Dovlecei in sarbatoare *183*
Raspunsuri - Pagina 5
happy_uka spune:
Epi,
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
Danuta1979 spune:
Fetelor, si eu si sotul suntem f impresionati de ce s-a intamplat cu bebelusii. Luni seara eram pe autostrada soarelui in drum spre casa si tocmai povestisem cu sotul cum a fost cand s-a nascut Alexandra- caci luni pe 16 facuse 11 luni...si am auzit la radio de nenorocire. ..Apoi am vazut la tv...si nici nu am cuvinte, doar lacrimi.
E CUMPLIT SI DE NEIMAGINAT CE S-A INTAMPLAT! Durerea parintilor carora li s-au omorat copilasii si durerea copilasilor care desi au supravietuit, traiesc pe michie de cutit si cu ce dureri va inchipuiti. Plus ce dureri vor suporta multi ani cu recuperarea, asta daca ii ajuta Dumnezeu sa traiasca!
Eu una sa fi patit asa ceva sa-mi omoare astia copilul cred ca le trageam un glont in cap la propriu si Dumnezeu cu mila apoi.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
lutoniana spune:
Hepilica te imbratisez mami. Amplans si eu aseara, nu cred ca as putea rezista unei tragedi de acest gen. Fara sa vreau o am in ganduri pe Aida si ma gandesc cum a putut sa o intareasca bunul Dumnezeu. Ce suflet sa mai ai pe pamantul asta dupa.....
Si acum ca tot vorbeam noi mai demult de proceduri....vezi, daca trebuia sa stea vita incaltata sa supravegheze niste bebelusi prematuri....apoi acolo trebuia sa intepeneasca...nu sa mearga sa se pipi si sa se caca....Si daca a trecut cineva intamplator pe hol si ar fi putut intra sa salveze ceva, nu avea cum pt ca erau cartele. Si aici in maternitate erau cartele peste tot dar mai erau si un numar impresionant de angajati.
Nu ai cum sa lucrezi si sa muncesti, in orice domeniu, cu gandul ca poate azi nu se intampla, nu are cum sa mi se intample mie etc. De aceea sunt si asigurari peste asigurari, de aceea trebuie sa le faca salari decente si sa mearga de drag la munca si sa-si faca treaba....si sa arate mamelor cum se alapteaza, apropos de ce zicea Suede.
Eu nu mai am cuvinte....Nu se va intampla nimic nimanui.
Ce firma a montat instalatia de aer conditonat ? mai are drept de practica ?
Daca aceia si-ar fi pierdut azi dreptul de a monta si de a face bani din specializarea lor...sunt sigura ca nu si-ar mai bate joc de ceea ce fac.
Mare pacat.
Am citit ce a scris si unul dintre admini cum ca maternitatea e o poarta catre rai, frumos spus, toate cuplurile merg acolo sa-si implineasca si sa-si gaseasca fericirea ...si nu niste imputiti ordinari sa-si bata joc de viata lor si de ei ca oameni.
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
lutoniana spune:
precizez ca stiu ca anumite cuvinte se scriu cu doi de i dar imi joaca feste calc
hepilica spune:
Suede, inteleg ce spui si intr-adevar e o mare nesimtire ce se intampla in spitalele de stat. Una este sa spui ca nu sunt bani, nu au bugete si alta este sa nu-ti faci treaba, cu atat mai mult cand e vorba de copii. Spitalele de stat sunt un haos incepand cu personalul medical nesimtit si tupeist si incheind cu dotari, spagi....etc. E strigator la cer ce s-a intamplat la Giulesti. Nu am cuvinte sa pot cataloga aceasta tragedie.
Eu am nascut intr-o maternitate privata (la Medlife) si nu va pot spune in ce conditii. Am stat ca la hotel si m-am simtit o mama fericita din prima clipa cand am nascut. Tot personalul medical incepand cu infirmiere, asistente, medici roiau in jurul pacientilor, iar terapia intensiva unde am stat 24 ore era super super super dotata. La fel si acvariul cu bebelusi. Nici gand sa nu-ti dea copilul cand vrei, nici gand sa nu te conseieze cum sa alaptezi, nici gand sa nu-ti raspunda la intrebari amabil si cu disponibilitate. Doar sunam la tel si imi aduceau copilul, iar neonatologii erau in fiecare clipa acolo. Nicio secunda bebelusii nu ramaneau singuri. In ultima seara chemau fiecare mamica in acvariu pentru a asista la o baita demonstartiva facuta puiului ei...ca sa stie cum sa procedeze acasa. Iti explicau totul in cele mai mici detalii.
Nu se compara cu spitalele de stat. Din nefericire insa nu toate mamicile pot naste la o maternitate privata, pentru ca da, este o mare problema costul. Cinci copii daca as mai face, tot acolo i-as naste chiar daca ar trebui sa-mi vand masinile pentru asta.
E tragic. Si cand aud la TV ca maternitatea Giulesti era "crema cremelor" imi vine sa .
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica ..... chiar daca ar trebui sa-mi vand masinile pentru asta. |
ai multe ?
daciana.ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danuta1979 ... Mama lor de hoti nenorociti...ne-au furat 15%. Le doresc numai suferinta si saracie! Am zis! |
Dana, ma alatur si eu urarilor tale!!!
Crocodana ... si mie imi vina sa-mi iau sotul de manutza si sa fug, sa fuuuugggg si sa nu ma mai opresc ... din pacate am stat si m-am gandit si m-am socotit .. eu am experienta ca sef de magazin mic/mare si in achizitii/aprovizionare (am 60 de magazine pentru grupele mele) dar nu cred ca as gasi ceva similar in UE, asa ca ma gandesc serios sa mai astept si sa ma "recalific", ma fac ... asistenta
de fapt, o sa incep o postliceala sanitara acum (as merge in cluj pentru 4 ani ca sa ma fac moasa dar nu cred ca-mi iese figura ...)
apropo de sistemul medical - stiti unde as putea sa-l duc pe Darius ca sa facem o ecografie/ electrocardiograma in bucuresti? ma gandesc ca ar fi cazul sa ne lamurim daca avem sau nu probleme ...
Uka , ce vesti bune ne-ai dat ... mi-au dat instant lacrimile ...
daci
"follow ure dreams!"
daciana.ilie spune:
Mimika - eu i-am dat cascaval din acela afumat lui Darius si a fost f incantat, il tinea in mana si rontaia la el; si nu a patit nimic - e drept ca i-am dat o feliutza doar
daci
"follow ure dreams!"
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
ai multe ? Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
...putine, da' scumpe .
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.