Dovlecei in sarbatoare *183*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

din pacate Luci eu nu am inceput sa-l spal pe dinti si cred ca o sa o fac dupa ce implineste un an;
cat despre lapte de vaca/lapte praf eu am hotarat asa ... ii voi face orez si gris in lapte de vaca subtiat de acum incolo (avem 11 luni si un pic si pana acum am folosit doar formule speciale cu cerealele incluse) dar ii voi da lapte praf sa bea (ca supliment la san deocamdata);

voi vedea cateva luni cum ne descurcam asa si dupa aceea poate trecem pe laptele de vaca;

nush daca ti-am zis ca tare-mi plac caciulitele imblanite pe care le ai pe site, merge vanzarea la ele?

daci

"follow ure dreams!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Adela, am vazut si eu puradeii; frumosi tare, sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!

ma tot gandesc sa va intreb, pe voi - mamicile cu mai multi copii - apropo de diferenta de varsta dintre ei ... cati ani sunt intre copii si cum credeti acum ca ar fi fost cel mai bine ... mai repede ... mai tarziu ... (am tot amanat pt ca incerc sa ma impac cu ideea ca voi ramane doar cu Darius, dar nu-mi prea iese figura )

Selen eu mai pun si marar la mancarea de fasole verde; asa o face soacra-mea si pana la urma asa m-am obisnuit si eu; ii place mararul lui Ebru?

daci

"follow ure dreams!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mimika as putea sa-ti raspund la intrebarile tale mult si bine dar incerc sa fac un mini rezumat ca mai am si alta treaba, doar cresc copilu' ce naiba
Deci faza cu bucatelele e de durata. La mine cel putin asa a fost. Am taraganat-o mult.....Acum mananca bucatele de paine de piersica de biscuiti. Dar nu mananca la o masa numai bucatele. Dimineata la masa aceea de fructe de la 10-11....daca i-as da numai bucatele estimez ca ar manca jumatate de piersica sau 3 boabe de strugure. Daca insa i le fac pasate mananca un castronel normal de 200 de gr.

Astia zic aici ca multe mese si mici. Asa ca daca iesim la plimbare ii mai dau un biscuite dinala din orez explodat mai bem niste apa. Eu mai fac greseala sa ii dau sa pape fructele pe la 10-11 apoi mai doarme se mai joaca ne radem ne zbuciumam si mai mananca la 4 ceea ce nu prea cred ca-i bine.
In zilele in care merge la gradi are gustare la 1.30 si masa mare la 3.30.

Ma aberez deja , vroiam sa mai spun ca eu i-am dat intr-o zi putin ghiveci si avea si vanata si i-a placut mult. Dar pusesem o vanata mica la o cratita mare de ghiveci deci probabilitatea ca sa fi prins si vanata e de aproximativ circa 11,74%.

Mai aveai ceva intrebari dar nu-mi amintesc ce mai era, oricum te pup cu drag si pe tine si pe gemenasi si pe barbatul macho

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Eu sunt ingrozita de cazul baiatului de 2 ani care s-a inecat cu un bob de porumb si a murit pt ca eu ii dadeam celui mic porumbul in mana si el rodea cat si cum putea. Nici nu m-am gandit ca se poate intampla ceva.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Daci si eu ii fac gris cu lapte de vaca si probabil ca si orez ii voi face dar nu i-am facut inca pt ca am evitat zaharul.
In gris ii bag fructe si merge ca uns.
Eu m-am decis aupra Aptamil-ului Follow on Milk

Apropos de caciuli si mie imi plac foarteeeeeee mult, de fapt tot ceea ce se afla pe site sunt numai lucruri care mie si sotului ne plac foarte mult, de calitate buna. Am sa i-o iau si eu lui David pe www.13enterprise.co.uk/La%20plimbare/haine%20pentru%20copii%20si%20bebelusi/knitted-hat" target="_blank">aceasta si abia astept sa-i vad mutrita cea draga si pufoasa ...cu urechiusele acelea

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna ziulica fetele!

Eu ma intristez numai cand ma gandesc la sistemul sanitar din Romania.Stiu ca sunt si clinici particulare pt care dai bani grei ca så calci in ele si så fii tratat ca lumea.Si eu as da cred ca toti banii numai så nu ajung la stat.Imi pare tare rau de ce s-a intamplat si så stiti ca mi-am indreptat inca o data fata catre Doamne Doamne si i-am multumit ca m-a trimis aici si mai ales ca ne tine sånåtosi.Asa ce imi vine så va spun la toate ,nuami din cauza sistemului sanitar( desi stiu ca nu e posibil pt toate) så påråsiti tara aia.Imi pare tare rau ca am ajuns zile din astea så urasc Romania.

