Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

BB_alinus la multi ani, sa ai o viata fericita!

eu nu am nimic grav (cred), dar 2 doctori mi-au zis ca trebuie sa fac chiuretaj biopsic pentru a preleva tesut din endometru.
De vreun an de zile am un ciclu extrem de abundent, cu cheaguri si tine multe zile (vreo 10).
Diagnosticul a fost ca e dereglare hormonala (ca am trecut de 35 de ani), ma rog, aproape sigur, asta ar fi cauza.
Dar ca sa elimin si posibilitatea unui cancer de endometru, e bine sa fac si o astfel de investigatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli nu e posibil si sa ai fibroame multe si mici?
Sanatate multa si Doamne ajuta!
Si iti tinem pumnii la interventie sa fie usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda gasesti din astea de pictat pe fata de toate felurile si culorile la HANUL CU TEI, pe Lipscani, intr-unul din magazinele alea care vand vopseluri pt pictura si alte nebunii, e primul magazin pe partea dreapta cred.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

'neata gagici dragi,

Eu sunt in culmea bucuriei ca maine sunt in vacanta, in Spania!
Ieri in loc sa stau acasa sa-mi recapitulez planificarea m-am plimbat cu Mha&Maya prin parc, initial ne-am intalnit sa facem ceva schimb de carti si ne-am lungit intalnirea pana la 8.

Asa ca am stat pana pe la 1 sa-mi recapitulez planul, sa verific toate lagaturile de tren...

Surprize-surprize, la unele trenuri, din martie pana acum, s-a scurtat timpul de mers (culmea! eu stiam ca timpul de mers, de la an la an, creste, cel putin la noi asa e mai nou).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, merci
lavi, in tarile din lumea 1 si a 2-a, nu si a 3-a, timpul scade deoarece aia mai schimba sinele cu sine noi, din cand in cand, mai schimba si trenurile cu unele mai tehno si tot asa...cat stati p-acolo?
feli, ai gasit, ti-ai programat interventia?

Mergi la inceput

Anda, noi suntem cam lumea a 5-a dupa colt la capitolul infrastructura. Trenurile fac acum mai mult ca pe vremea lui Ceausescu pe distante circulate intens ca Buc-Tim, Buc-Arad. Ce sa mai zici de Buc-Cta.

Stam pana duminica viitoare, o saptamana cu ambele week-end-uri invecinate.

Nu mai zic ca spaniolii au in paralel si o retea binisor dezvoltata de trenuri de mare viteza, de-alea peste 200 la ora stil TGV; chiar vreau sa "ma dau" intr-unul.

Succes la pictat copiii!! Stiu ca ai sa te descurci pt ca esti talentata si indemanatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna fetelor,

Wow ce animat e forumul..n/am mai intrat cateva zile,a venit cumnata acasa pentru 2 saptamani si am iesit la plimbari cu copii si cu ea .Ea e stabilita in germania de vreo 5 ani si vine doar in vacanta acasa..ii e dor de casa ,dar nu s/ar mai intoarce in tara nici in ruptul capului...
Am vazut ca ati vorbit despre scris/citit, Andreea scrie dar doar cu litere de tipar,recunoaste si literele de mana ..dar unele le mai incurca.M-a surprins cu scrisul chiar sapatamana asta pentru ca eu n-am mai facut cu ea de cateva luni bune nici un fel de repetitii,dar o las seara (daca e ascultatoare ) o ora sa se joace pe boowakwala si de acolo banuiesc eu ca a invatat literele.Oricum cel mai mult ii plac poeziile si coloratul si decupatul...si mai nou vad ca tot incearca sa faca adunari si scaderi simple .
Cristian e un mare smecheras,stie sa bea cu paiul,sa bea din cana si altele pe care Andreea le-a facut mult mai tarziu.Cu vorbitul in schimb nu ne laudam..in afara de mama,tat,apa,dea dee si tii tii(masina) nu prea zice nimic clar.

Anda bine ai revenit...chiar ma intrebam si eu ce faci de nu ne mai scrii nimic despre voi.

Alinush referitor la celule stem..eu i-am recoltat lui cristian la nastere ,am contract cu firma Cord Blood Center si Cj...au venit la nastere totul a decurs asa cum mi s-a explicat de la inceput.Acum anual platesc o taxa de 120 de ron.Daca mai vrei alte amanute spune-mi si vb.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

seara buna!
Ca de obicei, am fost la tara in acest weekend sa ne vedem copilul. L-am luat si la o nunta, unde am murit de cald. Azi desigur am murit de frig, ca a plouat continuu de cand ne-am trezit pana la 3, cand am plecat spre Bucuresti. Of, of, omul tot nemultumit e

Citat:
Feli nu e posibil si sa ai fibroame multe si mici?

Lavi la eco nu s-a vazut nimic.
Vacanta frumoasa in Spania!

Anda am gasit un cabinet particular al unui dr din Giulesti. Operatiunea e la pret decent (350 lei), dar trebuie sa-mi fac totusi curaj s-o fac.

Apropo de apetitul copiilor fata de cunoasterea de lucruri noi - Ilinca a invatat de la niste fete mai mari de la tara sa deseneze diverse obiecte mici. Pana acum, avea o aversiune acerba fata de colorat, prefera sa picteze ca daca dadea cu pensula de 2 ori, termina desenul si gata treaba.
In schimb, acele fete i-au aratat creatiile lor, si cum se deseneaza o rata, floare etc. Ei bine, de atunci fii-mea nu se mai ocupa de altceva, umple caiete intregi de tot felul de mazgaleli, unele chiar reusite.
Ceea ce vreau sa spun e ca poate pentru a invata un anume lucru, nu exista neaparat o varsta potrivita, ci mai degraba ar putea fi vorba de metoda aleasa.
Incercati tot felul de trucuri, fara a insista. Iar daca nu merge, asta e, vor invata ei candva, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Alina si Miha La Multi Ani. Sa fiti fericite!

In legatura cu citit si scris, nu mi s-a parut ca iese conflict si ca nimeni nu interpreteaza nimic. Ci ca fiecare si-a exprimat parerea.
Eu nu sint ingrijorata, ci doar intrebam si eu, mai mult ca sa vad daca exista diferente intre copiii crescuti aici si cei crescuti in alte tari.

Eu altceva voiam sa va spun ( si imi pare rau ca tama Lavi nu va citi) : noi acum ne-am intors dintr-o scurta vacanta la munte, mai precis PE munte. DEZASTRU!!!1 Cred ca am luat-o prea in pripa cu drumetiile. Am stat la cort, ceea ce fica-mea facuse de doua ori pina acum. Asta a fost ok, pina cind s-a facut frig. Cum fii-mea iese din sac, i se facea fff frig noaptea, asa ca in a treia noapte am plecat spre o statiune ca sa stam undeva inauntru.
Prima zi am avut proasta inspiratie sa incepem cu o drumetie foarte grea: numai urcus si am facut 2 km in trei ore cu URLETE si PLINSETE si niste sunete de nu am auzit niciodata de la fii-mea. A doua zi am facut o drumetie mai pe plat si a fost ok. A treia zi am zis sa mergem cu telescaunul si sa mergem un pic pe jos dupa aceea. NO WAY!!
Dar clar nu e pregatita pentru asa ceva si cred ca si noi am exagerat mergind pe niste munti foarte mari. Totul a fost f. nou pt. ea. O groaza de informatii noi, coplesitoare. In plus, tre sa recunosc ca viata la cort si drumetile la munte sint destul de dure pentru un copil. Noi nu ne dam seama pentru ca sintem dispusi sa induram aceste inconveniente pentru premiul final: peisajul. S-a lovit fii-mea de nu stiu cite ori, i-a curs singe, au muscat-o tzintzarii, i-a fost frig, a obosit si la fiecare eveniment se vaicareaaaaa de imi venea sa o las in mijlcul padurii.

Sincer, recunosc ca trebuia sa o luam mai moale - ca acum a zis CLAR ca nu-i place la hiking. Trebuia sa fi inceput cu drumetii prin jurul casei, ca avem slava Domnului, o groaza de trasee chiar la noi in oras. Dar mie una mi-era taaare dor de munte adevarat, de stinca. Si uite-asa mi-am chinuit copilul! Doua lucruri i-au placut si ei la nebunie: izvoare termale si baia in lacuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hello !
Ne-am intors si noi din scurta vacanta: doua zile Sovata, trei la Praid. A fost fain, zona a fost dintotdeauna civilizata, acum s-a privatizat si dezvoltat mult... Chiar bine am dus-o: pensiuni faine, mancare buna, piticii s-au distrat bine si la strand si mai ales la salina.

Bic, apoi tu acum descoperi ca vacantele nu mai sunt ce-au fost, totul e dupa puterile piticilor? . Noi ne-am resemnat demult cu ideea ca facem ce putem, important e sa sa simta toata lumea bine. Chiar daca asta inseamna ca noi adormim pe loc . Daca n-am tinut cont de cat pot copiii, asa am patit si noi: urlete la maxim, ba chiar i-am imbolnavit
In acelasi spirit: noi ne-am odihnit bine in concediul asta, am dormit in fiecare zi la pranz in rand cu Ana .

Back to work acum, am venit cam guturaniti ( nu stiu daca de la cele 12 grade din salina combinate cu cele 32 de afara, sau pur si simplu de la clima de pe drum) si azi functionez cam in reluare...

Mergi la inceput