Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bic, sa nu-ti faci permanent ca nu e prea ok. distruge parul, se lasa, daca nu-l coafezi frecvent arata ca la tzara, etc

meems nu pot deschide neam albumul tau. ultimul. am inwercat si de acasa si de la serv, imi da eroare inainte sa ma lase sa ma loghez, adica nu ajung nici la casutele alea cu contul si parola...cand apas log in moare...

nichita face in fiecare noapte pipi in pat, nu stiu ce sa mai fac. i-am dat jos pampersul de noapte tarziu, in primavara sau inceputul verii parca si daca nu-l scol la ora 5 dimi sa faca pipi, face in pat. recent am regresat in sensul ca dupa pipi de ora 5 a mai facut unul la 7 dimi. altfel se abtine perfect ziua, deci nu vad sa aiba nici incontinenta nici infectie nici alta minune.

alta belea: testiculele sunt flotante. nu e normal la varsta lui. plus penisul e cam mic, in legatura cu slaba dezvoltare a test., probabil. de la spital ne-au dat de facut 12 fiole cu pregnyl. adica hormon. am facut rost de ele (nu se vand in ro) acum stau si ma uit la ele si-mi e frica sa i le fac. la efecte secundare sunt niste nenorociri, de genul crescut par la subrat (pubertate precoce) sau sufocare. si altele.

altfel el este la fel de cuminte cum il stiti. acum a inceput sa ma mai ajute la diverse, cara chestii prin casa, face ordine (cu ce-i spun eu precis), uda florile, se spala singur (mai putin spatele), urca/coboara singur in cada sub supravegherea mea, se sterge singur, pune pahare/cani in chiuveta, aranjeaza haine, a inceput sa aiba si initiative interesante de a-si alege singur hainele pt imbracat (de obicei prea groase pentru temperatura actuala) si doreste sa se faca, desigur, in viitor, conductor de tren.

ah, sa nu uit: un medic mi-a zis mai usor cu carnea de pui la copii. si io numai pui i-am dat, ca asa scrie la carte. cica sunt plini de hormoni. rau. a facut nestle un studiu, parca anul asta a zis, si cica au gasit fetitze cu sani la 2 ani si alte de-astea, toate efecte ale hormonilor din mancare, in special carnea de pui.
deci sa fierbem porcul de 3 ori si sa le dam porc.
eu am cautat de-am innebunit studoil, n-am gasit. poate il gasiti voi. stiam ca e plin puiul de hormoni oricum, plus ca sursa mea e fte serioasa (medicul respectiv), numai ca nu gasesc studiul pe net. as vrea sa-l citesc. poate il gasiti voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

hormonii de crestere din mancare (pui fte mult si ceva=ceva si in vaci) stimuleaza estrogenul in oameni. de-aia fetitzele de maturizeaza fizic mult mai repede acum si baietii invers.

am gasit doar asta dar e pt china si e pt lapte si carne vaca
http://www.naturalnews.com/029493_China_milk_hormones.html

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:mGzIahwO_-cJ:thebabybond.com/EarlyPuberty.html+chicken+hormones+girls+babies&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

asta e un articol despre efeminarea barbatilor americani de la carnea de pui ieftina (unde ieftina inseamna ne-bio:)))
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:KaPuyV2IqyMJ:www.filipinovegetarianrecipe.com/nutrition_articles_0001/factory_farming_modern_meat_hormones_cervical_cancer_and_a_small_penis.htm+meat+hormones+breast+enlargement&cd=4&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

tot nu gasesc studiul nestle...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bine-ai venit, anda :)
io nu te pot consola decat cu pampersul - adica stiu ca tu cauti solutii, nu consolare, da' io de-asta am, solutiile nu-s punctul meu forte - ca si fi-mea face noaptea in pampers pentru ca mie mi-e o lene totala sa o trezesc noaptea si ea doarme beton. (asta in afara de cana de lapte de 250 ml de la culcare + 1 pahar mare de apa. si nici prin cap nu-mi trece sa scot apa din "meniul" de seara doar ca sa nu faca pipi pe ea.)
si ea se tine bine mersi in rest, si la pranz daca ii pun pampers inevitabil face in el, iar daca nu-i pun in mod sigur nu face, asa ca tine si de vointa ei. dar ea nu vrea sa aiba griji, si cand n-are chef sa se streseze cere pampers si la pranz.
la ea totul e despre confortul propriei persoane. sper ca pana la scoala sa se plictiseasca de pampers.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

salutare si de la noi!
ne-am revenit dupa concediu, si-am dus copiii la mama, am nevoie de spatiu, sa-mi reincarc bateriile, caci incepem scoala. vacantele le/am descris pe blog, pentru cine e curios, a fost cea mai low-cost varianta posibila. dar bine ca a fost.

pentru moment am avut impresia ca am intrat la subiectul de scoala, cand am vazut ca discutati de scris si citit...

anda, fi-miu a facut noaptea in pat pana primavara asta. si n/am vrut medicamente, mi-am propus doar sa am intelegere si rabdare, pana la 7 ani. cel mai bine functiona strategia cu sculat la 1.5 ore dupa ce a adormit, dar se intampla sa faca si fix inainte sa se trezeasca.
a ajutat cred eu si atitudinea pozitiva, fara certat, pedepsit... in fiecare zi cand nu facea primea un premiu, apoi cu banutii putea sa-si cumpere orice cretinatate voia el (spre disperarea mea)
nu mai speram sa se intample minunea, dar am scapat. din primavara am mai avut 2 "accidente", unul la bunici, si unul la mare.
tu stii mai bine, dar pe la 6 ani andrei mi-a zis ca ar vrea sa nu mai faca, sa nu mai fiu trista, dar ca nu simte... doctorul mi-a zis ca e posibil sa aiba un somn extrem de profund, si chiar sa nu-si dea seama.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Anda in sfarsit ai aparut! Bine ai revenit si sper sa gasesti o rezolvare cat mai rapida a problemelor actuale! Daca nici carnea de pui nu mai e buna acum, e de rau! Tot citind in dreapta si in stanga, am ajuns la concluzia ca nici pestele nu mai e sanatos. Asa ca ma feresc de cel de crescatorii acum.Am vazut un reportaj la TV franceza despre pestele pangasius ( ii zice panga in fr, cred ca e acelasi) hranit cu hormoni de gravide . Carne de porc nu gatesc, mananc eventual la restaurante, tot din citite si auzite a tot felul!

Apropos de fazele haioase ale colectiei, missa se juca cu ultima achizitie pe care o substrage din cand in cand lui ta-su, ipadul: deseneaza bazaconii pe poze, si apoi mi le trimite pe email ( cu ta-su langa ea). Odata se juca singura, si ma intreaba cum se scrie maman, ii zic pe litere si ea: esti sigura ca asa se scie? Eu - bineinteles, Ea: Atunci e bizar, ca iti trimit email si nu se trimite....

Am trimis poze in contul comun!

Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.

Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Alinus beton cu trimis mail la "maman"!

Of, probleme si probleme!

Anda pe-asta cu carnea de pui o stiam de mult, cred ca dinainte sa o am pe Nati, fetita unor cunostinte de-a unor cunostinte a fost dusa la medic pt pubertate precoce si asta li s-a zis ca e cauza.

Solutii posibile:
-pui de casa (cine are de unde, eu nu) (dar atentie si cu astia, stiu persoane care isi hranesc pasarile de curte cu concentrat !!!)
-alternat carne de diverse animale, nici porcu' nu-i tragic dupa 3 ani
-alternat producatorul de la care cumparam pui
-mancat mai putina carne si compensat cu legume gen fasole, naut, mazare, linte

Problema la mine e ca alimentatia fetelor mi-a scapat in mare masura de sub control, in timpul saptamanii iau pranzul la gradi/after school. Alternativa ar fi sa devin casnica ceea ce nu-mi doresc.

Tot Anda mai consulta inca un endocrinolog, daca iti da diferit mergi si la al treilea, vezi care ti se pare mai inteligent si cu sens si fa tratamentul recomandat de el. Alta idee mai buna n-am.

Si tot Anda - bravo pt achizitiile comportamentale ale lui Nic!
Si bravo si pentru citit!
Cu pipi in pat n-am idei.

Alinus de abia astept sa-ti vad pozele.
Cu pestele - eu nu cumpar pangasius desi o gramada de oameni de la noi se dau in vant dupa el, pt ca e produs in China si n-am incredere la alimente din China, care vba aia, trebuie sa hraneasca un miliard de stomace.
Asa e, unii au mercur, altii nu stiu ce, ideea e sa alternam producatorul/felul de peste, ca sa nu fim expusi mereu la aceleasi porcarii.

Cristina buna vacanta si low-cost, bine ca a fost, bravo pt organizare! Sa va fie de bine!

M-am sms-uit cu Noki au ajuns cu bine in Muntenegru si le place acolo! Sarah a fost cuminte pe drum.

Mergi la inceput

Alinus, pe cand e ziua ta? Parca esti fecioara de august, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

La multi ani Miha! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de impliniri si bucurii pe toate planurile!

Legat de scris/ citit - Daria reuseste sa-si scrie singura numele si numele noastre. Literele le recunoaste dar nu ne-am ocupat in mod special de asta acasa ci doar ce a retinut din carticelele cu poezioare scurte pentru fiecare litera si de pe la gradi. (ne-a surprins de curand cand a scris singurica numele ei, al meu si al lu' tati fara sa-i ceara cineva asta - confunda uneori U cu O si M cu N.)

Lavi, vacanta placuta in Spania ! ... va invidiez!

Anda, bine ai revenit!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Cami multumesc! aproape ca ma invidiez si eu adica nu prea realizez ca peste 3 zile plec in vacanta. Poate pt ca mi-am planificat-o cam de mult.

Meems vazut ieri pozele voastre, sunteti pe zi ce trece tot mai frumoase, amandoua!

Mandy vazut ieri pozele, ce atmosfera faina si relaxata degaja! Mi-au placut tare mult, in special locurile unde ati fost cu cortul la sfarsit. Cristi a mai crescut, e la fel de frumos cum il stiam.

Cristina am citit unpic de pe blogul tau, uau ce traseu lung cu copiii! Bravo, chiar daca nu ati ajuns pe Omu, data viitoare! Ale mele sunt mult mai putin antrenate, adica se plictisec mai repede de mers.

Alinus am cautat in subiectele de anul trecut, se pare ca maine e ziua ta!
Ma uit printre picaturi la poze. Vata de zahar aveati la desert, peste prajituri, la restaurant?
Iar vila din sudul Frantei, din piatra, imi place tare mult!
Amalia e frumoasa foc! Ca de obicei, de altfel.
Iar tie iti sta tare bine cu costumul de baie de graviduta, si e mortala poza cu revista sprijinita de burtik.

Mergi la inceput