Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 3
mirunam spune:
Ana
Amelia, intr-adevar fetele mi-au recomandat mai multe siropuri si remedii iar cel mai bun a fost mierea amestecata cu lamaie. Dozezi si tu dupa gust si toleranta. Eu papam cam jumatate de cescuta de 3 ori/zi. Am scapat de dureri de gat si tuse in 2 zile.
Mai este varianta cu ridichia neagra, dar nu am gasit. Am inteles ca e minunata la tuse. Daca nu eternele siropuri de muguri de brad, muguri de pin etc. sau Coughned, se gaseste tot la plafar si e foare bun.
Si eu sunt in toi de prgatiri, desi mai e ceva timp, dar nu mai rezist. Aparatori nu voi cumpara. La Ema am avut si mai mult stateam sa le aranjez. Nu mai vorbim ca am impresia ca sufoca copilul . Recunosc insa ca m-am tot uitat sa iau, pentru ca arata bine
Referitor la pregatiri pentru bebe, am luat ceva hainute si mai am de luat draperii si perdele, fotoliu (asta daca nu mut unul de jos ca sunt prea multe si se potriveste perfect) si lenjerii de patut. Am zis sa nu ma straduiesc prea tare ca il vreau si pe al treilea, la scurt timp si nu stiu cum o sa ii impart.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Am zis sa nu ma straduiesc prea tare ca il vreau si pe al treilea, la scurt timp MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 + |
bravosssss ...hotarata nene
Doamne ai grija si de noi 26+
anes spune:
adi, nu am cuvinte sa iti multumesc pt. informatii si pt. promptitudine! M-ai impresionat!
Am sunat chiar acum la nr. de tel. pe care mi l-ai dat si m-am programat la dr. Iosup, chiar pt. MAINE!! Intr-adevar, asistenta este foaste calma si draguta!
M-am mai linistit, pt. ca Iosup era al doilea pe lista mea! Multumesc din suflet, sa iti dea DD sanatate!
Si acum sa ma "supar"! Cum s-a inteles aici ca imi bag prin chiloti nu stiu ce! Am precizat mai inainte ca nu numai ca nu imi bag nimic, nici nu ma spal inauntru (desi dr. mea a spus ca pot), dar il tin si pe sot la "regim"! Nu am pomenit nimic de vagin, am spus de zona perineala, adica cea pe care o simti cand te stergi, sau cand te speli extern!
poze
Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 21+
BraveGirl spune:
Beatrice, am citit mesajul, dar momentan nu-ti pot raspunde, pt ca nu am butoanele alea de PM, replay, etc, pt ca am laptopul la reparat si stau p eMac-ul sotului, care are nu stiu ce setari, de malogheaza automat si nu-mi apar nici un fel de Icons, butoane, etc. Trebuie sa-mi arate sotul ce sa fac. O sa-ti rapund cd vine sotul si ma lumineaza.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 28+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
beatrice75 spune:
Bravos, Miruna pt decizia de a avea un al treilea bebica in curand!
Eu numar zilele pana la BABY Expo!
27+
amelia_ilie spune:
Ioanast, felicitari pentru semnatura!
Ana_o, Miruna . Ma duc sa-mi mai fac niste miere cu lamaie. Am vorbit si cu sefa mea, m-a consemnat la pat pana-mi trece tusea, ca nu-i de joaca... O sa vorbesc cu sotul meu sa treaca pe la Plafar cand vine, ca eu nu mai ies din casa azi, am zis sa stau cumintica, mai bine in casa si in pat decat afara, poate ma ajuta si trece mai repede.
22+
vmadelain spune:
Buna Burtici!
Bine v-am regasit! M-am intors si eu de la mare, relaxata dar panicata maxim dupa stirile din maternitatea Giulesti!
Sunt egoista si zic ca ma bucur ca nu ati umplut capitole intregi, mi-a fost usor sa va recuperez!
DouraMultumim de capitol nou!
Si sa-mi incep discursul : First of all, cinste cu limonada, bere fara alcool sau pepsi/cola pt pofticioase, celor care au schimbat semnatura si au venit cu vesti bune de la echo!
Bun venit Alexxia! Si eu am fost la mare, se pare ca suntem datoare cu pozici!
