Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

salutari la fete burticoase...

am revenit si noi dupa o absenta motivata, cu internari prin spitale, va ziceam eu ca Miruna a facut febra mare si nu stia nimeni de ce.....eee, nici dupa spital nu cred ca si-a dat seama cineva ce are, ca am iesit de acolo cu diagnostic de rosu in gat

Doamne incredibil sistemul nostru sanitar este la pamant ...sanatate fetelor tale

Doamne ai grija si de noi 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Alinusca suna foartge bune reteta aia, dar destul de greu de facut. (are multe ingrediente). Daca nu eram asa obo cre ca ma tentai sa o fac!

Frunze de zmeur se recomanda parca pt nastere usoara/dureri menstruale (probabil ia din contractii?) nu? Undeva scrie ca "Femeilr insarcinate din China, Europa si America foloseau acest cei pentru a scapa de o serie intreaga de probleme associate cu sarcina.n sarcina, frunzele de zmeur sunt folosite pentru a preveni greturile si sangerarile si pentru a imbunatati calitatea sangelui, reducandu-se, astfel, riscul de anemie. De asemenea acest ceai face ca colostrul sa fie mult mai hranitor.

De asemenea, ceaiul din frunze de zmeur este folosit in timpul travaliului, deoarece se pare ca substantele pe care le contine sunt un bun tonifiant pentru muschii pelvici si pentru uter."

Eu am baut si inainte sa raman gravi (impreuna cu multe altele..). Ai incercat sa ii pui eventual miere si lamaie? Mie nu mi se parea asa naspa la gust.

sugubina 24+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

msymo felicitari pentru semnatura ce mari sunteti ..

Doamne ai grija si de noi 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanast

Buna fetele,

Am inceput sa imi fac planuri despre unde o sa plasam al doilea copilas in apartamentul nostru de 3 camere, parca simt asa ca se apropie...
Deasemenea planuiesc o saptamana in Plaiul Foii cu 2 luni inainte de nastere. O fi riscant? Nu am de gand sa fac drumetii, ci doar asa sa stau cu familia la aer curat. Ce parere aveti?

26+ si mami de Irina (10.02.2007)

Si noi am inceput sa ne gandim cum sa aranjam prin casa acum ca Anastasia este la bunici. Tot incercam sa facem schimb de 3 cu 4 camere, dar piata imobiliara e moarta!Asa ca m-am apucat de smotru si de mutat mobila prin casa.Al meu sot e cu parul valvoi..
Iar de mers la Plaiul Foii, iti recomand din toata inima.Este o zona foarte frumoasa si lina .Te odihnesti si fizic si pshic numai uitandu-te la crestele minunate ale Pietrei Craiului .
Andreea, multumesc frumos..Astept cu nerabdare.
Legat de Sanador, cred ca au luat-o razna..si finutei mele i-au anulat o programare la un medic ginecolog pe motiv de concediu.Si isi facuse programarea de acum 2 luni pentru joia asta, iar ei au sunat-o marti sa-i spuna ca se anuleaza ! Daca faceti reclamatie la OPC se baga si ea, era revoltata.
burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Vmadelain, si mie incep sa mi se umfle degetele, probabil ca voi renunta la verigheta daca nu mai pot. O sa vad. Si tot de la cladura.

Symo, bravo pentru prefix ! Cand ma gandesc ca eu mai am pana atunci 8 saptamani... dar crestem noi !

Ukume, da detalii despre gimnastica, ca eu tot cautam pe net ceva gimnastica sa pot face acasa, in timpul meu liber, dar il astept pe sot ca sa nu descarc vreun virus ceva...

Sugubina, felicitari si tie pentru semnatura !

Alinushca, ceaiul de frunze de zmeur nu se ia in trim 3? A, stai, ca eu sunt mai inceata, tu esti avansata fata de mine binisor. Nu stiu ce gust are, dar eu vreau sa-mi iau de la Plafar, sa incep din luna 7. Sper sa-l pot suporta.

Lorin, sanatate multa fetitei! Si bravo pentru miscacioasa!

Si mie mi se pare ca in ultima vreme bb se misca mai mult decat inainte. Ma gandesc ca e mai maricel, are si forta mai multa... of, abia astept sa-l vad. AMR 6 zile

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Alinushca, am citit si eu reteta, suna absolut demential . Cred ca o prestez si eu cand ma fac bine si pot merge la piata.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Felicitari tuturor pentru schimbarea semnaturii!

Msymo, poti sa iti pui si AMR la semnatura . Ce te invidiez

Interesant cu ceaiul de zmeur, eu sunt o sadica inascuta, beau orice fel de ceai, asa ca ma bag si la asta .

Sa va spun rezultatul luptei cu SANADORUL. Am trimis sesizre direct la ei, pe formularul de contact si la ANPC (fost OPC).

M-a contactat sefa receptiei (asa s-a denumit ea) si dupa scuze si periaje temeinice mi-a oferit programare pe 23 august, probabila programare pe 1 septembrie sau cel mai sigur pe 14 septembrie. Am optat pentru probabila de pe 1 septembrie si sigura de pe 14 septembrie. Ideea este ca H. nu este plecat din tara si vine pentru cezariente pe 23 august si probabil pe 1 septembrie. Daca vine pe 1 septembrie merg atunci daca nu pe 14.

Revin de acasa ca am o gramada de munca pana la 14...

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui marizta

buna fetelor.
felicitari celor care au schimbat semnatura
eu nu ma simt f bine......toata noaptea m-am foit, ma doare stomacul....si nu am dormit, m-am stricat si la burtica.offffff nu stiu de la ce, mi-am facut niste paine prajita cu branza si un ceai de menta sper sa treaca......parca sunt si arsurri nu stiu sigur,dar toata noaptea mi-am frecat stomacul
ce pot sa mai iau sa imi treaca?,pt arsuri ce se ia?

23 +
Doamne ai grija si de noi

Mie mi-a recomandat doctorul la prima sarcina, pentru arsuri, Malox.
Ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

buna burtici!!!!!

am intrat si eu putin sa va salut. la fel ca si ieri nu am chef de nimic...

Symo felicitari pt semnatura!!!!!!!!!!!!..mai ai putin....

Maritza si eu m-am stricat la burtica si cred ca din cauza caldurii...pt ca am fost f atenta ce mananc.

Culturi din col si eu tre sa fac..Symo tu le-ai facut? ti-a bagat si valvele alea urate cand ti-a recoltat?...tre sa mai fac hemoleucograma,sumar de urina,urocultura si inca niste analize pana la sf lunii cand mergem la control.

mie mi se umfla picioarele cand merg mai mult,dar daca ma odihnesc isi revin.

pupici la toate burticile!!

25+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Ana tu nu ai pus nicio poza cu burtica..asteptam..

fetelor chiar nu aveti poze de la inalnire??

symo asteptam poze de la mare

25+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput