Dovlecei in sarbatoare *183*
Raspunsuri - Pagina 16
happy_uka spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui raluk16
ohoooo pai Uka draga, vad ca nu vrei cu adevarat sa imi revin din depresii . De ce stergi mesaje asa importante? Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Fermecata de mine, m-am gandit sa nu lezez niste suflete calde si sensibile care este prin prejur pe aici..de-aia am sters! Io vreau sa-ti revii din depresie !
Cred ca mai am adresa ta, daca vrei, iti comand unul si-l primesti maine, la prima ora!!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 ca sa nu-i simtiti lipsa, "noapte bunicica" va doresc oricat de rau imi pare ca parasesc distractia, stiti ca io-s din specia aia somnoroasa.... de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
Si io's din aia ..dar de dimineata.
Noapte bunå!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+
Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui happy_uka
Fermecata de mine, m-am gandit sa nu lezez niste suflete calde si sensibile care este prin prejur pe aici..de-aia am sters! Io vreau sa-ti revii din depresie ! Cred ca mai am adresa ta, daca vrei, iti comand unul si-l primesti maine, la prima ora!! _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
sa aiba si ei fun in concediu cum ar zice englezul
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 ca sa nu-i simtiti lipsa, "noapte bunicica" va doresc oricat de rau imi pare ca parasesc distractia, stiti ca io-s din specia aia somnoroasa.... de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
"albul" ochilor imi e mai mult rosu decat alb. Mi-s uscati de ma ustura... dar nu pot merge la culcare, ca sunt la terapie aici .
Si daca merg acuma la culcare cine se mai plange maine ca e obosita?
Editez ca am uitat si eu ca omu sa iti urez si noapte buna!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
happy_uka spune:
Citat: | ||||||||||
citat din mesajul lui lutoniana
sa aiba si ei fun in concediu cum ar zice englezul Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
..sau lutonianu'
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
hepilica spune:
Fermecata de mine, m-am gandit sa nu lezez niste suflete calde si sensibile care este prin prejur pe aici..de-aia am sters! Io vreau sa-ti revii din depresie ! Cred ca mai am adresa ta, daca vrei, iti comand unul si-l primesti maine, la prima ora!! |
...ca sa-l pui in bagaje. acolo unde va cazati aveti lift ? sau macar un tobogan d-ala ca in "nea marin miliardar"...?
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
citat din mesajul lui hepilica
...ca sa-l pui in bagaje. acolo unde va cazati aveti lift ? sau macar un tobogan d-ala ca in "nea marin miliardar"...? --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
_
raluk16 spune:
Fermecata de mine, m-am gandit sa nu lezez niste suflete calde si sensibile care este prin prejur pe aici..de-aia am sters! Io vreau sa-ti revii din depresie ! Cred ca mai am adresa ta, daca vrei, iti comand unul si-l primesti maine, la prima ora!! _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
stai, ca e si sotul in concediu acasa... iti spun eu cand, prin septembrie
(hihihi, eu credeam ca primesc o poza, si cand colo... )
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
hepilica spune:
citat din mesajul lui raluk16
stai, ca e si sotul in concediu acasa... iti spun eu cand, prin septembrie (hihihi, eu credeam ca primesc o poza, si cand colo... ) Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
raluk, tu crezi ca noi glumim? ne bucuram ca am reusit sa-ti indeplinim un vis.
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
..a innebunit al meu..ii explica copilului d-astea cu clopotul lui gauss si teorema lui lagrange ..cica daca e plictisita adoarme mai repede
raluk, sa incerci,da?
_