Dovlecei in sarbatoare *183*
Raspunsuri - Pagina 8
Dana15 spune:
Va salut fete dragi!
desi am refuzat sa deschid vreun articol despre drama de la maternitatea Giulesti, m-am cutremurat numai citind ceea ce spuneti voi...l-am rugat pe grig astazi cand a venit la pranz sa-mi povesteasca putin; cumplit! Dumnezeule mare, trebuie sa faca teste ADN pentru a-i identifica pe bebelusii ce au supravietuit? iar managerul spitalului a declarat ca eventual dupa ce vor fi gasiti vinovatii, se va gandi daca sa demisioneze sau nu..oare cata nesimtire iti trebuie ca sa spui asa ceva? altul,in locul lui, si-ar face harakiri, decat sa traiasca cu constiinta atat de incarcata!
Dumnezeu sa-i odihneasca pe ingerasi! si sa-i intareasca pe bietii parinti!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
Dana15 spune:
Nu sunt buna la ghicit, dar abia astept sa vad ce stie Anna sa faca!
I-am vazut pe copilasii Adelei..superbi mami, superbi! imi place poza cu calin bagat in raft ..si papusica-n rozosin cine-i?
Dana15 spune:
Luci tu intrebai ieri de laptele de vaca versus formula...va las un articol
http://www.babycenter.com/0_cows-milk-when-and-how-to-introduce-it_1334703.bc
eu o sa astept pana la varsta de un an si apoi ma mai gandesc ce si cum..
am vazut ca aici recomanda formula pana la 3 ani (sau lapte de crestere cum ii zic ei..este gata preparat)..nici asta nu mi se pare ok;
Dana15 spune:
Uka ma bucur din suflet pentru prietena ta..ce noroc! ce noroc! ma si gandeam ca tripletii sigur au fost la terapie intensiva..
Ellenuta spune:
anna se ridica singurica in picioare!
aseara s-a ridicat ptr prima data in tarc, eu vazand-o, am inceput sa tip si ea s-a speriat si s-a aruncat in fund .. a plans nitel si a luat-o de la capat .. e un inceput .. sper ca pana la 1 an sa mearga macar de manuta ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
adela2006 spune:
dana15 rozalinda e alexia cand era de varsta lui calin
tot stau si ma minunez cate stia alexia sa faca la un an , fata de calin
mergea singura , stia sa-mi arate in reviste bebelasi ( punea mana si zicea bebe ) , imi arata melcul , crocodilul intr-o carte cu animale
dar cu ea stateam toata ziua si ma ocupam de ea , vorbeam ii aratam tot felul de chestii
stia unde e nasul , gura , ochii
calin tot ce stie stie de la alexia
de el nu am asa mult timp , si nici atata rabdare
eu nu am televizor , nu am urmarit decat pe net toata tragedia , si din ce am mai citit pe aici
e groaznic
e adevarat ca e putin personal in spitalele romanesti , dar in sectia de terapie intensiva eu stiam ca trebuie sa fie cineva tot timpul
intr-un fel ma bucur ca nu am televizor zilele astea
luci voiam parola de la albumul de poze , din cate stiu eu laptele de vaca e foarte sarac in vitamine , din cauza asta se prefera pana la varsta de 2 ani laptele praf
calin inca mai suge de la mine , nu accepta nici un fel de lapte desii eu tot incerc si lapte praf si lapte de vaca , nu vrea nimic
va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )
POZELE NOASTRE
lutoniana spune:
Felicitari Ellenuta !!!! Ana ti-a demonstrat ca nu e ratusca cea urata si uite cum incepe ea sa faca tot ce trebuie. O pup cu mare mare drag si "la mai mare papusica" !!!!!
Dana, multam mult de articol. Ce mai faci ? Familia ? Parleste Ana deja ?
Iulika cum fu la cresa ? Astept impresii calde.
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
lutoniana spune:
Adela ti-am vazut mandretile. Cred ca esti o mama implinita.
Tot e bine ca il invata Alexia pe Calin ce si cum, ai ajutor de nadejde.
Numai bine iti doresc
daciana.ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vik-cj Apropos de Facultatea de moase (acum e sectie ce tine de medicina)...am intilnit la Cluj la Gine I niste moase extraordinare. Empatice si calme, calde si cu zambetul pe buze mai mereu...am ramas uimita ca se poate si asa! |
stiu, atat m-am gandit si m-am razgandit incat am ratat admiterea de anul asta si tare mi-e ciuda ca nu am avut o conjunctura cat de cat favorabila (... eu am facut psihologia asa ca stau bine sau cel putin stateam cu anatomia si fiziologia; "pe vremea mea" se dadea admitere si din biologia de a XI-a; ma lamuresc in cateva saptamani )...
... nasol e ca oricum mai dureaza cativa ani si nu stiu daca rezist si nu-mi iau lumea-n cap si se duce draq tot planul
Elle - felicitari pt ridicatul in picioare al Annei; te si vad tipand de surpriza ; acum cred ca te-am mai linistit mamii ca totul va fi bine;
daci
"follow ure dreams!"
lutoniana spune:
Intrebare:
fetele care ati inceput antrenamentul cu spalatul pe dinti, cum va descurcati ?
Adica azi a fost a doua zi de cand incerc si David suge efectiv parul de la periuta de dinti. Cand prind si eu un moment liber si incep sa-l fac asa putin...nimeresc tot pe la gingii....nu pe dinti .
Am descoperit ca e receptiv daca ma spal si eu pe dinti...stau pe vine si el ar vrea sa imi frece dantura .....si trage de periuta mea sa o smulga afara cu tot cu dinti (aia pusi desigur) si atunci eu ii dau periuta lui in mana sa se spele pe ai lui....
Si ne mai tragem asa de periute putin si gata.
Chiar sunt curioasa voi cum faceti