Dovlecei in sarbatoare *183*
Raspunsuri - Pagina 7
laura78nico spune:
la fel ca voi bulversata...ma gandeam ieri ce bine ca eu i-am avut pe ai mei cu mine in salon.
Noi suntem bine sper ca si voi pt ca de trei zile nu am putut intra si nici citi nimic din urma.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
crocodana spune:
Cuscra draga unul pentru tine si unul pentru ginerele meu frumos! Clar ca sunt sortiti!
Mi-e tare dor de el! Eu am pus niste poze cu Ama pe mail! Cum stati cu emotiile?
cu nasterea eu am tot oscilat intre giulesti si cmu, din aceleasi motive expuse si de hepi, insa decizia a fost luata in functie de medic,care nu putea ajunge la cmu si in care aveam incredere maxima; in sala de nasteri a fost ok, cu mine dupa la fel dar la bebei era groaznic, 2 as la 30 si ceva de bebei, una alerga mai tot timpul la sala de nasteri, ii vedeam din 3 in 3 ore la alaptat, le mai si schimbau locul, Amei ii crescuse tempartura din cauza ca la un mom dat a fost plasata langa lampi si asistenta imi zicea mie ca e asa din cauza ca o tin prea strans la piept....mi-au scris cefalohematom pe fisa de externare, nici vb de asa ceva, etc. Regret MAXIM ca nu am avut-o langa mine la piept imediat dupa, ca nu am stat cu ea mereu, probabil ca mi-ar fi fost extrem de greu dar era cel mai bine pentru ea....ma tot gandesc cum s-a simtit ea singura acolo ...ma intreb oare daca nu cumva i-am facut antibiotic degeaba imediat dupa, ca poate numarul de leucocite mare a fost o greseala de laborator ca si acum cateva saptamani la cmu cand au iesit trombocitele mici...si tot asa....
nu vreau nici macar sa imi imaginez ce simt mamele bebelusilor ucisi, ma gandesc doar ca au lapte in sani si pe nimeni la piept!
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
adela2006 spune:
hai ca pun si eu niste poze cu puradeii mei
http://good-times.webshots.com/photo/2146295600101552254xanusi
revin dupa ce bag putin smotru in bucatarie ca doarme calin
va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )
POZELE NOASTRE
vik-cj spune:
fete dragi!
Si pe mine m-a impresionat drama de la Giulesti...si ma gandesc cu groaza ca naiba pot eu sa ii ofer copilului meu in tara lui? Sistemul de sanatate si invatamantul sunt la pamant si va fi si mai jale dupa cum taie astia banii de la ministere...si mai ales la politica de indobitocire pe care o duce conducerea 'luminata'. Unde ati mai auzit voi sa fie indemnati oamenii supercalificati (in care statul a investit o groaza de bani , by the way) sa plece sa castige afara bani si 'know-how'????? Am o lehamite si o greata in mine de nu o pot descrie. Imi vine sa vin la Bucuresti cu o bazooka si sa rezolv problema defintiv!!!! Ca numai asa scapam de nenorocitii astia care ne conduc.
E clar ca e vina sistemului la ce s-a intimplat...si la Cluj la neonatologie era la fel: la trei saloane de bebei se imparteau doua asistente. Din fericire erau dedicate meseriei si isi faceau treaba exemplar. Nu cred ca DOAR salariile mari ar rezolva problemele...e vorba de mentalitate. pana nu ajungem sa apreciem munca si sa gandim ca ne facem meseria cu placere ca doar de asta ne-am ales-o, nu se va schimba mare lucru.
Imi pare rau ca discutam despre asa ceva...in loc sa ne laudam dovleceii si sa ne bucuram de progresele lor.
Daciana ai fost mortala cu gandurile tale de reorientare. Apropos de Facultatea de moase (acum e sectie ce tine de medicina)...am intilnit la Cluj la Gine I niste moase extraordinare. Empatice si calme, calde si cu zambetul pe buze mai mereu...am ramas uimita ca se poate si asa!
M-am intins ca o placinta...va si va doresc o zi cat mai buna...
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adela2006 hai ca pun si eu niste poze cu puradeii mei http://good-times.webshots.com/photo/2146295600101552254xanusi revin dupa ce bag putin smotru in bucatarie ca doarme calin va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 ) si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 ) POZELE NOASTRE |
neste frumosi! Calin are niste obraji numai buni de papat, yumm yumm!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
selen80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamideandrei
eu fasolea pastai, galbena sau verde o fac ca pentru noi, cu sos de rosii si mirodeniile nelipsite : busuioc, si belgug de mirodenii de la Solaris ANDREI |
asta e, ca eu pt noi nu fac...eu mananc pastai doar cu maioneza cu usturoi
incearca fata asa..desi nu i=am mai dat pastai fara altceva pana acum, sper sa-i placa...saru'mana!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
mamideandrei spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui selen80
asta e, ca eu pt noi nu fac...eu mananc pastai doar cu maioneza cu usturoi incearca fata asa..desi nu i=am mai dat pastai fara altceva pana acum, sper sa-i placa...saru'mana! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
si eu sper sa-i placa !
Uka, nu stiu daca am zis, daca nu zic acum , ca tare ma bucur pentru tripleti si familia lor; au avut trei ingeri pazitori care au vegheat asupra lor; sa le dea Dumnezeu sanatate si sa creasca mari si voiosi
eu ma duc la somn, ca tare rau ma simt: stomacul imi horcaie, am o greata (la propriu ), simt ca nu am deloc putere; am culcat si galushca, asa ca ...somn usor celor care sunt mai norocoase, si o dupa-masa placuta
ANDREI
Ellenuta spune:
salutare fetelor ..
cine ghiceste ceva legat de anna, ii dau un premiu!!
mi-a intrat si mie azi indemnizatia .. ciuntita .. sa-i ia naiba de hoti!
uka ma bucur tare ca sunt bine bebelusii si prietena ta!
mimika vinetele sunt cam grele ptr ei la varsta asta. prune si cascaval le poti da.
adela stii ca-s fan calinutu, nu? ai doi copii superbi!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui Ellenuta salutare fetelor .. cine ghiceste ceva legat de anna, ii dau un premiu!! mi-a intrat si mie azi indemnizatia .. ciuntita .. sa-i ia naiba de hoti! uka ma bucur tare ca sunt bine bebelusii si prietena ta! mimika vinetele sunt cam grele ptr ei la varsta asta. prune si cascaval le poti da. adela stii ca-s fan calinutu, nu? ai doi copii superbi! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun bio bebe |
face pasi sau are dinti?
edit: inca nu m-am trezit bine....mananc litere!
ANDREI
adela2006 spune:
citat din mesajul lui Ellenuta salutare fetelor .. cine ghiceste ceva legat de anna, ii dau un premiu!! mi-a intrat si mie azi indemnizatia .. ciuntita .. sa-i ia naiba de hoti! uka ma bucur tare ca sunt bine bebelusii si prietena ta! mimika vinetele sunt cam grele ptr ei la varsta asta. prune si cascaval le poti da. adela stii ca-s fan calinutu, nu? ai doi copii superbi! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun bio bebe |
sa vedem daca ghicesc
merge singura ? papa singura ?
nu-mi vine sa cred ca luni face si fimiu un an
cu toate ca am simtit din plin anul asta
de fapt a fost cel mai lung din viata mea
despre noi nu sunt multe de spus
e tare lenes nu vrea sa mearga singur nici dus de maini nu se omoara
nici eu nu ma omor cu firea din cauza asta
are timp
intr-un final toti copii merg , toti copii vorbesc ,etc etc
mary am citit eu bine ? mai vrei un bebe ?
cred ca depinde de fiecare cum simte
adica eu una nu as mai face altul in veci , cred ca nici intr-o viata viitoare
va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )
POZELE NOASTRE