Ghiocei de martie-aprilie ***239***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Imi cer scuze, pentru invalmaseala cu care am scris..nu stiu cat se intelege din ce scriu.. (pe graba si in conditiile in care fie ma grabesc tare, fie victor nu suporta sa am alte preocupari in afara de de ce are el chef).
Novus, daca ati hotarart destinatia si tb sa platim ce si cat...?, imi dati un PM, in cazul in care nu pot intra peaici.

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

stai linistita, eu am inteles ce ai vrut sa spui, banuiesc ca noi toate, de fapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Chato-primele 2 fraze sunt excelente, dar ca sa fie percutanta petitia , eu nu vad o introducerea mai buna ca trimiterea directa la ceea ce s-a intamplat la Giulesti cum bine ai punctant in fraza 3.

Spitalele cred ca au, marea majoritate, intre 50 si 100 de ani ca 20 trecura de "Revolutie" si de atunci nu cred ca s-a mai "terminat" vre-un spital (de stat)

asta asa...la prima vedere.

Mai vin la povesti, dupa ce ma pun la punct cu ce-ati mai discutat de la ultima mea vizita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Chato-primele 2 fraze sunt excelente, dar ca sa fie percutanta petitia , eu nu vad o introducerea mai buna ca trimiterea directa la ceea ce s-a intamplat la Giulesti cum bine ai punctant in fraza 3.

Spitalele cred ca au, marea majoritate, intre 50 si 100 de ani ca 20 trecura de "Revolutie" si de atunci nu cred ca s-a mai "terminat" vre-un spital (de stat)

asta asa...la prima vedere.

Mai vin la povesti, dupa ce ma pun la punct cu ce-ati mai discutat de la ultima mea vizita

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

se poate taia inceputul si intra direct cu paragraful 3.
Mai astept pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvi8

fetelor sa va spun ce vocabular are fiicamea>
mama, tata, cucu, papa, apa, da...
pisica face mia-mia
vaca face muuu
magaru face ahaaaa-ahaaaa
nu=ne
ociul=ocu
cartea=ata
bicicleta, masina=bum bum
si inca cateva chestii greu de reprodus.
doar atat dar eu sunt mandra tare! iar de inteles intelege tot, aduce ce ii cer, imi da cleste cand intind rufe, isi ia singura hainute sa mergem pa, aprinde televizorul sau lumina din telecomanda.

n/am mai vrut sa vorbesc tot despre giulesti asa ca v/am povestit ceva mai frumos...

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
si mai mare!!!
Crina la mare!

Povestea CRINEI

te contrazic in cel mai politicos mod vaca zice buuu-buuu daca nu ma crezi intreab-o pe micutzica mea

Atat mi-e de dragg sa citesc ce mai zic copilasii...sunt adorabili toti.

La a mea ii zic sa spuna sus si ea zice up - se incapatzaneaza si nu cedeaza (la fel face si cand ii zic sa spuna jos, tot in engleza zice).
Azi dimineata cand am schibat-o isi agita aratatorul la mine asa cum fac eu cand o cert si radea smechereste alternand cu monete de blablablublublu dedadaaa pe limba ei. Ce nu i-o fi convenit marca de scutece sau de hainele?!

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Maya canta

SI AZI ,VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

SI NR 2

SI AZI ,VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Vai, Simina, ce scumpa e.

Ati vazut la stirile de la ora 6 filmarea de pe camera de supraveghere?

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Iata petitia, va rog si va invit sa comentati, sa veniti cu idei, sa corectati greseli etc.

Sase bebelusi prematuri sint decedati si inca 5 sint in stare foarte grava

Chatonel pt initiativa.
Te corectez, sunt 5 bebelusi decedati si ne rugam Lui Dumnezeu ca nr lor sa nu creasca.
Vreau si eu link, si la realitatea spuneau ceva despre o petitie, stiti ceva? Ca eu m-am pierdut printre subiecte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Acum am vazut imaginile de pe camerele de supraveghere si, din punctul meu de vedere, personalul de la maternitatea Giulesti n-are nicio scuza. Se agitau parintii, vizitatorii si oricine altcineva, in afara de "doamnele" asistente, care se margineau sa priveasca sau, eventual, sa mai dea cate un telefon. Groaznic!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

S-a terminat cu Lara Croft. Dyana,imi pare rau, se pare ca surioara ta a fost dezinformata:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7708950-video-procurorii-difuzat-imagini-incendiul-maternitatea-giulesti.htm

Mie abia acum mi s-a suit sangele la cap.

Chato, mai beculesc si eu si om vedea ce facem. Si eu as trece la faza cu Giulestiul, iar partea cu epoca luminilor mere, dpmdv, ca incheiere.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput