Dovlecei in sarbatoare *183*
Raspunsuri - Pagina 17
raluk16 spune:
Citat: | ||||||||||
citat din mesajul lui lutoniana
sa aiba si ei fun in concediu cum ar zice englezul Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
tiii ce egoista sunt, eu am crezut ca e numai pentru mine
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Citat: | ||||||||||
citat din mesajul lui hepilica
...ca sa-l pui in bagaje. acolo unde va cazati aveti lift ? sau macar un tobogan d-ala ca in "nea marin miliardar"...? --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
n-am retinut nici un tobogan in nea marin, da deja incet incet imi dati idei . Si ma voi uita altfel la tobogane de acum incolo. Sunt sigura ca vor fi multe pe la greci . Eu nu eram ca Luci ca as vrea dar n-am lift. Eu nici nu mai stiam despre ce e vorba in procesul tehnologic
raluk16 spune:
Citat: | ||||||||||||
raluk, tu crezi ca noi glumim? ne bucuram ca am reusit sa-ti indeplinim un vis. --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
si inca tot nu stiu despre ce e vorba, doar ca e bio si a fost alaptat
lutoniana spune:
uka vezi sa nu va surprinda fata si sa le-nvete
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka ..a innebunit al meu..ii explica copilului d-astea cu clopotul lui gauss si teorema lui lagrange ..cica daca e plictisita adoarme mai repede raluk, sa incerci,da? _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
si acuma imi spui? Hai mai, ca din astea ar trebui si eu sa stiu...
Dar mi-ai amintit ca eu am fost generatia cu istoria obligatorie la bac. Si eu niciodata nu am putut retine datele (am in total sub 10 date istorice in memorie ). Dupa vreo 2 minute dupa ce deschideam manualul sa invat pentru bac adormeam. Trebuie sa ii fac rost lui Alex de manuale dar nu stiu cine sa i le citeasca...
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
si acuma imi spui? Hai mai, ca din astea ar trebui si eu sa stiu... Dar mi-ai amintit ca eu am fost generatia cu istoria obligatorie la bac. Si eu niciodata nu am putut retine datele (am in total sub 10 date istorice in memorie ). Dupa vreo 2 minute dupa ce deschideam manualul sa invat pentru bac adormeam. Trebuie sa ii fac rost lui Alex de manuale dar nu stiu cine sa i le citeasca... Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Nu sunt la voi manuale audio??
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+
Bruce, minunea noastrå
hepilica spune:
Citat: | ||||||||||||||
citat din mesajul lui raluk16
si inca tot nu stiu despre ce e vorba, doar ca e bio si a fost alaptat Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
...dar eu nu vreau sa ma opresc aici. e prea important. oare cat a fost alaptat? o fi scris ma-sa la help line aia ?
glumesc, stii, da?
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
raluk16 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Iulika29
Nu sunt la voi manuale audio?? Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+ Bruce, minunea noastrå |
ce buna idee! Daca nu sunt, facem! Dar e musai ca eu sa-mi pun dopuri! Altfel sigur adorm inaintea lui
raluk16 spune:
Citat: | ||||||||||||||||
...dar eu nu vreau sa ma opresc aici. e prea important. oare cat a fost alaptat? o fi scris ma-sa la help line aia ? glumesc, stii, da? --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
Nuuuuuuuu e mai important daca a fost alaptat noaptea . Uite aici la noi, Davidosu e alaptat si e baiat de treaba. Natalix si Alex sunt alaptati noaptea si se razbuna pe noi pentru treaba asta .
happy_uka spune:
..sunt sigura ca mama lui si-a dorit ceva ma mult pentru el..dar daca asta a fost destinul, sa ajunga pe un site de prostioare!
..sau poate ca absenta tatalui - taurul comunal- s-a facut simtitia..nici nu ai zice ca si ei au aceleasi reguli ca si noi
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo