Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Multumesc, Ana!
Symo, tu iei in considerare ce data vrei, insa din proprie experienta te sfatuiesc sa iei in considerare DPN-ul dupa UM. Vei vedea ca bb creste intr-o sapt mai mult, in alta mai putin si la fiecare eco vor fi diferente chiar si de cateva zile. Oricum, banuiesc ca oricare DPN il vei lua in considerare, cam tot pe acolo este, plus-minus o sapt Felicitari pt schimbarea prefixului.

Claudia 27+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

sunset din cei 85% nu se mai impoziteaza nimic. Aiai ii iei in mana din cate stiu eu de la HR. Am intrebat si mi s-a explicat ca noi luam practic 85 % din brut pentru cele 4 luni.

24+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

sunset din cei 85% nu se mai impoziteaza nimic. Aiai ii iei in mana din cate stiu eu de la HR. Am intrebat si mi s-a explicat ca noi luam practic 85 % din brut pentru cele 4 luni.

24+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

de impozitat stiam ca nu se impoziteaza...dar CAS, somaj...se opresc ?

Doamne ai grija si de noi 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Fetelor, incredibil! Am sunat acum la nr. dat de Adipapazi pentru clinica Fortis, unde e Iosup... daca stiam sa ajung, ma chema azi, dar din cauza ca habar nu am repere gen Facultatea de Agronomie sau nu stiu care manastire, o sa ma sune sa ma anunte daca are loc maine sau vineri, oricum e sigur ca joi sau vineri o sa ma primeasca. Foarte calma, foarte draguta... incredibil! La cate auzisem de la voi, de toate clinicile astea private, ma asteptam la acelasi tip de "tratament", dar intr-adevar a fost o tipa f faina. Astept sa ma sune, deci si eu o sa-mi vad puiul maine sau vineri!
Symo, merci pentru imbold!

Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

sunset, nu stiu sa iti explic cum se calculeaza dar practic in prenatal iei o leaca mai multi bani decat de obicei chiar daca se scad 15%. eu asa imi amintesc. iar la nastere efectiv primesti un salariu mediu brut pe companie ceea ce te mai drege ca finante si in plus pe perioada postnatalului de 42 de zile primesti efectiv salariul brut, compania compensand diferenta de la cei 85% pana la salariul brut (cred ca e general valabil si nu doar la mine la companie ca nu avem vrun contract special de care sa stiu eu)

ana, daca te dau banii aia afara din casa, sa iti e prea dor sa il vezi pe bebe mergi la Iosup. ecografia asta nu mai are mare lucru sa iti zica despre bebe.

loredana, bine ai revenit si sanatate multa mirunei sa nu mai fie cazul sa ajungeti vreodata pe mainile celor de la spital! nici cand eram noi copii nu erau foarte diferite lucrurile din ce pot eu sa imi dau seama. eu faceam f des roshu in gat si toti medicii fara exceptie vroiau sa imi scoata amigdalele. care au si ele un rol la locul lor. intr-un final o doctorita batrana mi-a facut un tratament si nu am mai avut nici o problema si ani de zile nu am racit absolut deloc iar apoi extrem de rar. pur noroc ca am gasit un doctor bun.

sugubina, si mie mi s-a parut complicata reteta. pe de alta parte orice reteta noua pare complicata prin comparatie cu chestiile cu care esti deja f bine obisnuita. m-am incumetat si am facut-o si nu a fost deloc complicat pana la urma. acush ma duc sa o gust sa ma lamuresc daca e ceva de capul ei. ceaiul de frunze de zmeur ar trebui teoretic sa scurteze travaliul prin eficientizarea contractiilor. pentru ca el ajuta la o mai buna irigare cu sange a uterului. si este recomandat si la femeile care incearca nastere naturala dupa cezariana. sunt sigura ca e folositor numa ca nu-mi place deloc. parca dulce e si mai rau la gust. doar lamaia il drege putin ca are ea gust puternic.

amelia, ceaiul preparat asa cum zice pe prospect (infuzie combinata) imi aduce aminte de pubelele din fata blocului cand sunt scoase in asteptarea gunoierilor. am renuntat complet sa incerc sa il beau asa si pentru ca imi facea tot felul de ciudatenii in digestie. ceaiul simplu, amestecat cu lamaie si pus la rece e suportabil insa trebe 3 cani pe zi ceea ce mi se pare obositor si neplacut. tabletele ar fi fost mult mai la indemana.

Mami de (28.10.2008) si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Fetelor, incredibil! Am sunat acum la nr. dat de Adipapazi pentru clinica Fortis, unde e Iosup... daca stiam sa ajung, ma chema azi, dar din cauza ca habar nu am repere gen Facultatea de Agronomie sau nu stiu care manastire, o sa ma sune sa ma anunte daca are loc maine sau vineri, oricum e sigur ca joi sau vineri o sa ma primeasca. Foarte calma, foarte draguta... incredibil! La cate auzisem de la voi, de toate clinicile astea private, ma asteptam la acelasi tip de "tratament", dar intr-adevar a fost o tipa f faina. Astept sa ma sune, deci si eu o sa-mi vad puiul maine sau vineri!
Symo, merci pentru imbold!

Ana

Ana, iti spun eu cam pe unde este: de la Piata Domenii (pe Ion Mihalache, fost 1 Mai) mergi catre Chibrit (in sens opus fata de P-ta Victoriei. Fortis este pe Str. Sandu Aldea, care este perpendiculara pe Ion Mihalache. Este la prima statie de 300 de la Domenii (sa zic 5 min cu masina). Este adevarat ca de pe Sandu Aldea se intra in complexul Agronomie (deh, studentia de la ASE...). Nu stiu sigur care este numarul, dar am intrebat si eu si exact pe Sandu Aldea este. Strada nu este foarte lunga, deci se ajunge usor. Din cate stiu pe acolo sunt si indicatoare cu numele strazilor.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

imhi, foarte gustos. vanata devine foarte fina ca textura si imprumuta gustul carnii, iar carnea are un gust putin inedit de la condimentele mai putin obisnuite pt noi (gen scortisoara, nucsoara, eu am pus si cardamom) si proaspat de la verdeturi. si cascavalul merita pus.

Mami de (28.10.2008) si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ana, ti-am trimis un pm.

22+

Mergi la inceput

Alina, nu mi-e dor de bebe asa de tare(eu il astept in brate, sa-l simt cu totul), cu toate ca l-am vazut ultima data acum 7 saptamani, dar vad ca toate dinte voi ajung la dr. pana in saptamana 28-30, iar eu am programarea abia in 32s. Ideea mai era si ca medicul meu e ginecolog si eu pana acum nu am mers la niciun echografist, care sa fie specializat doar pe ramura asta. Stiu de la dr meu ca bebele, pana la 32 de s nu face altceva decat sa se dezvolte, sa creasca, dar asa cum a zis si Symo, eu am nevoie si de o alta opinie(se referea la faptul ca n-am mers decat la Timisoara, la medicul meu ginecolog).

Ana

Mergi la inceput

Amelia, esti o draguta, ma uit acum. Oricum, pentru mine reperele tale sunt limba chineza, nu am invatat Bucurestiul, inca.

Ana

Mergi la inceput