Ghiocei de martie-aprilie ***239***
Raspunsuri - Pagina 7
Monnvas spune:
Monica
si
. Pun emoticoane, desi nici astea nu-s potrivite, pt ca nu gasesc cuvinte.
Eu abia azi am citit blogurile tuturor cazurilor de la bazar si-s un pic upside down de la situatia lui Siluan... Oricum, desi incercati, copiii astia-s fericiti pt ca au parinti care lupta pt ei.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Anaan spune:
Da, si-a revenit, a inceput sa manance mai bine, nu mai este asa palid si slabit, deci au (re)inceput si nazbatiile: azi a tras un scaun peste el, si-a dat cu usa in buza
...dar important este ca-i ok! Acum chiar va pup!
Cami, astept si eu un raport despre Iulia, da?!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Bloggeritele noastre azi m-au cucerit definitiv!

Monnvas
, tocmai ti-am citit postarile de pe blog. Esti atat de tanara si de inteleapta in acelasi timp!
...tare mi-e drag de tine!
Buuuuun, si dupa aceste infocate declaratii de amor, acum chiar merg la culcare....
din nou!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
cami_05 spune:
Anaan, ma bucur ca sunteti mai bine.
Raport: ultima nazbatie = a cazut din pat rostogolindu-se direct pe spate si a dat cu capul de podea de fapt de covor, dupa care am stat si am pazit-o pana la 2 noaptea sa vad daca ii e bine. In rest la fel, nu mananca prea mult, alearga tot timpul chiar si cand mananca ea trebuie sa fie in miscare, repeta ca si un papagal chiar daca nu ii iese, de exemplu la Robi - e un alpinist care izoleaza la vecini - ii spune Ba, lui Alin - sotul - ii spune tata A si multe altele, e un piparus petru eu asa ii spun. Drept urmare avem doar 9700 gr. Asta e, m-am obisnuit
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Bloggeritele noastre azi m-au cucerit definitiv! ![]() ![]() ![]() Monnvas , tocmai ti-am citit postarile de pe blog. Esti atat de tanara si de inteleapta in acelasi timp! ...tare mi-e drag de tine! |
Daaaa, subscriu si eu la declaratia de amor
!!Anaan si tu imi esti tare draga, na

!!Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Mababei, sa va faceti repede bine
!!
Anaan, multa sanatate si voua
!!
Cami, abia astept sa va cunosc
, sper ca ne vedem si vineri si sambata, nu ?
Ma pun la
, maine sunt libera ca mama merge cu niste prieteni la Geoagiu, merita si ea cate o iesire
dupa amiaza in schimb recupereaza ca trebuie sa mergem la o prietena mea a carei fetita implineste 1 luna si o las pe Alexandra sa alerge pe afara, nu prin casa lor ![]()
Alexandra (03.03.09)
joanna27 spune:
Neata!
Nu aruncati cu rosii , ca nu am mai intrat de mult,dar parol ca nu am timp.
Mi-e un dooooor de voi de nu va imaginati!!
Sper ca toata lumea e ok.
Eu ma simt nasol,obosita, vinovata ca nu am timp de berbec..of atatea as avea de scris dar la 6 suna ceasu..
.
Berbecu e bine, s-a adaptat usor la toate schimbarile, face lucruri obisnuite pt varsta lui dar eu le vad ca pe niste mici minuni si ma doare sufletul ca eu nu le vad si nu le aud prima.
Novus da un tel cand poti pls sa imi spui de intalneala.
Nu mai imi pot tine ochii deschisi...
VA PUUUP SI VA IMBRATISEZ CU DRAG .....
DI DOR
Bianca2503 spune:
Neata,
In primul rand vreau sa ii urez lui MAGDiY multa putere si sanatate. SStiu ca o sa fie totul bine si isi va tine bebelina in brate dupa 36 de saptamani
.
Apoi, ma dor capul si mijlocul/spatele de zici ca m-am antrenat pentru rugby la plug.
Si mai apoi, fac niste bagaje sa plecam la mare. Cica mergem cu cortul in Vama. Sa vedem cum o fi ca e nebuneala cu Stufu weekendul asta.
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Si mai apoi, fac niste bagaje sa plecam la mare. Cica mergem cu cortul in Vama. Sa vedem cum o fi ca e nebuneala cu Stufu weekendul asta. |
minivacanta placuta!!
dragastoasa de Drg