Dovlecei in sarbatoare *183*
Raspunsuri - Pagina 18
hepilica spune:
dragelor, ma duc sa ma culc. intr-o zi o sa va povestesc si de maia .
am dormitorul la etaj, da' n-am lift si tb sa urc batraneste pe scari.
daca stiti ceva legat de scari....
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
Fragutza spune:
Gata, am adormit cupilu'!
Mai, va rog eu, nu mai inteleg glumele, prea multe citate..sa faca cineva o sinteza!
Pentru puiul tau
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica dragelor, ma duc sa ma culc. intr-o zi o sa va povestesc si de maia . am dormitorul la etaj, da' n-am lift si tb sa urc batraneste pe scari. daca stiti ceva legat de scari.... --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
Da cica e sånåtos så le urci.Formeaza piciorul frumos.De coborat nu stiu.
Noapte bunå!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+
Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Fragutza Gata, am adormit cupilu'! Mai, va rog eu, nu mai inteleg glumele, prea multe citate..sa faca cineva o sinteza! Pentru puiul tau |
nu-ti mai cauta scuze pt lipsa simtului umorului
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
happy_uka spune:
citat din mesajul lui hepilica dragelor, ma duc sa ma culc. intr-o zi o sa va povestesc si de maia . am dormitorul la etaj, da' n-am lift si tb sa urc batraneste pe scari. daca stiti ceva legat de scari.... --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
da, am vazut io ca a aparut scari muvi 5
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
raluk16 spune:
sunt sigura ca si scarile sunt ca si toboganul
Si eu merg imediat la culcare, ca deja Relu ma trimite cand ma vede ca ochiul drept nu mi-l mai pot deschide .
E drept ca deja am multe zile la activ cu 3-4 ore din 24 dormite. Tot am crezut ca ma voi obisnui
Noapte buna!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
nu-ti mai cauta scuze pt lipsa simtului umorului Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Am impresia ca ai ceva personal cu mine!
Pentru puiul tau
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
da, am vazut io ca a aparut scari muvi 5 _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
p-asta am citit-o de doua ori ca s-o inteleg
O declar pe Uka cea mai suPtila dintre fete
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
raluk16 spune:
Profit ca dupa un refresh nu a aparut nici un mesaj si zbor si eu la pat. De fapt Nero a inceput sa latre si parca vad ca mi-a trezit mandru...
Noapte buna, fetelor! Va pup cu drag!
Edit: da da, stiu ca au aparut doua intre timp, dar tot ma duc . Sper sa nimeresc patul si copilul si cu ochii inchisi. Noroc ca Relu inca nu e in pat, ca cine stie cui i-as baga tzitzi in gura
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Fragutza
Am impresia ca ai ceva personal cu mine! Pentru puiul tau |
da, vrem sa te eliminam!
ne tot lovim de tine pe forumu asta! toata ziua buna ziua numai fragezizme!!
da n-ai si tu copil de crescut, mancare de facut? eee...
jos fragismul!!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo