaretul ![]() dar cum de sta incaltat prin casa? ![]() ![]() ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor, patru luni si-un pic |
Aaaa! Viermisorii. Nu a avut o groaza..au iesit vreo 2-3 asa la vreo 4 kk. Acum nu am mai obervat canu s-a mai ratoit niciunul la mine.
Vladimir are toane. Ieri a avut nebunia sosetelor. Isi ia sosete si vrea sa se incalte cu ele. El, de fel, e la ILINCA, adica pantofofil. Are o placere nebuna sa se probeze cu incaltaminte de orice natie.
novus spune:
Bianca 
zambaretul , are niste ochi
!!
InaPreda pe unde umbli ??
Chatonel, initiativa ta e laudabila dar eu zic ca e risipa de energie, nu stiu ce ar trebui sa se intample ca sa se schimbe ceva cu adevarat
! Deocamadata pleca unii vin altii pe acelasi calapod, trist dar adevarat !
Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
mda, aveti dreptate si ma oftic. De ce francezii se solidarizeaza imediat, de ce sint gata sa faca ceva cind sint cazuri limita, de ce, atunci cind spun ca fac ceva, ei chiar fac???
de ce noi nu sintem in stare? am zis ca batind apa-n piua o sa reusesc sa adun niste oameni cu care sa facem un comitet, o asociatie, sa ne facem un plan de bataie si apoi sa ne impartim munca si sa ne punem pe lucru. O fata m-a rugat sa fac eu draftul pt petitie. Nu m-ar deranja, daca ar fi in colaborare cu cineva, dar chiar asa, sa nu te implici tu deloc la ce se intimpla sub nasul tau, sa astepti sa vina altul (un fraier, nu?) sa faca munca si tu doar sa profiti de rezultat? 

incet, incet, sentimentul de ura se estompeaza si imi zic ca daca romania e in halul in care e, e asa cum e mentinuta de fiecare, adica meritam ceea ce avem. Eu, ca am plecat si am lasat pe mina altora ceea ce as fi putut face, altii ca si-au batut joc de ce era de facut si ceilalti sint vinovati de nepasare.
mireal spune:
Salut,Nu am reusit inca sa-mi beau cafeaua, o beau acum cu voi.Magdy multa sanatate!Ayla
, te imbratisez cu drag.Am vazut-o pe Luana
.Simina, votat.Simonapro succes la interviuri!Bianca, Vladimir e un dulce.Votat si printesa somnorici.Chatonel, la noi mai mult cu gura cu facutul e mai dificil.
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 |
Poftim ranjeala
Nu prea am noutati, in afara de faptul ca a inceput sa aiba accent suedezo-arabesc si ca face numai prostii (adica d-astea specifice varstei).
Mai pot spune ca trebuie sa avem mare grija la ce vorbim pentru ca intekege tot. De exemplu, de dimineata Robert zice "nu iesiti afara?". In secunda urmatoare Vladimir era la dulapul meu si imi tragea de niste fuste, apoi si-a luat sandalele si era la usa. Si multe altele.
[/quote]
Salut, ranjila!

Mda, accentul arabesc nu mi-e strain, ca si fiu-meu baga niste tipete in valuri, de parca-i femeie musulmana in bazar...cat despre partea suedeza a limbajului vladimirescian, ioi ce mi-ar placea s-o aud!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

cititorilor.CRISTIAN (7.03.2009) --------------------------------------