Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (12)
Raspunsuri - Pagina 8
xandra28 spune:
hello fetelor!
io-s mereu prezenta, dar doar cu cititul, fara postari ca nu am cum sa tin pasul cu voi...
postez acum cu rugamintea de a ma ajuta cu un sfat: mi-am programat concediul pt septembrie (8-14) la paris si acum citesc pe net ca pe 7 este anuntata greva generala in franta si ca va afecta cu siguranta transportul in comun (ratp si metrou). ce nu am inteles este daca totusi intra in greva si angajatii din aeroporturi, daca se inchid aeroporturile sau se canceleaza zboruri, etc.
nu prea stiu ce sa fac dar nici n-as merge la risc
anda77 spune:
eu nu stiu carei Miha ii urati La multi ani pentru ca sunt MULTE! poate ma lamuriti:) intre timp zic si eu La multi ani!
conform Facebook, ziua alinei este azi, deci La multi ani, alinus!
ar trebui sa mai merg la un endocrinolog, da...
lavi02 spune:
Anda Miha din Deva e pe 23 iulie dar nu stim daca mai citeste, Miha80 a fost pe 16 august iar Mitza nu e in octombrie?
Zici ca azi e ziua Alinei? Inseamna ca feeling-ul meu era bun, eu m-am uitat anul trecut si uraturile erau pe 26. Well, urarea mea va fi valabila si azi si maine:
La multi ani, Alina!!! Sa fii sanatoasa, sa nasti un bebe sanatos, frumos si simpatic la fel ca si surioara mai mare, sa te bucuri de familia pe care o ai si de tot ce ti se intampla bun in viata!
35 de ani parca, nu? E o varsta foarte frumoasa!
(Mai nou am ajuns la concluzia ca incepem sa imbatranim la 50 de ani, nu mai repede )
anda77 spune:
xandra, suna la compania aeriana la care ti-ai luat bilete. ei au date despre aeroporturi si greve. si daca ar fi greva generala pe 7, daca biletul tau e pe 8, care-i problema? ca ei fac greva cand spun si atat. o sa fie mai aglomerat aeroportul a doua zi, probabil vor zbura si cei din data de 7, dar asta cred ca ar fi tot.
da, mitza e in oct., de restul nu stiam ce si cum.
cristinamh spune:
lavi, poate totusi nu ajungem, peste vreo 25 de ani, sa dezbatem, tot aici, metode anticolici la nepotei...
merci de laude, da, am avut un traseu frumos cu copiii. daca ar fi dupa mine, acum as pleca inapoi la munte...
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
lavi02 spune:
Aseara am fost cu Virgil la shopping, am reusit sa-i iau 2 perechi de pantaloni lungi, unii scurti si daca tot l-am prins l-am facut si cu 2 pulovere. Victorie mare! Nu va spun cat de greu, campanie de convingere, apoi bombaneli in magazin, in cabina de proba, cica e cel mai enervant lucru sa te imbraci si dezbraci de pantaloni. Si am mers la mall-ul de langa serviciul lui si am intrat in primul magazin de la intrare unde am reusit sa achizitionam tot, nu l-am purtat cine stie cat ca stiu ca oboseste si se plictiseste repede si apoi - no chance, nici nu mai vrea sa probeze.
Cu tricouri, camasi, pijamale, lenjerie ma descurc, i le iau eu fara sa-l intreb sau sa-l plimb prim magazine, dar pantaloni, geci, etc chiar trebuie probate. Ai vostri tot asa indaratnici la cumparaturi sunt? Sau mai bine zis, mai exista barbati asa indaratnici?
Mi-am adus aminte de Cristian al Mariei cred ca asa soarta o asteapta si pe viitoarea-i nevasta.
I-am zis: Alinush a fost 3 saptamani in concediu, iti dai seama cate perechi de pantaloni detine sotul ei?
camelia_daniela spune:
Am vizionat si eu pozele din contul comun -
Crissy, mi-au placut mult pozele voastre din a 2-a luna!
Lavi, m-am "scapat" iarasi in pozele din concediile voastre si mi-au placut maxim! Foarte frumoase "plimbari", frumoase peisaje, frumoase "personaje" !
Alinush, fosrte frumoase si pozele voastre din concediu! Amalia e o dulce! Tu arati foarte bine!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
xandra28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda77 xandra, suna la compania aeriana la care ti-ai luat bilete. ei au date despre aeroporturi si greve. si daca ar fi greva generala pe 7, daca biletul tau e pe 8, care-i problema? ca ei fac greva cand spun si atat. o sa fie mai aglomerat aeroportul a doua zi, probabil vor zbura si cei din data de 7, dar asta cred ca ar fi tot. mama lui Nichita (09.12.2005) |
anda, multam de raspuns, am sunat si inca nu au informatii despre ce se va intampla in acea zi cu aeroportul.
si greva e posibil sa se prelungeasca, din cate am inteles e anuntata pe perioada nedeterminata......
e ultima data cand imi programez concediul cu juma de an inainte!
lavi02 spune:
Cami multumesc mult pentru aprecieri si comentariile de la poze!
xandra ba eu imi planific cam cu 10 luni inainte concediile si e tare bine! Pana acum mi-au iesit toate, Doamne ajuta si pe viitor.
Ia sa trec la marele meu hobby, facut ordine la fete in camera (discutam noi o data aici despre hobby-urile femeii: gatit, spalat, ordine, curatenie) Va mai amintiti?