Iadul din rai....
Raspunsuri - Pagina 14
anangel_lexi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui noideea Mama zicea ca a mai murit un bebe al unei fetite de 16 ani si ca fata e deja internata la nebuni. |
Bebelusul fetei de 16 ani era o fetita, perfect sanatoasa. O tineau la terapie intensiva pentru ca avea ceva probleme de respiratie, dar a doua zi urmau sa fie externate. Mamica are 16 ani iar tatal 23. Am inteles ca s-au imprumutat de bani de unde au putut ca ea sa nasca in Bucuresti, in siguranta! Am citit undeva declaratia mamei fetei, de acolo stiu. Cumplita tragedie, in fiecare seara adorm plangand cu gandul la bietii copilasi si la parintii lor...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
elenatud22 spune:
E o nenorocire cam tot ce se intampla in tara asta plina de nepasare, rautate generalizata si incompetenta premiata cu prime si sporuri de tot felul. Fiecare isi are raiul lui, in cuibul lui, sau asa vreau sa imi inchipui eu, insa cand esti nevoit sa ai contact cu civilizatia, lumea moderna, democratia complet scapata de sub control, poti sa treci intr-o clipita in iad. E drept ca nu suntem in Pakistan, Sri Lanka s.a., dar dupa cum e organizata tara asta nu meritam sa fim in U.E. probabil doar in 100 de ani.
Dumnezeu sa le dea putere parintilor sa treaca peste momentele pline de durere cat si pentru a se razboi in instantele romanesti si internationale pentru pedepsirea vinovatilor.
Vor gasi probabil in final vinovata una din asistentele de serviciu, ca nu a fost printre bebelusi, ocupata fiind probabil cu numaratul milioanelor din buzunarele doldora de spaga. Desigur ca si pe electrician sau administrator, in nici un caz pe vreun manager care trebuia sa se ocupe de selectionarea personalui doar pe criterii de performanta, de procedurarea tuturor activitatilor si de tot ce fac oamenii mari din tarile cu adevarat civilizate si care isi asuma intradevar responsabilitatea deciziilor si actiunilor lor.
Roxana01 spune:
Multa putere parintilor de ingeri sa indure marea tragedie prin care trec... Ingerasi, zburati la ceruri si vegheati asupra parintilor care v-au dorit atat si din bratele acrora ati fost luati atat de tragic! Durerea este prea mare, ma inclin in fata voastra, va sunt alaturi cu sufletul.
Condamn biserica, regulile facute de niste muritori care n-au nimic Dumnezeiesc in suflet... Dumnezeu nu poate impune o regula atat de cumplita, de a nu face o slujba de inmormantare unor prunci nevinovati care numai pentru ca au fost omorati inainte de botez nu au primit crestinismul in suflet. Rusine sa va fie, preoti nemilosi! Rusine, mi-e scraba cand propunut cuvantul "preot". Va alaturati celor care le-au ucis prin ignoranta si nesimtirea lor copiii... voi le ucideti si farama de speranta in Dumnezeu...
Inca o data, ma inclin in fata suferintei voastre, mamici, tatici, bunici de ingeri...
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
elenatud22 spune:
Cred ca omenirea ar trebui sa-si schimbe rapid si drastic regulile dupa care functioneaza, cel putin in Romania, legile trebuie aplicate, iar justitia recreata. Nu exista judecata dreapta in tara asta, dar nici judecata multora dintre noi nu ne-a ajutat sa facem in cei 20 de ani ai lui Brucan saltul spre civilizatie. DIn pacate vor mai curge multe lacrimi in tarisoara asta, dar pentru ingerasii plecati intr-un mod atat de criminal de langa parintii lor trebuie sa se schimbe ceva neaparat pentru a evita pe viitor astfel de tragedii.
elenatud22 spune:
Eu as propune o revolutie, nu stiu daca e bine sa postez aici, dar pentru sufletele care pleaca asa, pentru toate sufletele plecate in mod nenatural in ultimi 20 de ani, merita sa facem un alt fel de revolutie.
Cine vrea sa conduca tara asta, cine vrea la putere, atunci SA FACA TREABA, imi vine chiar sa urluu de disperare.
Cine vrea la guvern, cine vrea parlamentar, cine vrea primar, prefect, consilier s.a., atunci sa accepte in medie, nu stiu, 10000 EURO/LUNA, dar sa faca treaba, concediu maxim 25 de zile, controlul drastic al averii si pedeapsa cu privare de libertate daca calca stramb.
elenatud22 spune:
Sunt la putere, au tot ce vor pentru a ramane in istorie drept personalitati pozitive, atunci sa aibe cum trebuie grije de poporul asta. Nu sunt in stare sa se transpuna macar 0.0001% in starea de disperare in care se afla parintii nenoroci de sistemul pe care l-au distrus complet si pe care nu sunt in stare sa=l managerieze.
Le-a scapat totul de sub control dar nu le pasa, au furat destul, pe legi facute special pentru acest lucru, si se trateaza cu totii in spitalele de top de prin toata lumea. RUSINE SI PEDEAPSA tuturor celor care si-au asumat responsabilitati de stat doar pentru a putea fura.
lalala13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anangel_lexi
Bebelusul fetei de 16 ani era o fetita, perfect sanatoasa. O tineau la terapie intensiva pentru ca avea ceva probleme de respiratie, dar a doua zi urmau sa fie externate. Mamica are 16 ani iar tatal 23. Am inteles ca s-au imprumutat de bani de unde au putut ca ea sa nasca in Bucuresti, in siguranta! Am citit undeva declaratia mamei fetei, de acolo stiu. Cumplita tragedie, in fiecare seara adorm plangand cu gandul la bietii copilasi si la parintii lor... de Maria Cornelia (20.09.2006) Din ce in ce mai mare Si primele perlute www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet |
scuze dar infomatia e eronata..e groaznic ce s-a intamplat, dar de la terapie intensiva nu se da drumul acasa a doua zi. si daca avea probleme cu respiratia nu era perfect sanatoasa.copilul meu sanatos cu apgar 9 si peste 3 kg era sa moara la cateva ore dupa nastere daca acei medici nu observau ca ceva nu era in regula..nu respira bine,si a ajuns intubat la terapie intensiva..asta nu inseamna ca era perfect sanatos!si tot acea femeie a declarat ca i se cerea bani de catre asistente, e o minciuna!! nimeni nu cere nimic acolo si toata lumea se ocupa de copii foarte bine, insa, piaza rea...Doamne fereste!
condoleante, asa ceva nu trebuia sa se intample!
----------------------------------------------
my somebody....
a sosit minunea!
Doamne Ajuta in continuare!
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalala13 si tot acea femeie a declarat ca i se cerea bani de catre asistente, e o minciuna!! nimeni nu cere nimic acolo si toata lumea se ocupa de copii foarte bine, insa, piaza rea...Doamne fereste! |
Nu zau! Daca tie nu ti s-a intamplat nu fii convinsa ca nu i s-a intamplat nimanui!
Daca nu le bagai 10 lei in buzunar asistentelor de la copiii de la Giulesti, se purtau mizerabil. Cum le dadeaiceva, macar te ignorau. Dar nici vorba sa te ajute, sa-ti spuna o vorba buna, sa te invete sa alaptezi, sa se poarte "foarte bine". Incepand cu asistenta care-ti prelua copilul din sala de nastere si terminand cu cea care ti-l imbraca la externare, toate asteptau si primeau bani.
grigore_tina spune:
imi pare rau pentru ce s-a intamplat.Nu doresc nimanui sa treaca printr-o asemenea tragedie.Ma bucur ca copilul meu e sanatos si ma gandesc cu groaza la mamele care sunt sfasiate de durere.
Dumnezeu sa le dea putere si alinare iar pe micuti sa ii aiba in paza.Atat pe cei morti cat si pe cei care inca traiesc.
de George-Stefan (15.11.09)
IRA_LIZA spune:
Oameni buni, vad k si la acest topic scriu oameni extrem de revoltati de ceea ce s-a intamplat. E firesc. E fireasca revolta lor. Intrebarea mea este urmatoarea: daca tot spuneti "hai sa facem ceva!" de ce nu si faceti? incepand de astazi, sediul CNAS va fi pichetat vreme de 1 luna de catre reprezentantii mai multor ONG-uri. Se strang semnaturi pentru sustinerea unei petitii ref la schimbari in sistemul sanitar. O mana de oameni inimosi incearca sa isi faca glasul auzit. Glasul lor, al catorva, in beneficiul a milioane de (potentiali) pacienti, noi toti adica plus copii nostri care vor veni in anii urmatori.
Pe aici pe forum se stia de lucrul asta. Este un topic deschis exact pe aceasta tema. Cati au fost sa ii sustina? va spun eu: o fata de pe un alt forum (parca de pe mami punct ro), iar de la cca 11 pana la 14 eu si barbatul meu. Dupa ora 14 nu mai stiu ce-a mai fost.
Or, daca atat de putini se arata interesati de PROPRIA LOR soarta, de ce si-ar mai exprima revolta asa, in virtual?? e un inceput si vitualul, insa majoritatea se limiteaza la atat, iar asta nu ii ajuta, nu ne ajuta, nu ajuta nimanui.