--> --> -->

Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ba daaaa, Lavi, normal ca mi-a placut biserica de peste palat. Am urcta si- tugui, of course. Doar ca in afara de ea, de ziduri, de piateta aia de care mi-ai povestit si de promenada, nu am mai gsit nimic deosebit.
Adica prin comparatie, Trogir si Zadar mi-au placut mult mai mult, pentru ca au o densitate mai mare de monumente-cladiri frumoase pe metrul patrat.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

split-ul este un fel de ciorogarla pe langa dubrovnik. am zis.

sunt euforica fiindca psihologul colaborator al gradinitei, care a evaluat copiii la inceput de an scolar/gradinitesc, a declarat ca nichita este printre cei mai echilibrati. "brici" a fost expresia ei/lui (n-am retinut ce e, parca o ea) fata de educatoare referitor la Nic. voi avea raportul scris al psihologului vineri. cica e incredibil ca e din parinti divortati:))) Si am primit felicitari pentru cum il cresc. va dati seama ce mi-a crescut pipota... acum ma scuzati, ma duc sa-mi fac o statuie in hol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noki e clar, sarah a ta a facut schimb de personalitate cu Ilinca mea, care s-a rasfatat nevoie mare si nu mai are rabdare deloc. Ma bucur ca v-ati inteles, voi doua ca fetele, si ati avut o vacanta frumoasa. Abia astept pozele.
Lavi da, si mie mi-a placut Spania, e o tara "calda", nu ma refer doar la temperaturile meteo, ci si la atmosfera pe care o degaja. Eu m-am simtit in largul meu.

Maine ma duc sa-mi aduc copilul, gata vacanta.
Am incercat sa facem si un tratament de imunizare ante-gradi cu Bronhovaxom, dar a facut febra si bunicii au refuzat sa i-l mai dea Mama, cateodata se comporta mai rau decat copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, deci recomanzi muntenegru. s-a notat. acum, ziceai ceva de poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

anda off... iti trimit multa sanatate si multe
SI mare bucurie trebuie ca ai dupa evaluare! Vezi? ce poate fi mai important decit aceste aprecieri?

Deci, ATENTIE, sint in stare proasta!, sa inteleg ca sint singura mama care nu e in stare sa-si struneasca si sa-si angajeze copilul in joculete care sa o faca sa mearga la hike! SUPER!

Aseara a trebuit sa urcam un deal foarte abrupt (pe drum asfaltat) si fii-mea iar a inceput ca vaicareala si cu "uppy" (adica sa o iau in brate). Din pacate pentru ea, eram cu inca doua fetite mai mari ca ea si cu maica-sa, care a pacalit-o cumva. A pus-o sa-si asculte inima, a lasat-o sa se odihneasca un pic si apoi hop sus. Daca eram numai eu cu ea, ar fi facut un circ de zile mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

retinopatie stationara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

retinopatie stationara

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Suuuuper!!

Anda, E si cazul, pe buna dreptate, sa ridici statuia aia in hol.

Noki, wow!! Cate locuri ati vizitat! Si ce impresionata sunt de Saralina!

Lavi, da, formam grupul iubitorilor de zboruri cu avionul

Feli, faza aia cu mama care se comporta uneori mai rau decat copiii o inteleg si eu. Sanatate soricelului.

Rianna a inceput azi gradi, a zis educatoarea ca s-a comportat ca si cum nu ar fi lipsit nici o zi. Era atat de incantata, ca atunci cand m-am dus dupa ea de-abia si-a ridicat capul din jucarii. Pana la urma am convins-o sa mergem acasa, insa primul lucru cand am plecat cu masina a fost sa ma intrebe daca maine venim inapoi. In alta ordine de idei, e obsedata acum cu Dora The Explorer! Orice obiect cu Dora pe el, i-l trebuie. Azi intrasem cu ea dupa lapte si a gasit o periuta de dinti cu Dora, m-a corupt sa i-o cumpar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

neata si de la noi!

Noki super vacanta, sa va fie de bine!!! Citesc cronicutza cu placere, chiar nu cunosc locurile deloc!

Anda, eu una eram convinsa ca Nic e un baietel de nota zece, ca si mamica de altfel! Bravo voua!

Crissy asta da veste linistitoare! Ma bucur ca Bea e bine si sa o tineti tot asa!

Meemsulici, in club nu ma inscriu ca eu sunt cu oroarea de avion! Mult succes la scoala Riannei, si de altfel tuturor colectionarilor care au inceput gradinita!

Copiii vostri sunt in grupa mijlocie sau mare? Ca nu mai stiu echivalentul pe varsta!

Alina (31 sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alinus Nati va fi grupa mare anul asta, la anul pregatitoare si apoi scoala, clasa I.

Anda bravo pt caracterizarea psiholoagei! Cred ca tu esti cel mai mare "critic in viata" al lui Nichita (si al tau probabil), dar el e un copil tare bun si crescut bine. Noua ne pace temperamentul lui de cand il cunoastem, de la cateva luni! E un omulet grozav.

Meemsy bravo pt readaptarea rapida la gradi!

Bic stai asa ca si eu sunt o mama care mai greu ma descurc sa o motivez pe Nati la urcus, Virgil e "mama" mai priceputa si mai rabdatoare la faza asta!

Crissy buna veste! Mai asteptam poze!

Noki pozeeee!!!!

Feli asa e cu Spania, foarte calda lumea si relaxata, te simti in largul tau acolo. Doar la inceput te simti un pic timid printre ei . Teu pe unde ai umblat prin Spania? (Nu de alta, dar deja ne gandim la urmatoarea expeditie )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

da lavi macar familia voastra e perfecta. La mine in familie, eu sint singura care trebuie sa faca totul.

Si fetelor carora nu va e frica sa zburati cu avionul, voi chiar nu luati in considerare ca poate sa cada? Cum va mentineti calmul cind sint turbulente? Dar daca sint turbulente nasoale? Dar daca e o aterizare nasoala????
Cum ati reusit sa fiti atit de Zen? Vindeti-mi si mie secretul, ca taaare mi-ar prinde bine.

Mergi la inceput