Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 4
MSymo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi fetelor, in trim III ce secretii se fac? numai din vagin? sau si din col? care aveti cerclaj, avem restrictie la secretiile din col? Adi +23 cu si |
Mie mi-a dat dr sa fac secretie din col, a zis ca nu-i problema.
Symo 29+ Diana Nicole
vmadelain spune:
citat din mesajul lui marizta buna fetelor. felicitari celor care au schimbat semnatura eu nu ma simt f bine......toata noaptea m-am foit, ma doare stomacul....si nu am dormit, m-am stricat si la burtica.offffff nu stiu de la ce, mi-am facut niste paine prajita cu branza si un ceai de menta sper sa treaca......parca sunt si arsurri nu stiu sigur,dar toata noaptea mi-am frecat stomacul ce pot sa mai iau sa imi treaca?,pt arsuri ce se ia? 23 + Doamne ai grija si de noi |
Maritza, mie pt arsuri medicul mi-a recomanda Rennie, 1, maxim 2 pe zi! e ok in sarcina, scrie si pe cutie, pe mine ma ajuta, am luat de 2 ori pana acum!Sper sa te ajute si pe tine!
Amelia Merci de raspuns! Picioarele ca picioarele, se umfla, dar nu stiu de ce ma dor incheieturile de la maini/degete...
Madalina25+
ukume24 spune:
Mada bine ai revenit!
Si mie mi se umfla mienile si picioarele de numa. am observat asta de vreo 2 saptamanai de cand au fost caldurile astea mari. Am intrebat doctorita de familie si a zis ca se intampla la foarte multe gravidutze si nu prea e leac. Numai ce a spus Amelia- le tinem ridicate, mai un dus cu apa mai rece un pic... eu imi pun in lighean seara si stau cu picoarele un pic in apa rece. sincer ma simt mai ok si parca mi se mai dezumfla. Sau pune-l pe sotul tau sa iti faca seara masaj la picioare pentru ca ajuta la circultie. la mine a functionat
24+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
MSymo spune:
Astazi facem cinste , am schimbat prefixul!!! S-a terminat si saptamana 30! Doamne cum a trecut timpul!
Symo 30+ Diana Nicole
ukume24 spune:
Symo felicitaaaari!!!.UAU deja sunteti la 30!!! noi mai vem pana acolo. Dar incetuc incetuc venim si noi
24+
ukume24 spune:
Fetelor care dintre voi merge la gimnastica pentru gravidutze?? Eu ma duc luni la un curs de gimnastica... sincer abia astept !!
24+
sugubina spune:
Am schimbat semnaturaaa! Azi facem 24s! Cresc Puficele.
gabriela nu mai te uita la stirile cu bebeii aia-iti faci rau tu tie si e pacat.Hai sa ne linistim si sa speram in bine pentru bebe nostrii.
Brave nici eu uneori nu il mai suport langa mine,. si il trimitez in sufragerie pe canapea..E mai bine ca ma pot rostogoli de pe o parte pe alta; dupaia ma ia cu mila ca l-am dat afara. E asa de intelegator si dragut..
ioanast ce frumooos e la Plaiu Foii, asa liniste si pace. Poate am sa merg si eu vreo 3zile.
vmadelain ma bucur ca ti-a iesit asa bine sufleul. E foarte light asa si extrem de gustos!
sugubina 24+ cu Puficele
fluturasha23 spune:
citat din mesajul lui amelia_ilie Buna dimineata! Va invit la o cafea cu lapte / ceai / fresh / ce doreste fiecare! Aseara am cazut lata. Ca atare toata noaptea am tusit ca un magar. Si azi stau din nou acasa, sotul a zis ca nu ma ia la serviciu, chit ca se urca cineva pe pereti. Asadar stau cumintica si incerc sa mai dorm un pic azi, printre picaturi... De la atata tuse mi-e ca zdruncin pe bebe, dar zau daca stiu ce sa mai fac. De miere mi se face rau in curand, ceai beau toata ziua (si apa, si sucuri), mananc fructe, chiar nu mai stiu. Bine, iau si oscillococcinum, paragrippe si homeovox si paracetamol (sa-mi sacada febra si durerile de cap). Nu mai vreau sa fiu racita vara ever!!! E oribil! Toata noaptea ma sucesc, lenjeria si maieul meu sunt ude, of ... 22+ |
Amelia bea ceai de patlagina e ff bun pt tuse http://www.musetel.ro/prospect.php?id=2168&PHPSESSID=8b4fce5b6e49b4f22eb61fdebb058b7d
23+
alinushca spune:
fetelor, azi incerc sa fac trebushoara asta de mancare: http://www.elady.ro/articole/Gastronomie/Retete-grecesti-Papoutsakia.html
de umflat maini, picioare e cam normal acum, la ordinea zilei. dupa nasterea prin cezariana m-am umflat inca si mai rau. e bine sa va cumparati incaltari cu un numar mai mare cele care mai faceti drumuri pe jos.
mai bea cineva ceai de frunze de zmeur? pe mine ma termina. nu-mi place deloc sub nici o forma. prin strainantate se gasesc capsule dar la noi nu am gasit pe nicaieri asa ca tre sa beau porcaria... 3 cani pe zi
Mami de (28.10.2008) si bb2 27+
lorin7774 spune:
salutari la fete burticoase...
am revenit si noi dupa o absenta motivata, cu internari prin spitale, va ziceam eu ca Miruna a facut febra mare si nu stia nimeni de ce.....eee, nici dupa spital nu cred ca si-a dat seama cineva ce are, ca am iesit de acolo cu diagnostic de rosu in gat
oricum a trecut, acum este bine, ca si cum n-ar fi fost nimic...
si surioara din burtica este bine, miscacioasa
si mami este bine, asa ca va pupam pe toate
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
24+