Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (12)
Raspunsuri - Pagina 5
lavi02 spune:
'neata,
Am patit patanie, abia acum am ajuns la servici, in loc de cafea beau Smecta.
Am preluat-o pe Silvia din tabara, a fost super, le-am dus pe ambele la cabana la munte unde le asteptau bunicii iar ieri ne-am intors.
Am oprit intr-un sat sasesc sa vizitam o biserica, magazin de suveniruri, pe Virgil l-a tentat gem de fruc de soc. Zic hau sa luam, mai ales ca eu nu mai mancasem, nici nu stiam daca-s comestibile.
Aunsi acasa bag repede juma' de borcan (eram pe stomacul cam gol de pe drum) si continui cu felul 2, juma' de pepene.
Dupa aia citesc pe net ca e foarte bun remediu impotriva constipatiei. Da, confirm, foarte bun remediu, doar ca eu nu sufeream deloc de atare afectiune.
lavi02 spune:
Noki draga, La multi ani cu intarziere, scuze inca o data ca te-am trezit cu telefonul ! Sa fii sanatoasa, forever vesela si energica, sa ti se descalceasca toate problemele, sa termini masterul cu brio si bineinteles, la tone de excursii si calatorii minunate!
crissy77 spune:
Fetele, care va pricepeti:
Cat postnatal pot sa-mi iau? Eu nu am beneficiat de prenatal pt ca am nascut prematur, pot lua postnatal 120 zile?
Secretara mi-a zis ca ies mai in castig cu postnatalul (se da 85% din media pe ultimele 6 luni dar nu se impoziteaza) decat cu CIC. Ce ma sfatuiti? Intru in CIC dupa 42 zile sau dupa 120?
crissy77 spune:
7 dimineata, tati cu un ochi inchis si cu celalalt pe jumatate deschis, intra in camera cu biberonul pt. Bea. Elise, trezita de scartzaielile sor'sii: "Tati, nu ai uitat nimic???? Lapticul meu unde e?????"
miri__b spune:
hello
acum am citi o groaza de pagini
Crissi mi-au dat lacrimile de fericire ca sunteti acasa cu bine.Din calcule , e mai avantajos daca ai un salariu mai mare de 1200 lei sa iei postnatal, decat sa iei cic.Poti sta 120 zile calendaristice in concediu de lauzie indiferent cate au fost inainte de nastere.Probabil ca sefilor tai nu le va conveni deoarece urmeaza sa-si recupereze banii de la FNUSS sau sa se compensezepe masura ce acumuleaza datorii cu ceilalti angajati.
Noki la multi ani cu fericire, vacante, silueta si iubire.
Miha iti urez si tie, cu toate ca mi-e greu sa accept ca unele abia acum impliniti 30, eu mai am putin si fac 36.
Bic al meu prunc citeste precum un adult, nu sopteste nimic, foarte rar greseste.Scris, desenat, orice actiune care implica folosirea miinilor
noi am fost o saptamana la Bran si una la Duni, ptr amatoare in gara la Sinaia e o expozitie cu machete de tren, copii pot construi trasee, pe altele le admira doar, iar in alta zona imprima viteza/directie din butoane unor locomotive.stiti ce viseaza acum D toata ziua, nu?
Lavi soc zici?am notat.
tre sa-i fac de mancare ceva lui Sorin ca plec in parc la o tura de aparate de fitness in Tineretului.
roxisialexia spune:
crissy stai sa vezi ca asta este doar inceputul....
pai"calule mananci ovaz?" ai dreptul sa iti iei tot concediul de maternitate de 120 zile si daca asta inseamna pentru tine mai mult decat cicul, apoi? si mai trebuie sa primesti indemnizatiei micutei in suma de 200 sa mergi sa depui dosar.
bic mai lovit rau de tot unde ma doare. Asta ma macina si pe mine de ceva vreme, alexia nu stie decat litera A o scrie si o recunoaste si atat, nu citeste, nu scrie dupa dictare, nu vrea sa stea atenta la asa ceva. de cate ori incerc se dovedeste un esec. am incercat sa o invat sa numere in engleza sau sa merg mai departe cu numaratoarea, nu are niciun fel de interes. papusi, printese,si alte nebubeli o intereseaza.Ma simt tare "bine" cand ne vedem cu prietena ei care citeste, scrie ..etc, si nu stiu cum sa mai reactionez ca am impresia ca parintii o pun sa citeasca, sa numere in engleza in fata alexiei ca sa o faca sa se simta inferioara.Alexia nici pana la 10 nu vrea sa numere.Si sunt atenta la ea sa vad daca are alta pasiune, pentru ca tot vorbiti de ea, nimic nimic..nu ii place sportul, nu tu dans, nu tenis, pictura ce o mai captivase candva.
Bine ca mai sunt 2 ani pana intra la scoala , si incepe in curand gradi si parca o aud ca nu mai vrea sa mearga pentru ca ea nu stie sa scrie ca ceilalti sau mai stiu eu ce ii pune.., in clasa alexiei s-au initiat de anul trecut cu scrisul pentru ca a fost grupa mixta si educatoarea lucra cu cei mari.
lavi, sanatate multa. baga imodium si esti ca noua.
o sa revin, ma cheama trupa
felicia74 spune:
Crissy wow, ce dulcica e Beatrice! Imi placea cum dormea ea in cosulet, scumpa de ea.
Iar Elise este frumoasa foc, fotomodeala o faci, e superba. Ai doua fete minunate.
Alinus mama, trei saptamani de vacanta, ce mai, rasfat. Nu te mai intorci la job, nu? Oricum nu mai ai mult si intri la alt job
felicia74 spune:
Fetelor, am si eu o intrebare: a facut cineva chiuretaj biopsic? Daca sunteti din Buc, unde? Am gasit un dr din Giulesti care face la cabinetul lui particular, la pret mai rezonabil (300 lei), ca la clinicile particulare sunt niste scoruri de ametesti (la CMU e 800 euro).
Si nu, nu vreau sa ma duc la stat, ca nu vreau sa-mi fac griji daca trebuie sau nu sa dau ceva, cum sa dau etc.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
lavi02 spune:
In materie de scris - citit nici Nati nu e printre fruntasi: recunoaste cateva litere de tipar pe care stie sa le si scrie, tot de tipar. Doar cateva, nu toate.
Dar eu sunt linistita, parerea mea e ca nu trebuie tras de copil cu scris/citit pana in clasa I cand e obligatoriu .
Mie la varsta asta imi place sa ii vad ca se joaca, asta mi se pare cel mai important, sa se joace, nu sa stea binoclati la TV/DVD/calculator.
Asta e varsta cea mai frumoasa pentru jucat, sa profite de ea!
Jocul nu e distractie/pierdere de vreme. etc, e activitatea lor de baza prin care se dezvolta; asta e parerea mea.
Miri uau, bravo lui David pt cititul cursiv, el de la inceput a fost intelectualul colectiei
Alinus sa va fie de bine vacantoiul! Abia astept poze!
Feli eu n-am facut, nu stiu. Vezi ca este un subiect la Femina Intim. Vorbeste sa-ti faca anestezie generala, se face o anestezie pe vena care dureaza vreo 15 minute, practic te adoarme, nu a acelasi lucru cu anestezia pt operatie cu intubare, etc. Bafta!
Roxi multam de sfat, totusi eu nu-s de principiul sa omori tantarii cu tunul! Adica Imodium stiu ca se ia pt diareile care nu trec cu altceva pe care le fac turistii care merg in tari din lumea a 3-a, eu am avut doar o accelerare a tranzitului care vad ca deja mi-a trecut cu regim si Smecta. Nu m-am simtit o clipa rau, doar ca trebuia sa nu ma departez prea tare de baie ieri dimineata.