Urez si eu La multi ani celor care se numesc Maria si La MULTI ANI INACAT
SugubinaMi-ai facut pofta de sufleul de dovlecei si azi la 7 eram in picioare sa fac sufleul sa-i dau si barbatului la pachet! A iesit de minune! Multam de reteta!
Simona, e imcurajator ca spatele nu-ti mai face probleme si sper sa nu te mai supere!
SymoSpor la cumparaturi! vad ca si tu ca si fetele ati inceput sesiunea de shopping, va prind si eu din urma! Sper sa gasesti ce ai nevoie!
Celesta, imi pare bine ca ai reaparut, te asteptam sa ne mai scrii!
Ral_eli, incurajeaza-te si ai incredere in medicul tau, fii linistita si impacata si bebe o sa fie bine!
BraveGirl Te intelegem cu schimbarile de dispozitie! Important e dupa ce le avem, sa cerem sotilor sa ne inteleaga si sa nu interpreteze, e ceva trecator si ei trebuie sa fie suportivi!
Amelia Sper sa scapi de raceala cat mai repede! Sotul avea dreptate ca ar trebui sa stai acasa sa te pui pe picioare! Incearca ce au sugerat si fetele si poate o dai gata!
Miruna Si eu fac parte din categoria celor care sunt nemultumiti de SANADOR! Am avut abonament la ei pt aproape 2 ani, si am renuntat la el in favoarea Medlife! Erau extremi de neseriosi, NICIODATA NU AM INTRAT LA ORA PROGRAMATA! Am intrat si cu 2 ore intarziere, de 2 ori, o data la pneomologie si o data la endocrinologie! Nu inteleg cum de isi permit asemenea comportament fata de clienti!
Burtici am si eu o intrebare: voi v-ati umflat la picioare, maini, fata? Eu una m-am umflat de vreo 2 saptamani, si de 3 zile picioarele sunt perna, nu se dezumfla deloc, am facut niste dusuri reci, ma rog, nu foarte reci, iar la maini ma dor ft tare incheieturile de la degete cand strang pumnul, si la picioare ma dor gleznele...voi ati patit asa ceva? Ma gandesc sa nu sun dr daca e ceva intalnit si la alte fete...Pls dati-mi cateva raspunsuri
!
Si ca sa inchei ditamai monologul...sunt tare trista si bulversata de ceea ce s-a intamplat in Giulesti1 Bietele sufletele, dupa ce s-au luptat sa vina pe aceasta lume au trecut prin asemenea chin...si ma gandesc si la mamele lor! Sa le dea Dzeu putere si sa ne ajute sa nu trecem prin asa ceva niciodata!
Va las si va pup cu drag! Ma duc sa servesc un brunch!
Madalina24+
vmadelain spune:
Am realizat ca si eu azi schimb semnatura! Am terminat saptamana 25, intram in a 26 a!!! Mai am 2 saptamani si intru in trimestrul III!
Facem cinste cu ce va doreste inimioara!
Madalina25+
marizta spune:
buna fetelor.
felicitari celor care au schimbat semnatura
eu nu ma simt f bine......toata noaptea m-am foit, ma doare stomacul....si nu am dormit, m-am stricat si la burtica.offffff nu stiu de la ce, mi-am facut niste paine prajita cu branza si un ceai de menta sper sa treaca......parca sunt si arsurri nu stiu sigur,dar toata noaptea mi-am frecat stomacul
ce pot sa mai iau sa imi treaca?,pt arsuri ce se ia?
23 +
Doamne ai grija si de noi
amelia_ilie spune:
Vmadelain, bine ati venit de la mare si felicitari pentru semnatura!
Si mie mi se umfla picioarele cand sunt toata ziua ba pe drum, ba pe scaun, asa ca seara stau cu ele ridicate la bratul fotoliului /canapelei. Am mai incercat dupa 2 zile de stat aproape numai in picioare (si aveam niste perne... mama-mama) sa si dorm cu ele pe o paturica, adica mai sus decat de obicei. Pana la urma s-au desumflat. Eu stiu ca se intampla si de la retentia de apa dar si de la caldura (mie si inainte de bb mi se umflau picioarele). Incearca, poate se desumfla. Daca nu, ma gandesc ca e bine sa intrebi doctorul.
Eu fata o am umflata acum, de la atata tuse/temperatura & co. Dar sper sa ma rezolv incet si sigur si aici.
22+