Dovlecei in sarbatoare *183*
Raspunsuri - Pagina 19
lutoniana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Fragutza
Am impresia ca ai ceva personal cu mine! Pentru puiul tau |
ti se pare, e un forum liber si fiecare poate sa-si spuna parerea care este
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Profit ca dupa un refresh nu a aparut nici un mesaj si zbor si eu la pat. De fapt Nero a inceput sa latre si parca vad ca mi-a trezit mandru... Noapte buna, fetelor! Va pup cu drag! Edit: da da, stiu ca au aparut doua intre timp, dar tot ma duc . Sper sa nimeresc patul si copilul si cu ochii inchisi. Noroc ca Relu inca nu e in pat, ca cine stie cui i-as baga tzitzi in gura Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
cu nero n-am nici una..numai cu nemo :D
cand eram mica ma credeam capitanul nemo; de fapt ma credeam baiat, cu asta ar trebui sa incep
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
da, am vazut io ca a aparut scari muvi 5 _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
Esti cea mai tare!
Pentru puiul tau
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui raluk16 Profit ca dupa un refresh nu a aparut nici un mesaj si zbor si eu la pat. De fapt Nero a inceput sa latre si parca vad ca mi-a trezit mandru... Noapte buna, fetelor! Va pup cu drag! Edit: da da, stiu ca au aparut doua intre timp, dar tot ma duc . Sper sa nimeresc patul si copilul si cu ochii inchisi. Noroc ca Relu inca nu e in pat, ca cine stie cui i-as baga tzitzi in gura Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Noapte buna si så nimeresti copilul primul
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+
Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
Citat: | ||||
Esti cea mai tare! Pentru puiul tau |
daca ai inteles-o pe asta din prima imi retrag cuvintele jiCnitoare si-ti ofer altele in loc ....frumoase ca tine
lutoniana spune:
raluk stai ca vin si eu.....daca vrei te ajut cu Relu, te descurci singura cu baiatul ?
Noapte buna
happy_uka spune:
citat din mesajul lui lutoniana raluk stai ca vin si eu.....daca vrei te ajut cu Relu, te descurci singura cu baiatul ? Noapte buna Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
Fragutza spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui lutoniana
ti se pare, e un forum liber si fiecare poate sa-si spuna parerea care este Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
M-ai terminat cu replica asta!
Pentru puiul tau
Fragutza spune:
citat din mesajul lui lutoniana raluk stai ca vin si eu.....daca vrei te ajut cu Relu, te descurci singura cu baiatul ? Noapte buna Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Pentru puiul tau
happy_uka spune:
Citat: | ||
Pentru puiul tau |
Eu tot stau, poate ai si tu acelasi gen de problema...
Stii ca-s fata sarituare
_