Iadul din rai....

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Iacob-_S-a_inceput_urmarirea_penala_impotriva_asistentei_medicale_de_la_Giulesti_0_322168254.html" target="_blank">Asistenta medicala a lipsit 12 minute...risca intre 2 si 7 ani de inchisoare pentru ucidere din culpa si intre 6 luni si 3 ani pentru vatamare corporala din culpa.

"...unul dintre bebelusii arsi in incendiul din Maternitatea Giulesti ramane intubat, in stare critica, in timp ce ceilalti cinci sunt stabili."
Doamne ajuta sa supravietuiasca!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRA_LIZA

Oameni buni, vad k si la acest topic scriu oameni extrem de revoltati de ceea ce s-a intamplat. E firesc. E fireasca revolta lor. Intrebarea mea este urmatoarea: daca tot spuneti "hai sa facem ceva!" de ce nu si faceti? incepand de astazi, sediul CNAS va fi pichetat vreme de 1 luna de catre reprezentantii mai multor ONG-uri. Se strang semnaturi pentru sustinerea unei petitii ref la schimbari in sistemul sanitar. O mana de oameni inimosi incearca sa isi faca glasul auzit. Glasul lor, al catorva, in beneficiul a milioane de (potentiali) pacienti, noi toti adica plus copii nostri care vor veni in anii urmatori.

Pe aici pe forum se stia de lucrul asta. Este un topic deschis exact pe aceasta tema. Cati au fost sa ii sustina? va spun eu: o fata de pe un alt forum (parca de pe mami punct ro), iar de la cca 11 pana la 14 eu si barbatul meu. Dupa ora 14 nu mai stiu ce-a mai fost.

Or, daca atat de putini se arata interesati de PROPRIA LOR soarta, de ce si-ar mai exprima revolta asa, in virtual?? e un inceput si vitualul, insa majoritatea se limiteaza la atat, iar asta nu ii ajuta, nu ne ajuta, nu ajuta nimanui.

Ira, mamica Elizei (3 ianuarie 2009)

sa speram ca bulgarele de zapada va deveni avalansa inainte ca soarele sa il topeasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsa_L spune:

Dumnezeu sa-i ajute si sa-i apere pe bebelusii care au mai ramas in viata.
Ne rugam pentru micile sufletele.

Alecsa_L, 33+ ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

lala, eu am scris doar ce am citit, bineinteles ca nu putem avea incredere 100% ca am citit adevarul gol-golut. Chiar ei s-au exprimat asa "fetita era sanatoasa". Oricum prea putin mai conteaza toate astea, din pacate nimeni si nimic nu mai poate schimba soarta acelor bebelusi nevinovati si a parintilor lor daramati de durere.
Ira, eu as fi venit cu tot sufletul.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Ira, nu sunt din Bucuresti. Dar asta nu inseamna ca nu lupt in dreptul meu. Sunt nevoita. Ma obliga sistemul. In tara asta pt dreptul tau trebuie sa lupti cu mainile si picioarele si sa dormi cu legea sub perna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui flower-power

Ira, nu sunt din Bucuresti. Dar asta nu inseamna ca nu lupt in dreptul meu. Sunt nevoita. Ma obliga sistemul. In tara asta pt dreptul tau trebuie sa lupti cu mainile si picioarele si sa dormi cu legea sub perna.

The truth which makes men free is for the most part the truth which men prefer not to hear. --Herbert Agar

