Ghiocei de martie-aprilie ***239***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

georgiana, bris e o dulce. si crina ma iubeste sau nu tot in functie de criterii doar de ea stiute. la noi insa respunsul la intrebarea "a cui este crina?" este "tata" sau doar ta care inseamna tot tata.
iar jocul preferat este ca eu sa stau intinsa, ea sa se urce pe burta mea si sa imi puna mainile sau piciorusele la ochi si sa strige cucu.

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
si mai mare!!!
Crina la mare!

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Am intrebat-o si eu pe Alexandra daca ma iubeste, raspunsul ei a fost: tziti

Mababei, cum se simte Calin ?

Monnvas, buna ideea, poate putem trimite petitia si la televiziuni sa o difuzeze pe post sa ni se alature mai multa lume

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Am intrebat-o si eu pe Alexandra daca ma iubeste, raspunsul ei a fost: tziti

asta e cea mai tare :) bravo alexandra

Citat:

Monnvas, buna ideea, poate putem trimite petitia si la televiziuni sa o difuzeze pe post sa ni se alature mai multa lume

Alexandra (03.03.09)

sigur ca trebuie trimisa petitia si la televiziune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Monvas, m-apuc de petitie, dar de luni ti-o las mostenire, ca io plec in vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Multumesc fetelor pentru sustinere , acum mi-am mai revenit din minunata stare si incerc sa profit de timpul care mi-a mai ramas sa stau acasa, si vrem sa plecam 2 zile la niste prieteni in Tulcea.

Ieri dupa-amiaza am fost la plaja, unde ca de obicei a fost super, o apa calda si curata. Lucian e innebunit dupa apa, nu se mai sperie deloc, nici la valuri, nici cand mai aterizeaza cu capul in apa, e mult mai curajos decat Sebi, se cunoaste ca e un pestisor

Am terminat cu caninii, au iesit toti 4, acceptabil, fata de masele, doar cu maraiala si atat intr-o luna si ceva au iesit toti.Avem asa:8 dinti, 4 masele si 4 canini. Si l-am cantarit si are 11.5 kg, numai e asa grasunel, mie mi se pare ca e tocmai bine.

Unghiuta de la piciorul accidentat ii cade, se mai tine intr-un coltisor putin si a inceput sa-i creasca cea noua.

In rest vorbeste toate alea si e un alintat, tot timpul vrea pup, spre deliciu meu, care ii satisfac repede dorintele.

Cam atat despre noi, am vrut sa ma abat de la subiectele delicate, sa mai uitam de cele rele

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

pisigri...super blog...talent narativ cu carul..."viata la tara" am trait-o si eu de nenumarate ori, lipsindu-mi insa curajul de a protesta impotriva manifestarilor mitocanesti, dintr-un fel de "rusine de rusinea lor"...

iar "puiutul de depresie" m-a incercat saptamani la rand, dupa momentul in care am ramas fara lapte, foarte devreme...

felicitari si keep smiling:))

Mergi la inceput

pisigri...super blog...talent narativ cu carul..."viata la tara" am trait-o si eu de nenumarate ori, lipsindu-mi insa curajul de a protesta impotriva manifestarilor mitocanesti, dintr-un fel de "rusine de rusinea lor"...

iar "puiutul de depresie" m-a incercat saptamani la rand, dupa momentul in care am ramas fara lapte, foarte devreme...

felicitari si keep smiling:))

Mergi la inceput

scuzati dublura...netul face figuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Of, eu doar acum am vazut noutatile despre Siluan...

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Salutare!

Multumim pentru urarile de sanatate!

Calin e mai bine, a mai urcat si azi noapte febra pana la 38,5, dar nu mai are scaune diareice. Coprocitograma a aratat ca nu-i ceva bacterian deci e viral, probabil rotavirus, asteptam rezultatul de la coprocultura. Nu-i place deloc mancarea de regim iar ora de masa e plina de vaiete ( cand ale lui cand ale mele).

Dyana, rogu-te, impartaseste-mi pasii spre nimicirea balaurului zis rotavirus. Si Mutzu a facut febra zile la rand? Ce-i mai dadeai sa pape si accepta? Multumesc mult!

Mergi la inceput