Ghiocei de martie-aprilie ***239***
Raspunsuri - Pagina 11
Anaan spune:
Gulia este in faza "da". Il strigi, iti raspunde sfatos:"da, da". Dimineata ma trezeste (ca mai nou se trezeste copilul inaintea mea
) cu un "mama, da?" , probabil cu sensul "trezirea, mama lenesa, treci la datorie!"
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Mababei, cum mai e Calin?
Simona, mult succes la interviu!(sa-mi fie rusine, am uitat
)Sa-ti gasesti un job grozav!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Ayla21 spune:
Am votat-o si pe nora-mea, am dat link si mai departe.
Multumesc
de ganduri, imbratisari si pupici. Vai, ieri am fost deprimata rau, am plans toata ziua si jumatate din noapte. Azi am dus copiii la gradi si m-a luat Alex cu el, sa nu mai lase singura. Nici n-am mai ajuns la 12 jumate sa-i de la gradi. Ori sunam sa ramana acolo si la somn, ori ii lua nasu ca el e mereu roata de rezerva.
Nu mai vreau sa citesc nimic despre tragedia de la Giulesti, nici sa ma uit la tv, nici sa ma mai gandesc la bietii copilasi, micuti, prematuri, cu greutate mica, pielea fina si starvezie (ca stiu cum o avea Luana mult timp) care a mai suferit si arsuri, si se lupta cu viata, cu infectiile, cu regenerarea, cu mentinerea functiilor vitale...si nici la sarmanii parinti de prematuri, prematuri care aveau o sansa, o sansa care le-a fost distrusa de incompetenta, nepasare...mi-e teama ca vor mai muri, mi-e foarte teama.
Vreau sa pun copiii la nani (Luana a adormit pe canapea la nasi langa caine), si apoi sa dorm putin si eu, si cand ma trezesc, viata sa-si urmeze cursul...ca intrase in sfarsit pe un drum cat de cat normal.
Mi-e dor de Alma de mor, dar nu am fost la ea, am recitit ce srisesem in urma cu un an, cand o cautam si n-o gaseam. Acum n-o mai caut, acum stiu ca n-o mai gasesc. Am trecut prin atatea stari, atatea faze, si mereu cu speranta ca ce simt e ca o furtuna, ca va trece, chiar daca vor mai veni si altele, am incercat sa inteleg, si sa gasesc explicatii care macar pe moment sa imi linisteasca durerea. Inutil, nu va trece! Am inchis totul intr-un colt al inimii si am sperat ca asa, incuiata durerea, viata isi va urma cursul. Pt ca asa spun toti, viata trebuie sa mearga inainte!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
florinela79 spune:
Chatonel...iti imbratises opiniile si sunt deacord cu tine.
Uneori meritam asta...nu comentam niciodata, in fata nimanui ca asa e vb. romaneasac: "capul plecat sabia nu taie", "daca vrei sa nu ai pb. stai sub palaria ta nu te baga", "fereste-te de ochiul stapanului si copita calului"......e noua ne este teama de tot...de prosti ....noi platim medici, politie, profesor guvern.
Suntem niste ignoranti....daca vedem ceva care ne revolta ni se urca nodul in gat si ce...si tacem...de ce? de prosti...sa stam sub palaria noastra...de teama de a nu-ti raspunde cel mai tare in gura ca tine si cu tupeu "ce te bagi, esti purtator de cuvant"?....asta e ....
Nu comentam, ca asa suntem noi de kk...."mai bine nu ma bag".
Eu sunt genul care ma bag....daca am dreptate ma bag, chiar daca in mom in care cer solidaritate, raman singura:).
Sunt multi care tac pe ideea"sa pup un sef in fund ca sa fiu si eu un sef mai mai mic"...cam asa merge treaba in institutiile de stat.
Cati copii mai tb sa moara, cate asistente care incurca spirtul cu clorul, cate pleaca la tigare si la telenovela, la spart seminte ...
Pana sa-l nasc pe Victor, mi s-a facut rau am mers la Polizu, era medicul meu de garda, portarul a anuntat-o pe dna Dr. ca vine smurdul pacienta cu sangerare puternica in 7 luni. Dna dr. era de nerecunoscut, avusese 3 cezariene si avea 2 fete pe masa de nasteri, venea smurdul, eu asteptam sa-mi faca asist o injectie un nospa...am asteptat, am asteptat...am batut la usa ce faceau...era
Inima de Tigan, mancau seminte, fumau si radeau....
Nu le pasa deloc....Noroc ca am fost monitorizata in clinica particulara, ca in spital e totul vechi, de pe vremea mamelor noastre,mai vechi.
Nu mai pun ca dupa operatie la TI, s-a blocat furtunul de la sonda, nu se mai scurgea pipi..buton, sonerie?
, glume....am strigat, imi pocnea burta, da a durat pana m-a auzit...aia mici or fi tipat.....asa tipa copii la spital nu? e normal? E normal sa chemi neonatologul tu ca mama de prim copil sa spui ca ti se pare ca are icter sa aduca lampa?, sau ei sa sesizeze...
Eu sunt satul de spitale......de tara asta, unde Porcii de la Guvern au bani de vile, palate (ca or sa imparateasca pamantul, nu tot intr-un pat dorm?, nu tot cu o lingura mananca?)....de ce sa zugravim o sectie, o cadita nouain spital sa facem baie la copii,(ca-i tinem nespalati cat stam in spital de ii mananca pielea capului de nu mai pot, pijamale si asternuturi?)...cat costa fratilor??
Eu una voi dona 10-20 pijamale noi, pentru copii...ca-s mici, fac caca, vomita, trebuiesc schimbati des, uneori hainele tale deacasa nu ajung...sincer.
Vorbesc de spitalele de copii, Gr. Al. chiar e un spital dotat....dar trebuie, trebuie...medicii sunt de exceptie la noi, dar cu ce?
Ilinca_M. spune:
Chatonel, ai perfecta dreptate
. Tzara asta e de kkt fiindca e locuita. E adevarat ca "peshtele de la cap se-mpute" dar si noi, astia maruntii suntem vinovati, nu numai conducatorii. Mai lipsiti de spirit civic ca romanii nu cred ca exista. Bine, sigur ca ma gandesc cateodata ca-s prea inversunata si fac o generalizare pripita; dar chiar daca nu suntem toti asa, cei care sunt asa, nesimtitii/ghiolbanii/indiferentii sunt mult mai galagiosi in manifestare si oarecum contagiosi.
Vladimir e din ce in ce mai blond, e mai platinat ca Platinatu'!
La soare te poti uita, da' la el ba!
Annan, Bianca, ati trimis voi link Gazei cu site-urile cu seriale? Mie mi s-au sters ca mi-era plin inboxul. La unul din site-uri nu m-am putut uita ca se vedea f. rau (nu cred ca am cea mai buna conexiune
) iar pe celalalt site oricat m-am uitat nu am vazut mai mult de 6 seriale, si nici unul nu m-a atras. Am ramas tot la varianta descarcat de pe net![]()
Novus, maine pun avansul (sa-si ia intai banca rata, ca 20 e ziua scadenta)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
anamariame spune:
Ilinca, da' tu de unde ai net acasa?Daca ai de la Romtelecom, spre ex, ai IP-uri mobile si iti poti face oricand alt cont pe vplay si te poti uita linistita la seriale. Stiu ca nu e prea frumos, dar e ieftin
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel hai ca nu va mai bat la cap, ma duc sa-mi pregatesc bagajele pt vacanta. Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Ba sa faci bine sa ne bati.
Fetelor, chiar daca nu o sa isi dea demisia nimeni, ideea e sa SE AUDA, sa se stie ca nu suntem prosti, ca vedem, gandim, sanctionam. E ceva ce facem in primul rand ca miscare de RAISE AWARENESS.
CHATO, baga un draft de petitie. Io una nu zic neaparat ca trebuie sa isi dea demisia ministrul pentru culpa unei asistente, ci ca ar trebui demise conducerile majoritatii institutiilor sanitare (inclusiv ministru) pentru incapacitatea de a-si securiza institutiile. As cere posibilitatea cetatenilor de a opta intre asigurarea medicala de stat si asigurarea medicala privata (adica daca aleg "la privat" sa nu mai platesc si la stat).
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
silvi8 spune:
fetelor sa va spun ce vocabular are fiicamea>
mama, tata, cucu, papa, apa, da...
pisica face mia-mia
vaca face muuu
magaru face ahaaaa-ahaaaa
nu=ne
ociul=ocu
cartea=ata
bicicleta, masina=bum bum
si inca cateva chestii greu de reprodus.
doar atat dar eu sunt mandra tare! iar de inteles intelege tot, aduce ce ii cer, imi da cleste cand intind rufe, isi ia singura hainute sa mergem pa, aprinde televizorul sau lumina din telecomanda.
n/am mai vrut sa vorbesc tot despre giulesti asa ca v/am povestit ceva mai frumos...
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
si mai mare!!!
Crina la mare!
Povestea CRINEI
silvi8 spune:
si am votat si somnoroasa
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
si mai mare!!!
Crina la mare!
Povestea CRINEI
georgiana310 spune:
Sa va zic si eu cum ma joc mai nou cu Bris.
O intreb: O iubesti pe mama? si in functie de dispozitie zice DA sau NIU
Cand zice da, vine sa ma si pupe. Si atunci o mai intreb: A cui e mama? si ea zice - A MA! (adica, a mea!). Si Bris a cui e? Raspuns: A ta!
Cand zice nu, nu mai continuam discutia, ca e clar ca ceva am facut si pana ma spala apele iertarii, mai trece!![]()
In alta ordine, o intreb daca iubeste pe... bunica, bunicu, Lulia (tot bunica!), mama, tata, Tana (matusa-sa), si muuulte rubedenii si prieteni. Si ea, zice pe rand, cu rabdare (ca defapt, asta mi se pare uimitor la ea!) daca DA, sau NU. Raspunsul nu e tot timpul acelasi ci, depinde de ceva criterii din capsorul si sufletelul ei...
Ma distrez grozav cu topurile astea de iubire.
Cert e ca intotdeauna il iubim pe tata, pisica si catelul! A, si papusica, care atunci cand mananca cu ea deodata, ii face Bravo si o mangaie pe fata cum fac eu cu ea!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Izia, 23 mars 2009