Uka Slava Domnului ca sunt bine!!Doamne ce ma bucur si ce noroc au avut dragii de ei.Så ii transmiti mamei ca au fost mamici care s-au gandit la ei si s-au rugat pt ei.

Asa...Impresii de la gradi:

-Azi am fost 5 copilasi care cu mamicile dar au venit si tatici.Normal sunt in grupå 10 buburuze dar acum cu acomodarea sunt 5 si 5.

-a fost minunat!Am crezut ca Brucu e cel mai mic dar nu ..mai este o fetita care e mai mica cu 2 zile decat el.Dar el e singurul care nu merge.

-s-au jucat copilasii fiecare cu treaba lor bineinteles..era o fetita mai amrisoara care cand il vedea pe Bruce incepea så planga rau de tot.Apoi am vazut ca mai la toti facea asa .Era ff mamoaså.

-Bruce a plecat direct in recunoastere pe acolo.Nu a stat o secunda.Mai venea la mine asa satisfacut de parca imi spunea:'ai vazut ce de-a jucarii sunt aici, si multi copii!''

-Noi parintii am stat pe un scaunel din acela de copii, si nu ne-am urnit de acolo decat cand le-au dat gustårica(fructe).Atunci ne-am adunat toti asa in cerc si ne tineam fiecare plodul in timp ce ei savurau fructuletul bun.Apoi doamnele treceau pe la fiecare copilas cu o cutie in care erau multe jucarele de plus si ii puneau så aleaga.Si apoi in functie de ce alegeau le cantau cate un cantecel despre animalutul care l-au ales..Era asa o atmosfera tare frumoaså.

Apoi la un moment dat unii au devenit obositi si au inceput så maraie fiecare pe la mamica lui si Bruce normal a procedat la fel.

Am ras cum Brucu invartindu-se prin jurul lor asa se catara pe ei ca så stea si el in picioare.

Måine ies afara.I-am pregatit in ghiozdanel hainutele de ploaie.Avem program de la 8.30 pana la 11.30.Prima parte va merge Bubu pt ca eu am programare la doctor.

Oricum sunt foarte, foarte incantata pt ca am vazut cat de atent este Bruce la ceilalti copilasi si va avea tare multe de invatat de la ceilalti copilasi mai marisori.

As mai avea de spus dar deja m-am intins.Mai vin cu detalii pe parcurs.

Luto cu spålatul pe dintisori la noi zic ca merge binisor.Mai baga limba så ii perii si limba dar reusesc så ii perii si dintisorii.Nu fac nimic special si nici nua m cine stie ce peiuta sau pasta de dinti.Sunt normale pt copii.Imi place de el ca dupå ce il spål ii dau apica si lui cum nu ii place face asa balonase zici ca se clåteste.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Adela te imbråtisez si te felicit pt copii minunati care ii ai!Sunt minunati!Uite ca acusi sunteti si voi in sårbatoare.V-ati pregatit de petrecere?

Danuta

mimika nu i-am dat pana acum vanata deci nu stiu ce så spun dar vb Luciei daca pui asa putin nu cred ca se cunoaste.Asta ca så vezi asa ca si reactie.

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit, dragelor!

Sunt rupticica de somn, am dormit cam doua ore azi noapte, pisi a supt intr-una si in rarele momente cand se oprea plangea rau de tot.

Azi a fost tot in forma, a dormit cam o ora, spre ca la noapte sa fie ok.

Mai e cineva care "viseaza" bone, bunici care sa ajute si intors la serviciu?
Hai va rog eu, macar una sa raspunda afirmativ!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Bun gasit, dragelor!

Sunt rupticica de somn, am dormit cam doua ore azi noapte, pisi a supt intr-una si in rarele momente cand se oprea plangea rau de tot.

Pentru puiul tau

Daca as fi in situatia ta as visa si la un concediu .

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Bun gasit, dragelor!

Pentru puiul tau

Daca as fi in situatia ta as visa si la un concediu .

Bruce, minunea noastrå

Sunt in concediu, pana in septembrie 2011.

Pentru puiul tau

Mergi la inceput