Ghiocei de martie-aprilie ***239***
Raspunsuri - Pagina 6

silvi8 spune:
silvi8 spune:
 [quote]citat din mesajul lui Ayla21 De 3 zile plang
De 3 zile plang ...mi-e atat de dor de Alma!
...mi-e atat de dor de Alma!
Doamne, o sa treaca vreodata cu adevarat durerea si dorul?
nu stiu cat te ajuta dar noi toate suntem alaturi de tine. te imbratisez 
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
si mai mare!!!
Crina la mare!
Povestea CRINEI

dyana27 spune:
dyana27 spune:
 astazi nu am avut puterea sa scriu nimic,sa fac nimic... doar sa plang; am plans mult, de multe ori, si mi-am tinut puiul in brate cat de strans am putut eu; nu e drept, nu mai suport sa vad atata durere in jurul nostru atunci cand e vorba de copilasi nevinovati, de suflete neprihanite care fie s-au dus mult prea repede, fie sufera ingrozitor... si din ce cauza????????? neglijenta, nepasare, neatentie... accident.... orice ar fi, e nedrept!!!!!!! 
si da, m-am gandit astazi la monica, la magdy, la camypus, si la toate mamicile de ingerasi... si mi s-a strans stomacul si mi s-a pus o gheara in piept care nu ma lasa sa respir; daca eu simt disperarea asta, pentru ca efectiv asta e, disperare curata,.... atunci ele de unde au putere??? probabil ca Dumnezeu te intareste si te lasa sa mergi cumva mai departe... dar cu ce pret??? si de fiecare data cand se intampla ceva sa retraiesti acele momente..... crunt si uimitor in acelasi timp, de unde atat putere???????!!!!
si nu e drept ca langa un perete rece de spital sa arda sute de lumanari si sa fie maimutoii care trebuiai sa le bucure sufletelel lor....
si din nou.... cuvintele nu-si mai au rostul in durerea asta imensa

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 MINUNEA MEA
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume 

novus spune:
novus spune:
 Hello !!
In sfarsit s-a mai racorit pe aici cel putin seara si dimineata asa ca dormim multtt mai bine dar cu toate astea Alexandra s-a trezit de enspe mii de ori azi noapte suspinand dupa mine asa ca azi dimineata eram zombi si ea fericita, cum e de fapt intotdeauna  !!
!!
Georgiana, foarte bine ca te-ai dus in strainatate pt investigatii, vreau si eu detaliile clinicii ca sigur la iarna mergem in Austria si ma bate gandul sa-i fac si eu o evaluare generala !
Ayla  

Pisigri, si eu subscriu la postarea ta de pe blogul pe care ti-l citesc la zi 

PS- inainte imi placeau mai mult culorile literelor si cele din fundal, acum ma dor ochii cand citesc  poate mai umbli la fonturi
 poate mai umbli la fonturi 
Alexandra  (03.03.09) 

novus spune:
novus spune:
 Referitor la INTALNEALA :  avand in vedere ca deja a trecut o saptamana de cand am ales finalistele si ar cam trebui stabilita castigatoarea, centralizand voturile ar fi cam egalitate poate putin conduce peniunea Denisa DAR avand in vedere ca Ilinca nu vine la aceasta pensiune SI cum vrem sa ne strangem cat mai multe mamici, fiind o intalnire accesibila si celor din nordul tarii 
PROPUN SA MERGEM LA EDELWEISS SOVATA !adica aici http://www.hoteledelweiss.ro/index.php?lang=ro
Cazarea cu mic dejun inclus este 105 ron/camera/noapte asta in conditiile in care ocupam toate cele 15 camere ceea ce nu cred ca va fi greu 
Astept parerile voastre si confirmarea participarii prin plata avansului de 100 ron  !
!
Alexandra  (03.03.09) 

ramona7575 spune:
ramona7575 spune:
 buna fetele,
am prbl.cu cablul de la comp.iar bateria nu tine mult 
 nu am chef sa cautalt cblu asa ca scru repedeeee...
 nu am chef sa cautalt cblu asa ca scru repedeeee...
Novus,Cum sa trimit banii? 
pup,sorry

Ilinca_M. spune:
Ilinca_M. spune:
 Novus, ai centralizat-o si pe Florinela? Ca si ea alesese Sovata
Eu cred ca am nr. tau de cont de cand cu caciulitza tricotata; e valabil? Sau pui pe mail? Sau e pus deja? Ca n-am mai intrat demult pe mailul comun.
Eu sunt cam beata, mi-am facut de cap, am fost la intalnire cu 2 prietene din liceu, pe una n-am mai vazut-o de vreo 7 ani, pe alta de vreo 11 . Am baut numai o bere si-un mojito, dar mojito a fot taaaaaaareeee
. Am baut numai o bere si-un mojito, dar mojito a fot taaaaaaareeee . Cred c-am imbatat- si pe Phiphi la alaptatul de seara, ca doarme tun
. Cred c-am imbatat- si pe Phiphi la alaptatul de seara, ca doarme tun
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

cami_05 spune:
cami_05 spune:
 Ayla  
  pt tine.
 pt tine.
Timi, simpatice foc fetitele tale!
Simina, votat carliontata frumoasa!
Mababei,  sa va treaca cat mai repede
 sa va treaca cat mai repede
Novus, te astept, te astept.....

Simonapro, bafta cu interviul!

Anaan spune:
Anaan spune:
 Tufete, sa o mai votati cand puteti si pe frumoasa adormita a Mihaeleicg
Mababei, o noapte nekkcioasa...
Bebelina de Magdy, mai stai cuminte macar patru saptamani!
Noapte buna!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)