Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda eu am facut tratament cu Pregnyl cand eram gravida cu Miruna, faceam cate o injectie la 4 zile, si le-am facut timp de 6 luni. Nu am avut efecte secundare, de nici un fel. In afara ca nu puteam sta pe fund :). Acuma....daca e sa te iei dupa prospect, nici Aspirina nu mai iei. Parerea mea e sa mai consulti un medic si apoi ia decizia in functie de ce ti-au spus, nu mai citi prospectele ca ajungi la balamuc. Sanatate multa si felicitari pt realizarile poetului

Vazut pozele lui Alinush, frumoasa vacanta, sa va fie de bine! Deja se vede bine burtica..mai ales in pozele in costum de baie . Ce bine ca bb e cuminte si poti sa te plimbi

Lavi pe al meu barbat il apuca nervii de cum intra in mall...merge repede sa-si ia ce-i trebuie, de obicei in primele magazine intalnite in cale apoi gata, acasa . Si face sportul asta f rar, de regula cand isi ia pantofi sau pantaloni, ca restul i le cumpar eu. Asa ca te inteleg perfect

Noi ne pregatim sa mai tragem o fuga pe la munte, ultima vacanta inainte de a incepe gradi, sa vedem cand om apuca. Depindem de tati cand o putea sa-si ia liber. In rest toate bune.

Am pus si ceva poze in contul comun, de la mare si de la Poiana Marului + Cazanele Dunarii. Enjoy!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

hello
tocmai mi-au sarit cateva picaturi de otrava ptr gandaci intr-un ochi.scrie doar sa cletesti cu apa , numic de medic.vedem pana miine ce se intampla.
legat de citit, n-am terminat din urma cu opiniile, voiam sa va zic ca nu am tras noi de david sa citesca, ci el de noi, scum e la adunari si scaderi , tot intraba cat fac atat cu atat... chiar ii plac mult adunarile/cititul.
Pot sa spun ca am insistat de cate ori aveam impresia ca ar fi deschis spre doleantele mele, nu ii place sa scrie/coloreze/decupeze alte eze care implica folosirea miinilor.

el de abia de anul asta reuseste sa se incalte singur, si imi amintesc ca Sarah o facea de la 2 ani.
ma duc sa mai citesc ca am vazut ca a scris Anda.
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

La multi ani, Alina!
Iti doresc sa ai parte numai de bine, noroc si fericire.Te imbratisez cu drag
Frumoase pozele voastre de vacanta, m-am indragostit de zona..arata superb si vila unde ati stat.Despre ce localitate este vorba?Missa este la fel de frumoasa si stie sa pozeze atat de bine
Ti-am admirat si burtica, cand intri in 7 luni? Ma intrebai de tara unde as dori sa plec, nu m-am hotarat inca, cert este ca se afla in europa

lavinia vacanta faina pentru voi .Scuza-ma ca ti-am spus de imodium, eu am crezut ca ti-a fost rau . Bine ca s-a rezolvat cu smecta.

meemsy va admiram in poze, .Ri este cumva schimbata si nu imi dau seama ce ....iar tu arati traznet asa cum te stiu, galbenul este in trend anul asta la voi si la anul al noi

cami te rog repeta cum il cheama pe siropelul ala pentru imunitate de l-ai dat dariei si a facut minuni.Vreau sa incep deja sa le dau ceva pentru imunitate.merci

anda ma bucur sa te "revad".Poate ne vedem si live curand, ce spui?

xandra succes sa nu te incurce greva alora., va tin pumnii sa aveti o vacanata frumoasa

miri ups..sper sa nu iti fi afectat otrava aia. succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Fetelor mersi de urari! Ce ti-e si cu FB, am primit o gramada de urari si acolo si sunt foarte emotionata. In general nu prea anunt si deci nu prea astept urari de ziua asta. Multam!
Am sarbatorit in 3 ( si jumate), cu o praji buna si cu o lumanare imaginara :)). Ar fi trebuit sa fac un efort mai mare pt miss care adora aniversarile, insa chiar nu a fost momentl : de azi am inceput renovarea casei si nu vreti sa stiti ce e la mine.....

Chestiune urgenta, Lavi sper sa mai fi pe faza! Fetelor unde gasesc subiecte ref celule stem. Voi ce ati auzit, sunt pareri pro si contra sau doar pro?

Pozele din pacate sunt alandala, amestecate rau! Sunt din sudul Frantei ( Biot/ Mougin) si din Toscana / Chianti ( acolo unde e campul de maslini si casa in varf de colina, cea din piatra). Am sa incerc sa pun ceva comentarii!

Roxiut sunt in 30 sapt, nu ma pricep la luni. Si am pus ca o vacuta, 13 kile, plus 4 cu care ramasesem de la miss. Cred ca dau in deprimare pre natala, zau. Gineco meu din sudul Frantei, cand m-a cantarit i-a sarit inima din loc! Astia de aici ziceau ca sunt ok. Dar eu simt ca nu mai pot merge bine, mi se freaca pulpele
Sper ca nu mai bolesc copiii!

Lavi te-ai refacut?

Sper sa apuc sa vad si eu poze!
Pup

PS: Xandra, imi pare rau ca pici intr-o asemenea perioada. In general francezii fac greve des, insa asta mi se pare destul de serioasa. Nu cred ca Sarko e dispus sa colaboreze si deci risca sa dureze. Insa daca as fi in locul tau, dupa cum mi-e felul nu as putea veci sa renunt, si deci mi-as face un plan B. In caz ca e nasol si nu se poate vizita ( nici busurile turistice nu cred ca circula), mi-as inchiria o masina si as merge cateva zile in imprejurimi ( prestabilite). Depinde cat stati in Franta. Cat despre avion, nu cred ca vreo companie ar da informatii dinainte pt ca nimeni nu stie nimic. Si apoi e posibil sa zboare pe 6 ( ca e inaintea grevei) dar sa nu mai poti veni inapoi la timp. Deci nu cred ca mai ramburseaza banii. Uf, doar un plan B imi vine in minte acum. Duceti-va sa vizitati castelele Loirei, sunt superbe!

Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.

Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Alinush, LA MULTI ANI cat mai fericiti alaturi de familia ta frumoasa! O imbratisare calda de la mine, si numai bine!

Roxi Cu trendurile e invers, moda din Europa e preluata de America. Galbenul nu stiu cat e de in trend, da' mie-mi place mult Rianna arata diferit din cauza frezei, nu? Cred ca sunt primele poze ce le postez de cand s-a tuns cu "foarteca", si poate pare mai matura in ele.

CristinaMH, sa va fie de bine vacanta! Vreau sa vad pozele. Si ale voastre, si ale Alinei, si ale Madalinei.

Si eu sunt curioasa carei Mihaele ii faceti uraturi, in afara de mine si cele enumerate deja nu stiu altele-n colectie...

Anda, Ti-am dus dorul. Si multumesc frumos, in numele Riannei - stii tu bine pentru ce. Se poate ca accidentele lui Nic cu pisu-n pat sa fie cauzate de starea ta de stress? Zic si eu...

Lavi, esti totala cu Virgil al tau Daca te consoleaza cu ceva, cred ca mai toti barbatii sunt asa. In afara de frate-meu, care adora mall-ul si cumparaturile
In alta ordine de idei, multumim de vesti Noki-esti

Miri, sper sa nu fie nimic serios cu ochiul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

la multi ani, alina si multam de raspuns!

eu plec pe 8, nu pe 6, deci dupa inceperea grevei, teoretic. am dat un mail la aeroportul din paris si m-au asigurat ca nu vor avea activitatea perturbata de greva... asa sa fie.... insa mi-au zis sa ma gandesc cu ce voi ajunge din aeroport in oras ca metrou/tren nu am sa am cum sa iau. of, ma mai linistisem, acum m-am dat iar peste cap... mai greu cu plan B cand merg cu vlad dupa mine, o sa vrea disneyland, etc.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hello dragelor si dragilor.
Revin dupa o absenta indelungata, incurajata si de revenirea in tromba a Andei.
Am terminat concediile pe anul acesta, suntem inapoi in activitate.
V-am mai citit din umbra dar nu am apucat sa scriu fie ca am tot fost plecati fie din cauza de loc de munca aglomerat si consumator de neuroni si stres.
Felicitari Crissy pentru pitica, sa fiti sanatosi.
Mari noutati nu avem, nu citim, nu scriem, singura achizitie notabila a copilului este inotul, deja inoata fara ajutor sau suport, se arunca in cap, burta, spate etc, si, pe cale de consecinta am scapat si de urletele de la spalatul pe cap.
Cred ca are ureche muzicala, spre deosebire de mine, care sunt afoana, canta foarte bine dupa ureche ca lautarii, retine versuri in engleza si le reproduce destul de corect la prima auzire, asa ca probabil din toamana o sa ii caut un profesor de muzica, el vrea cand tobe cand chitara, sa vedem la ce se hotaraste.
Gata fug la treaba
Pup
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Uau, imi creste inima, ce mai activitate pe forum! Tocmai acum cand plec in vacanta!

Alinus multumesc de intrebare, mi-am revenit, atat a ddurat, jumatate de zi. Virgil zice ca a mai avut colegi la serviciu cu diareea asta de jumatate de zi, asa ca e posibil sa fi fost un virus, sa nu fi fost de la gemul de soc. God knows!
Roxi n-at ce sa te scuzi, ai venit si tu cu o idee, doar ca n-am fost de acord cu ea.

Meems, Madau deci asa-s mai toti barbatii, of, stiam ca destui sunt asa. Socrul meu e si mai reticent la probat, deci pe cat imbatranesc se pare ca ne asteapta zile si mai grele.
E amuzant per ansamblu dar enervant la fata locului cand bombane.

Madau abia astept sa-ti vad pozele! Cand ati fost in muntii Banatului?

Alinus care vila din piatra ca mi s-a parut ca am vazut doua! Una mititica, in spatele ei avea o masa si niste sezlong0uri si alta mai mare cu piscina. Orasul ala frumos cu o piata mare cu cladiri din piatra rosiatica - cine este el?

Minunate poze, de-asta imi place mie perioada vacantelor pe forum ca imi clatesc ochii cu poze din fel de fel de vacante, mie imi plac toate tipurile: munte, mare, orasele, salbaticie, animatie, savurez tot! Mai ales ca nu pot ajunge personal peste tot. In plus oamenii sunt veseli, relaxati...

Mitza bine ai revenit! Bravo lui Tzitzi pentru inot, mare realizare!!! Ceva poze din vacante n-ai?

Tot Alinus sa-ti fie de bine aniversarea si urmatorii 35 de ani sa fie la fel de frumosi ca primii!
Despre celulele stem nu stiu prea multe pt ca la mine n-a fost cazul. Nu stiu daca s-au chiar folosit pana acum sau doar exista posibilitatea, blabla. Pe de o parte e o chestie costisitoare la care i se face publicitate multa, pe de alta, daca cahir vor fi folosibile nu ti-ar parea rau sa nu le ai? O sa mai intreb si eu in stanga si in dreapta dupa pareri mai avizate.

Xandra votez si eu cu planul B! Ca si alinus n-as renunta la o vacanta decat din motive foarte grave de sanatate sau lipsa totala de bani.
Cel mai bine rezerva-ti de acum o masina on-line, s-ar putea, din cauza grevei, sa nu gasesti la fata locului, zic si eu. Cu masina te poti duce si la Disneyland si poti sa si vizitezi imprejurimi, valea Loirei de exemplu. Poti sa te cazezi in zona Disney, stai 2-3 zile acolo si apoi o iei pe valea Loirei. Sau spre coasta de nord-vest, Bretania, am vazut recent niste poze foarte frumoase din zona. Ai ce face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madau, foarte frumoase pozele voastre!!! Voi sunteti foarte frumosi, bronzati, relaxati!

Cornelia, pozele tale m-au lasat ... Anais a crescut foarte mult - arata de parca ar fi mai mare decat Daria mea

Mandy, m-am uitat si la pozele voastre - foarte frumos concediu ati avut! Frumoase peiaje am gasit si in pozele voastre. Kriszti a crescut mult si e tare frumusel iar tu arati foarte bine, parca ai mai slabit.

Roxi, scuze, uitasem sa-ti raspund... eu i-am dat Dariei NONI de la Calivita si i-a mes bine (e destul de scump 2 mil 1 sticla de apropae 1 litru - 2 sticle pe iarna am consumat). Pe langa asta am urmat schema homeopata data de medic anul trecut (bobite pe care i le dau dupa o anumita schema dimineata).

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

sambata voi picta pe fatza copiii de la petrecerea fiului unei prietene. pro bono. si cu mijloace precare, respectiv doar 6 carioci de piele. ati vazut pe undeva de-astea de pictat, s-o trimit pe prietena mea sa cumpere? ca ma intreb ce naiba pot sa fac cu doar 6 nuante, daca aia vor porci roz, lei in 4 culori sau nave spatiale...urati-mi noroc, sper sa nu ma linseze aia mici.

Mergi la inceput