Dovlecei in sarbatoare *183*
Raspunsuri - Pagina 6
Ioanna81 spune:
eu am discutat cu sotul inainte de a naste si am decis sa mergem la cf2. initial vroiam sa mergem la medlife unde am si facut toate investigatiile in timpul sarcinii DAR am aflat ca daca copilul are vreo problema tot stat ajunge. respectiv la polizu!!!!! la CF2 mi-au aratat cum sa alaptez, mi-au aratat cum sa spal copilul, m-au ajutat in prima zi cand nu ma puteam misca, au mers cu mine de mana a doua zi dupa cezariana, am avut acces la psiholog si cu toate astea uite ce s-a intamplat si acolo cu bacteria aia nenorocita. maternitatea polizu era intr-adevar crema cremelor maternitatilor din bucuresti.
este impardonabil gestul cadrelor medicale de a lasa nesupravegheati copiii si eu cred ca i-as fi sugrumat cu mainile goale si apoi nu cred ca m-ar mai fi interesat. nu cred ca in cazul de fata principala problema sunt banii. cele de la cf2 sunt tot bugetare si s-au purtat exemplar. am dat bani, e adevarat, dar nu gramezi si doar o singura data. eu cred ca aici problema este lipsa de responsabilitate profesionala, un lasa-ma sa te las specific lucratorului roman, o stare de delasare absolut caracteristica pe care eu una nu am mai intalnit-o la nici un alt popor cu care am luat contact, un sictir patologic transmis ereditar si care mai are ceva pana sa se stinga!
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
selen80 spune:
Mimika, eu de vinete am citit ca nu se dau asa devreme...cascaval i-am pus si eu o data peste piure de conopida...prune ii dau demult, dar pt ca noi aveam intr-un timp probleme cu kk....acum ii dau in combinatie cu banana, ca sa se mai anuleze din efectul laxativ
bucatele eu ii dau de paine, de pepene, caisa, cam ce e moale si se topeste in gura....
Uka, in Tomis 3 zic eu...nu e chiar pe Tomis, mai mult pe Soveja....de Casa Brancoveneasca stiu si eu, iau carnita de acolo si condimente universale, dar nu vazusem sa aiba si produse pt bebei si detergenti, n-am gasit quinoa...poate n-am vazut eu, ca de obicei eram in fuga....
Irina, o reteta delicioasa cu fasole pastai n-ai?
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
Raluca_u spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamar78 Salutare! Raluca_u, ati mai avut probleme cu urechea? mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
cu urechiutele e ok. in toamna urmatoarea operatie. de la 1 sept merge si adina la gradi, sa vedem cum o sa fie atunci... eu sper ca bine.
pupici
Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata īncotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Raluca_u spune:
citat din mesajul lui happy_uka Buna dimineata! Pentru mine este extraordinar de buna, am aflat ca tripletii au fost externati duminica, cu o zi inainte de incendiu. Nu va pot explica cat de fericita sunt. Va pup. _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
uraaaaaaa
ma bucur din suflet
Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata īncotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
suede spune:
Hepi si eu trebuia sa nasc tot la Medlife,insa in luna a 7-a am aflat ca doctora la care mersesem pana atunci,foarte draguta de altfel mai lucreaza si in alt spital de stat.Din pacate,am aflat ca in celalalt spital unde lucra nu avea drept de operatie si atunci m-am speriat.
Am plecat catre un medic bun de data asta si am ajuns la dna. dr.Ranga.Din pacate nu lucreaza si in alt spital particular si atunci urma sa nasc la Giulesti.Ca si competenta,jos palaria,dar ca si interes fata de pacient...
Nu zic,am avut rezerva,adica a fost oarecum ok...dar noi acum discutam in primul rand despre restul personalului.Aici e marea buba.
Pentru ele nu conteaza nimic,doar ca e una pe tura,obosita si plictisita.
Concluzia este: ,,Pana ajungi la Dumnezeu,te mananca sfintii!"...
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui selen80 Irina, o reteta delicioasa cu fasole pastai n-ai? |
eu fasolea pastai, galbena sau verde o fac ca pentru noi, cu sos de rosii si mirodeniile nelipsite : busuioc, si belgug de mirodenii de la Solaris
ANDREI
mamideandrei spune:
cat despre maternitatile de stat, nu stiu ce sa va zic, eu am fugit de cele din Galati/Braila, ca draq de tamaie, apoi m-am indreptat catre Constanta, apoi am auzit de Euromaterna; intr-adevar, mai scumput, dar a meritat toti banii, ca si competenta, dar si ca servicii, era de ajuns sa ridic receptorul sa cer un pahar cu apa si intr-un minut, fara exagerare, erau la mine; vorba lui Hepi, al urmatorul, chiar daca n-as mai avea bani, as face tot posibilul, dar tot acolo ma duc sigur
ANDREI
kawaichan spune:
salutare,ca buna nu pot sa zic ca e:(
ne-am intors si noi ieri din vacanta si am dat sa intru dar mi-a pierit cheful imediat.stau de ieri incontinuu si incerc sa-mi imaginez prin ce-au trecut mamele acelea..Doamne Dumnezeule cum e posibil asa ceva,cum sa lasi copilasii aceia nesupravegheati???pana unde merge nesimtirea si indolenta umana in Romania??! mai intru si citesc si la generale ca sunt persoane care le gasesc scuze,ca au salarii mici
Dumnezeu sa-i odihneasca pe micuti,fie-le somnul lin
Of,am asa un gol in stomac:((
Uka,ma bucur enorm pentru tripleti,am stat cu sufletul la gura si eu de cand ai zis.sa fi fost in locul prietenei tale cred ca as fi fost terminata psihic sa stiu ca am trecut razant pe langa asa pericol.bine ca sunt safe,felicitari mamicii pentru cele trei comori!
Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.'09
kawaichan spune:
Irina tu ai nascut in Constanta?
Edit ca nu citisem bine,acum am vazut ca da.Cred ca nu ti-a fost usor sa te deplasezi pana acolo dar ma bucur ca a meritat
kawaichan spune:
sunt in urma tare cu cititul ca ati scris nu gluma,intr-o saptamana dar vreau si eu sa-l felicit pe Brucu si pe mami lui
La multi ani frumosi si luminosi Bruculinule,sa-ti dea DD tot ce-i mai frumos in viata si sa fii sanatos puiule!!
Iulik mami te pup si imbratisez,sper ca ati petrecut frumos