Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

buna burtici!!!!!

am intrat si eu putin sa va salut. la fel ca si ieri nu am chef de nimic...

Symo felicitari pt semnatura!!!!!!!!!!!!..mai ai putin....

Maritza si eu m-am stricat la burtica si cred ca din cauza caldurii...pt ca am fost f atenta ce mananc.

Culturi din col si eu tre sa fac..Symo tu le-ai facut? ti-a bagat si valvele alea urate cand ti-a recoltat?...tre sa mai fac hemoleucograma,sumar de urina,urocultura si inca niste analize pana la sf lunii cand mergem la control.

mie mi se umfla picioarele cand merg mai mult,dar daca ma odihnesc isi revin.

pupici la toate burticile!!

25+ si ingeras in ceruri

Multumim pt felicitari! Nu am facut inca analizele si recoltarea, zilele astea trebuie sa ma duc. N-am facut poze la mare, sorry.

Symo 30+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Madalina, bine-ai revenit acasa! Asteptam poze! Felicitari pentru schimbarea de semnatura!

Maritza, si eu am avut probleme cu stomacul aseara, deranjament acut, m-a luat pe nepregatite... Problema e ca nu stiu de la ce, aseara nu am mancat absolut nimic. Azi vad ca a fost totul ok, fara vreo alimentatie speciala.

Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna, burtici!
Astazi dam de baut ce doriti voi, am implinit 27 sapt, trecem in sapt 28 . Ce repede trece timpul!
Am vrut sa raspund cuiva, dar bineinteles ca m-am luat cu treaba la munca si am uitat cui si despre ce era vorba.
Madalina, parca tu spuneai ca vrei sa pleci in vacanta, la relaxare. Du-te linistita, atata timp cat nu vei face efort sau calatorii lungi, totul va fi bine.
Revin cand imi amintesc cui vroiam sa-i mai raspund

Claudia 27+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Felicitari tuturor pentru schimbarea semnaturii!

Msymo, poti sa iti pui si AMR la semnatura . Ce te invidiez

I
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +

Miruna, hai ca ma prinzi din urma! M-am gandit si eu sa pun AMR, dar mai astept pana la 32 sapt ca sa nu fiu singura.

Symo 30+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Sun, Amelia, multumim

daca ne apucam sa discutam de sistemul sanitar, fie el de stat sau privat, ma apuca si nervii si plasul ...

asa ca mai bine ne rugam sa decurga totul normal, si pentru noi si pentru bebelusii nostri, astfel incat sa avem nevoie de ei cat mai putin

Miruna, o dovada in plus ca daca te lupti cu ei, invingi !

Felicitari fetelor cu semnaturi noi si cu schimbari de prefixe
ce repede trece timpul...va dati seama ca in 2 luni de zile incepem cu emotiile ?

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
24+

Mergi la inceput

Vai....astia s-au sesizat ca Euroclinic acopera cu CAS 2800 lei la nastere si ca nu e normal sa fie asa la privat, ca iau unii comisioane.
Sper sa nu se schimbe ceva pana in octombrie.

Symo 30+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Symo, felicitari pentru 30s implinite! Nu ti-ai pastrat cealalta data? Daca ti-ai trecut saptamanile dupa echo, mi le-as trece si eu, ca duminica am intrat in 29, dupa ultima echo. Dar sunt sigura ca alta va fi varsta la urmatoarea echo, burtica mea a crescut vizibil in ultima saptamana, probabil si bebe... Oricum, sa fie bine pentru toata lumea, pana la termen!
Lorin, bine-ai revenit, pare rau de problemele cu care te-ai confruntat in ultima perioada. Multa sanatate pentru Miruna!

Eu am urmatorul control pe 6 septembrie... ce sfat imi dati, sa ma programez si eu la Iosup, daca tot se poate, pentru saptamana asta?

Ana

Mergi la inceput

Claudia, felicitari pentru schimbarea semnaturii!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

stiu ca s-a tot vb despre acest subiect aici dar am ceva ramas neclar...deci intrebare: ce cotizatii se opresc din banii de prenatal (cei 85% din brut)? stiu ca nu se impoziteaza, dar somaj,CAS... alte tampenii se retin?

Doamne ai grija si de noi 26+

Mergi la inceput

Ana. eu iau in considerare varsta ecografica mai nou, fiindca de aceasta se va tine cont de acum inainte.

Du-te la Iosup, il vezi si pe bebe si auzi si alta opinie!

Symo 30+ Diana Nicole

Mergi la inceput