Flower, dar nu la tine ma refeream neaparat, sunt multi-muuuulti bucuresteni pe-aici pe forum, nu pot sa-mi inchipui k nu sunt afectati si ei fie si numai de imaginile de cosmar pe care le-au vazut la Giulesti. Oricare dintre noi si subliniez oricare user din Bucuresti si-a pus prbl cel putin o data de cand a avut loc tragedia k putea sa fie el in locul parintilor care si-au pierdut copiii. Pt Dzeu, maternitatea aia e la cateva strazi distanta de noi, de oricare dintre cei din Bucuresti, nu-i pe Luna - si atunci cum sa nu te apuce teroarea??? cum sa nu fii in maxima alerta??? Asta e si motivul pt care mi-am inchipuit si mi-am dorit sa vad mai multa inima in fatza sediului CNAS: nu e un deziderat asa, poetic, nu! pur si simplu ne sufla pericolul in ceafa! in fine, sper k zilele astea sa fie altfel, ii rog personal pe bucuresteni sa nu-i lase singuri pe cei care picheteaza CNAS-ul! pt k oamenii aia nu o fac doar pt ei insisi, ei demonstreaza si pt noi, ceilalti, merita si au mare nevoie de sustinere, noi toti, fiecare in parte, avem nevoie de sustinerea fiecaruia dintre ceilalti, nimeni nu e mic, nimeni nu e neimportant, nimeni nu merita si nu trebuie sa fie dat deoparte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ira, in ce interval orar se picheteaza sediul CNSAS? Ieri nu am fost in Bucuresti, dar as vrea sa merg si eu la pichetarile astea...atunci cand imi permite jobul.
Felicitari celor care s-au implicat activ!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Pompierul ala nu merita o statuie pentru ca a sarit sa salveze copiii ci isi merita salariul pentru care si-a semnat contractul de munca prin care si-a cunoscut atributiile.A iti face meseria nu e ceva iesit din comun ci o obligatie!

"Am īnvatat ca eroi sunt cei care fac ce trebuie, cand trebuie, indiferent de consecinte." Octavian Paler

Mi s-a parut f potrivit acest citat in contextul asta.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Citat:
citat din mesajul lui lalala13
si tot acea femeie a declarat ca i se cerea bani de catre asistente, e o minciuna!! nimeni nu cere nimic acolo si toata lumea se ocupa de copii foarte bine, insa, piaza rea...Doamne fereste!

Nu zau! Daca tie nu ti s-a intamplat nu fii convinsa ca nu i s-a intamplat nimanui!

Daca nu le bagai 10 lei in buzunar asistentelor de la copiii de la Giulesti, se purtau mizerabil. Cum le dadeaiceva, macar te ignorau. Dar nici vorba sa te ajute, sa-ti spuna o vorba buna, sa te invete sa alaptezi, sa se poarte "foarte bine". Incepand cu asistenta care-ti prelua copilul din sala de nastere si terminand cu cea care ti-l imbraca la externare, toate asteptau si primeau bani.

eu am vorbit strict de terapie intesiva. poate stii ca erau diferite asistentele! la terapie intesiva situatia statea altfel decat la salonul de cezariene si cel de nasteri naturale. si iubeau copii, erau foarte atente!!si ne-au sfatuit foarte mult pentru ca noi nu stateam 2 zile si plecam acasa..acolo se sta cu saptamanile..cu lunile..erau probleme muult mai grave decat un alaptat!

----------------------------------------------
my somebody....

a sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

lala, eu am scris doar ce am citit, bineinteles ca nu putem avea incredere 100% ca am citit adevarul gol-golut. Chiar ei s-au exprimat asa "fetita era sanatoasa". Oricum prea putin mai conteaza toate astea, din pacate nimeni si nimic nu mai poate schimba soarta acelor bebelusi nevinovati si a parintilor lor daramati de durere.
Ira, eu as fi venit cu tot sufletul.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

ai dreptate, dar trebuia sa zic, normal ca ai dreptate si nimic nu mai poate schimba, dar de aici pana la defaimari de genul e departe. nu ma refer la tine ci la ce se zice si se incearca de cand s-a intamplat. personalul e de exceptie la terapie acolo si nu sunt singura care o zic. pacat de copii aceia nevinovati.. putea fi al meu daca se intampal cu 2 saptamani mai devreme, deci sti ce zic..Doamne Fereste !

----------------------------------------------
my somebody....

a sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Mergi la inceput