Ghiocei de martie-aprilie ***239***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Gianina, multumesc de informatie. O sa-i fac si un exudat cat de curand. Dar la voi ce crocobaur au gasit atunci de avea asa manifestari urate?

Georgiana, multumesc de link!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pisigri, am uitat sa-ti spun: si eu iti urmaresc cu mare placere blogul, dar zau ca inainte era mai bine. De cand ai bagat fondul ala negru si contrastul e asa de puternic ma iau niste dureri de cap de mor si dupa ce inchid pagina sunt ca oarba, nici nu mai pot citi pe alte site-uri. Si mi-e ciuda, ca as vrea sa te citesc mai des! Fa ceva pentru ochii nostri miopi de intelectuali ratati, please!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Simonapro, ma bucur ca esti bine, distractie placuta, lasa ca apare jobul potrivit pt tine !!

Mababei, sanatate multa si succes in nimicirea balaurului !!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Salutare!

SI AZI ,VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Eu cu ale mele, si uitai s-o felicit pe Leeloo pentru sarcina pe care i-o doresc cat mai usoara si un bebe la fel de reusit! Am vazut si pozele, tare frumosi toti!

O pup pe Magdy si-i urez sarcina usoara in continuare si putere iar bebelusei Maria ii trimit vorba sa ramana la caldurica in burtica la mami inca vreo cateva saptamani.

Ayla, multi pupici si ganduri bune !

Mergi la inceput

Am votat si eu domnisoara coafata si pe frumoasa adormita, doua dulceti!

Si eu citesc blogurile fetelor cu mare placere si le admir maiestria intr-ale condeiului.

Novus, ramane valabil contul de pe mail-ul comun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Iata petitia, va rog si va invit sa comentati, sa veniti cu idei, sa corectati greseli etc.

In atentia: Domnului Traian Basescu, Presedinte sau
Domnului X (trebuie pus numele), ministru al Sanatatii

Catastrofa de la Maternitatea Giulesti survenita luni, in data de 15 august 2010, ne-a readus la realitatea brutala a sistemului de sanatate in Romania.
Cinci bebelusi prematuri sint decedati si inca sase sint in stare foarte grava datorita unui incendiu care s-a declarat in sala de incubator (?).
Echipament medical de virf, specific pentru prematuri si unic in tara, in valoare de doua milioane de euro, a fost distrus.

Spitalele noastre dateaza de pe vremea comunismului, in majoritate au 30-50 de ani si ele functioneaza tot ca atunci cind au fost create. Nu s-au adus imbunatatiri decit punctual si neorganizat, in asa fel incit vietile umane si materialele medicale sint neasigurate din punct de vedere a securitatii vitale.
Personalul medical este depasit de sarcinile tehnice in plus de cele medicale.
Minimul de securitate functionala nu exista, ceea ce inseamna ca spitalele nu au grup electrogen, in caz de pana de curent, nu au detectoare de fum in caz de incendiu etc.
Autorizatiile de functionare date de catre minister ar trebui sa tina cont de toate aceste lipsuri si, prin avertismente, sa aduca obligativitatea de punere la normele europeene.

Este timpul ca o reforma de fond a sistemului sanitar sa aiba loc.
Nu putem lasa sa aiba loc alte catastrofe.

Aici trebuie gasite si scrise propuneri de reforma, citeva bine punctate si la obiect (aici sint citeva chestii, nu stiu daca sint realiste, eu chiar nu mai stiu deloc cum functioneaza sistemul medical in ro:
http://www.spunesitu.ro/tema/23010/cum-prevenim-repetarea-celei-mai-negre-tragedii-din-istoria-sistemului-sanitar-wwwspunesituro-prezinta-7-solutii-pentru-reforma-radicala-a-sistemului-de-sanatate-tu-ce-crezi-ca-trebuie-facut.html)

...io as pune si ceva despre spaga, da nu stiu cum s-o intorc sa dea bine :))
…...........si as mai baga ceva despre fondurile europeene alocate..
….............. si despre "capii tarii" care se trateaza in strainatate, ceea ce denota ca nici ei nu au incredere in sistemul sanitar national
…........
…......

Si incheierea, cam pompoasa (am pompat (copiat)) de pe net:
Va rog sa primiti, Domnule Presedinte/Ministru sau ce-o fi el, omagiul celui mai profund respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Novus, ramane valabil contul de pe mail-ul comun?

Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009

Am trimis ieri un mail cu contul , sa inteleg ca veniti, da ?!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Imi cer scuze, pentru invalmaseala cu care am scris..nu stiu cat se intelege din ce scriu.. (pe graba si in conditiile in care fie ma grabesc tare, fie victor nu suporta sa am alte preocupari in afara de de ce are el chef).
Novus, daca ati hotarart destinatia si tb sa platim ce si cat...?, imi dati un PM, in cazul in care nu pot intra peaici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Ba sa faci bine sa ne bati.

Fetelor, chiar daca nu o sa isi dea demisia nimeni, ideea e sa SE AUDA, sa se stie ca nu suntem prosti, ca vedem, gandim, sanctionam. E ceva ce facem in primul rand ca miscare de RAISE AWARENESS.

CHATO, baga un draft de petitie. Io una nu zic neaparat ca trebuie sa isi dea demisia ministrul pentru culpa unei asistente, ci ca ar trebui demise conducerile majoritatii institutiilor sanitare (inclusiv ministru) pentru incapacitatea de a-si securiza institutiile. As cere posibilitatea cetatenilor de a opta intre asigurarea medicala de stat si asigurarea medicala privata (adica daca aleg "la privat" sa nu mai platesc si la stat).

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

pai nu e ministerul cel care a dat autorizari de functionare fara sa aiba un control tehnic la spital?
si seful ministerului e ministrul: daca el nu isi educa personalul si il lasa sa dea autorizatii pe oki frumosi, atunci sa suporte consecintele, nu?

asa si cu directorul spitalului: el e responsabul de personal (ala care sparge seminte si fumeaza in loc sa faca treaba) si responsabilul echipei tehnice care nu si-a facut datoria.
deci si el trebuie destituit.

Mergi la inceput