Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 16
lore76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onniex lore76, Si eu am avut picioarele umflate si mainile (mai ales dimineata), dar pe perioada caldurii excesive de afara si atunci cand ieseam la plimbare/mergeam pe jos. Dar de aprox. o saptamana, totul este ok. Este important sa ai si analizele (sange + urina) facute, precum si tensiunea arteriala luata periodic. Vorbeste totusi cu medicul. Va pup pe toate, fete curajoase! 25+ |
Lore 22 + &
ana_o spune:
Buna dimi, din nou!
Felicitari burticilor care azi schimba semnatura, sa fie bine pentru toata lumea, pana la termen!!
Eu am venit foarte indragostita de la echo, mi-am vazut un pui gras de 1400 gr, care se dezvolta absolut normal si pe care, cu siguranta, o sa-l facem acrobat, statea cu genunchii lipiti de gura.. Eu nu inteleg cum i se poate parea comod unui bebe din burtica, aceasta pozitie. In fine, mi-a placut mult de Iosup, intr-adevar vorbeste f incet, domnul iubi nu a auzit nimic din ce vorbea dr. si a fost f revoltat.
Totul e ok, in afara de faptul ca nu sunt hidratata(perfect adevarat) si de dubla circulara de cordon. Cu toate astea, sunt optimista, pentru ca stiu multe cazuri cand bebe si-a 'desfacut' singur cordonul. Mi-a zis ca de cele mai multe ori, stresul sta la baza acestei probleme. Nu stiu ce sa mai cred, dar m-a intristat cand am auzit ca bebele meu se cam sufoca acolo... si eu chiar am simtit ca el ar avea cordonul infasurat... paranoia mea de viitoare mami. Of, gandesc pozitiv, totul va fi bine.
Raportez par pe capul lui bebe, mandibula leita a domnului iubi, buzele domnului iubi, nasul si ochii mei... Are un profil interesant, i-am pupat poza tot drumul inapoi spre casa.
Lasand astea la o parte, inca nu am vazut la tv stirile, mi-e si teama sa privesc din nou toate detaliile acestei tragedii. Cumplit! Sper sa declare doliu national. Saracii parinti, crunt...
Simona, sper ca esti bine cu spatele si iti doresc multa sanatate, sa scapi pentru totdeauna de astfel de probleme! Cat priveste bebelinul, ai vazut si cazul Allexxiei, fiecare copil creste in ritmul lui. Cum a zis si Miruna, avem timp sa-l hranim sanatos si sa-l ingrasam, dupa ce se naste. Oricum, sunt sigura ca va avea o greutate normala la nastere, nu te mai stresa!
Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian
douradoudou spune:
eu acum am deschis tv..eu de cand s-a intamplat tragedia de la spitalul ala nu mi-am mai revenit..imi vine sa plang ereu pt ca stiu ce inseamna copil prematur..stiu ce inseamna sa-ti pierzi copilul..si stiu ca cei ramasi in viata nu prea mai au sanse si oricum sufera enorm ...animalele alea care trebuiau sa fie acolo nu merita sa mai traiasca...eu v-am mai spus ca la NICU este un sistem special in orice tara si e complet interzis sa nu fie supravegheati 24/24...nu exista mers la toaleta fara inlocuitor...eu pana acum nu am vazut la stiri nimic concret despre asistenta aia nenorocita sau medicul de garda...nu mai suport sa aud dsespre prize si fire..e f f ff clar ce s-a intamplat: a fost un foc care a ars f mult pana a devenit incendiu si NIMENI nu era acolo..se poate intampla oriunde chiar si la noi in casa..DAR OAMENII AIA NU SI-AU FACUT DATORIA..iar managerul ala :b.marinescu mi se pare un mizerabil..imi vine sa vomit cand il vad si-l si mai aud..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 27+ cu
Siuta spune:
Felicitari Ana pentru vestile bune de la eco !
Eu nu reusesc deloc sa dorm noaptea si e groaznic! Sunt morocanoasa si neplacuta toata ziua ! Voi aveti o asemenea problema ?
Andreea
douradoudou spune:
sunt curioasa daca asistenta aia o sa fie inchisa..nici o pedeapsa nu o sa-i aduca pe bbelusii aia inapoi dar iresponsabila aia trebuie sa platesca cumva...eu ma intreb:aia avea o pregatire speciala??ca eu stiu f sigur ca la NICU[nu stiu daca si in romania) sunt asistente pregatite special si ele stiu f clar ca nu au voie sa plece nici 1 minut de acolo
si 27+ cu
douradoudou spune:
ana felicitari pt bb acrobat
si 27+ cu
Lidia_P spune:
citat din mesajul lui douradoudou sunt curioasa daca asistenta aia o sa fie inchisa..nici o pedeapsa nu o sa-i aduca pe bbelusii aia inapoi dar iresponsabila aia trebuie sa platesca cumva...eu ma intreb:aia avea o pregatire speciala??ca eu stiu f sigur ca la NICU sunt asistente pregatite special si ele stiu f clar ca nu au voie sa plece nici 1 minut de acolo alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 27+ cu |
ce inseamna NICU
28+ Ianis Andrei
douradoudou spune:
NICU =neonatal intensive care=terapie intensiva neo-natala
si 27+ cu
misticgirl spune:
citat din mesajul lui ratusca83 fetelor ati vazut pe prima tv azi emisiunea aceea noua in care se urmareste cum naste o mamica? era o mami care a nascut gemeni natural,amandoi a cate 3.500 kg..super tare a fost..a aratat cum nastea..mi se facuse atat de frica incat mi s-a intarit burtica cand am vazut cum iese bebe. |
Cum se numeste emisiunea si cand se difuzeaza? (sper ca nu ai mai raspuns, ca eu citesc si postez, altfel pana termin toate paginile, uit ce vroiam sa intreb pe fiecare )
Claudia 27+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl