Ghiocei de martie-aprilie ***239***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

va rog un vot pentru maria-mihaelacg somnik dulce

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Bianca, sa va balaciti si pentru mine! Mai zi-ne ce face Vladimirescu, ca-i duc dorul...nu poze, nu povesti despre domnia sa...of, of

Azi suntem matinali, ca a facut H. ceva galagie cand a plecat la serviciu si ne-a stricat somnul de frumusete.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

va rog un vot pentru maria-mihaelacg somnik dulce

dragastoasa de Drg

Gand la gand cu bucurie!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Anaan si tu imi esti tare draga, na !!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

In loc sa fac treaba, ca e casa intr-un jeg cumplit, stau si pazesc camerele de supraveghere de la gradi... Azi am lasat-o urlind, s-a pus pe jeluit de cind m-a vazut la masina....Acu vad ca se mai joaca, se mai alinta la educatoare, se mai joaca... offf!!!

Ayla, si eu te imbratisez. Tragedia asta de la Giulesti a rascolit multe suflete, si a indurerat si mai multe...

Magdyi, si tie iti urez sa fie totul bine si sa stea bebelina la caldura cit mai mult|!

Novus, acu ma apuc sa umblu la fonturi :)

Bianca, distractie placuta la mare! Ce pacat ca sintem asa departe, am fi vrut si noi stuf... am fi vrut si peninsula...ofof maimai.

Azi cica ducem Pisilinca la circ. Dintr-un acut sentiment de vinovatie care ne chinuie pe amindoi, desigur, ca altfel...sintem amindoi contra acestui gen de manifestari. Adica avem noi pata pusa pe animalele tinute prin circuri...ca ne apuca plinsul numai gindindu-ne la ele. Familie de plingaciosi... dar ce nu facem pentru Pisilinca necajita...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata,

vin cu super-oferta de cafea?

ayla - pentru tine o ploaie de pupicuri

am votat somnoriciu

... si nu mai stiu ca azi ne-am trezit la 6.30
off , si mananca asa de prost peste zi...

pisigri - tin pumnii incontinuare cu adaptarea la gradi; peste vre-o 2 saptamani sa vezi ce relaxata vei fi
de luana nu mi-am facut nici o data griji cu gradi, la ea pare atat de normal si firesc... de, printesa, ce mai

toata lumea

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic

Mergi la inceput

pisigri - noi suntem fascinate de "circul micutului antonio" de pe jim-jam (numai ca nu-i cu animale)

Mergi la inceput

bianca - cum se simte vladimir dupa tratament?
distractie placuta la mare (si nu uita sa te balacesti un pic si pentru noi si eventual sa degusti si un pic de nisip)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

http://www.akhwien.at/default.aspx?pid=611

asta este clinica din viena. nu stiu sa va spun costuri pentru ca am impresia ca nu e o lista de preturi generala. dupa ce fac o anamneza spun cat costa si fac o propunere de vizite, etc.

daca va mai pot fi de folos...

g

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Buna dimineata!

Bianca, sa va balaciti si pentru mine! Mai zi-ne ce face Vladimirescu, ca-i duc dorul...nu poze, nu povesti despre domnia sa...of, of

Azi suntem matinali, ca a facut H. ceva galagie cand a plecat la serviciu si ne-a stricat somnul de frumusete.

Poftim ranjeala

Nu prea am noutati, in afara de faptul ca a inceput sa aiba accent suedezo-arabesc si ca face numai prostii (adica d-astea specifice varstei).

Mai pot spune ca trebuie sa avem mare grija la ce vorbim pentru ca intekege tot. De exemplu, de dimineata Robert zice "nu iesiti afara?". In secunda urmatoare Vladimir era la dulapul meu si imi tragea de niste fuste, apoi si-a luat sandalele si era la usa. Si multe altele.

Mergi la inceput