Iadul din rai....
Raspunsuri - Pagina 13
basandicaion spune:
SOMN USOR INGERASI!DUMNEZEU ESTE CU VOI!SUNT TOTAL REVOLTATA!IMI PLINGE TOATA FIINTA MEA!ACESTI INGERASI AU PLATIT CU VIATA PENTRU NESIMTIREA SI NEGLIJENTA ACELOR ASISTENTE!!CHIAR NU SE POATE FACE DREPTATE???OMOR DIN CULPA 5-7 ANI??PUTIN PUTIN...PREA PUTIN!!!!AR TRBUI ARSI DE VII.DE LA MANAGER...PINA LA ASISTENTA DE TURA!!!ASTA LEASI FACE EU!!!DE CE???DE CE???
LauraNicole spune:
Dar faceti ceva,oameni buni! Iesiti in strada,aruncati cu pietre in asistentele alea cretine care prefera sa se tina de petreceri in loc sa va supravegheze copiii! Chiar nu se poate iesi din amorteala asta? A scrie pe un forum e fix nimic! In ritmul asta luna viitoare nimeni nu-si va mai aminti nimic si tot asa pana la urmatoarea crima.ESTE CRIMA!ASISTENTA AIA CARE A PLECAT SA SERBEZE SFANTA MARIA IN LOC SA-SI FACA MESERIA ESTE O CRIMINALA! Scuturati odata sistemul asta de rahat!
Iesiti in strada! Urlati in fata portilor guvernului!Spuneti-le odata ce va doare!Pana cand?Pe cuvant daca inteleg cum romanii pot sa stea atat de pasibili!Si in filmuletul ala,in loc sa sara sa-si ajute copiii,priveau ca la spectacol! Daca voi nu faceti nimic,nimeni nu face! Pompierul ala nu merita o statuie pentru ca a sarit sa salveze copiii ci isi merita salariul pentru care si-a semnat contractul de munca prin care si-a cunoscut atributiile.A iti face meseria nu e ceva iesit din comun ci o obligatie! E inuman ce se intampla acolo!
De cand s-a intamplat totul ma doare inima,nu pot dormi noaptea de durere fizica,de rau si tot nu inteleg: cum stati?De ce stati?Ce asteptati?Sunteti multi!Mii.Zeci de mii.Milioane chiar. Iesiti oameni buni si razvratiti-va!
Cand m-am razvratit eu am fost lovita,prabusita si tot nu m-am lasat!
Credeti ca plecarea din tara rezolva ceva?Va raman rudele,prietenii! Mie imi vine sa-mi zgudui parintii,sora si sa le urlu :TREZITI-VAAAAAA!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
LauraNicole spune:
Si nu e vorba numai de mita pe care o dati la doctori,la asistente si etc.Nu e vorba numai de bani ci de demnitatea voastra de romani!Da cereti-va odata drepturile!Daca susotiti intre voi credeti ca va aude careva?Si daca va aude va baga in seama?Aiurea!Ce se intampla in tara aia NU E NORMAL!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
ari spune:
Subscriu celor spuse de LauraNicole! Iesiti in strada, toti, pentru ca guvernul sa se responsabilizeze si sa nu se mai intample grozavii in tara asta! Iesiti multi, exprimati-va revolta si suferinta!
86cmm spune:
Am nascut marti cu cezariana si eram la spital cand am auzit tragedia,dar pana azi cand am vazut la Stiri mai exact ce s'a intamplat nu am putut realiza intr'adevar cat e de dureros..ma uitam la fetita mea si ma multumeam la Dumnezeu ca e bine si Il rugam sa aibe in continuare grija de ea..nu cred ca este durere mai mare decat sa vezi ca ai asteptat atat vreme sa iti tii copilul in brate si in cateva secunde sa nu mai existe..si din vina cui?...Dumnezeu sa mangaie familiile indoliate si sa le dea putere sa treaca peste asta cat mai repede,desi le v'a fi foarte greu..
Cristina 40+ CYNTHIA SERAYAH...
I TRUST IN GOD..
gabriela42 spune:
marius.atita durere pentru micuti si pentru parintii lor este greu de suportat,pt mine imposibil de imaginat!dumnezeu sa aiba grija de sufletelele lor pentru parintii atit de greu incercati.am aflat pe strada cind sa intimplat o viitoare mamica o sunase pe viitoarea bunica care a inceput sa tipe la fata ei sa fuga!!!!fugi fugi ii striga !!!!cum???scoate copii arsi???fugi!!!uf asa am aflat despre inca o nedreptate romaneasca.am fost in strada am tipat si voi iesi pina ragusesc...dar pina acum in zadar dar ...speram in o demnitate cindva.deocamdata durere si umilinta maxima.rar pling dar acum ma darimat nenorocirea 200 grade pt un puiut de max 2kg si de citeva zile.....scuze pt basescu cum ar zice acum sa va ard...scuze...scuze
Karmen_ spune:
Am plans si eu...e prea multa durere si sunt prea multe lucruri de neinteles...
"Sunt clipe in care oricum ti-ar sta trupul, sufletul iti este in genunchi."
Carmen, mami de Roberta-Ioana
Roberta - 1 anisor
a_alinta spune:
eu nu am plans. desi am realizat durerea . nu am plans atunci.
am plans dupa ce am realizat nebunia. si pana nu voi intelege de ce se intampla astfel de nebunii, probabil voi plange mereu pana cand voi auzi ca asa ceva nu are voie sa se intample.
si cand se va intampla asta nu stiu.
sper sa fie foarte curand.
a_alinta spune:
laura, nu cei de pe strada trebuie sa faca ceva.
ce s-a intamplat acum , dupa parerea mea , a fost o chestie care nu s-a mai inatamplat pana acum . important este sa se invete din toate nebuniile astea.
nu poti instinga oamenii . ii poti invata . incet , incet.
dar pentru asta ne trebuie rabdare si intelepciune.
flower-power spune:
Ba si strada trebuie sa reactioneze. Asociatiile, opinia publica, societatea civila, fiecare in dreptul lui. Doar ca trebuie sa se faca presiuni enorme cand se confrunta cu lipsa totala de orice interes a politicului, care decide. Falia asta, faptul ca nu le pasa, este pt ca pe ei nu-i afecteaza. Parghiile, banii pe care ii au le permit sa apeleze la alte sisteme [de sanatate , de educatie]pt ei si rudele lor.Cand ei se vor trata aici si-si vor trimite copii la scolile noastre abia atunci vor avea interes. Pana atunci, tara asta le foloseste doar pt a-si trage resursele de aici cu care sa se duca sa se rezolve afara. Si aici ofera cinism, si multe, multe vorbe care nu sunt sustinute de fapte.
Tu crezi ca doar acum o asistenta pleaca si incuie 11 copii intr-o terapie in care trebuie sa existe cineva permanent in caz ca piuie un perfuzor sau orice aparat acolo? Dupa cum declara una dintre mamicile in cauza, in mod repetat nu gasea pe nimeni si usa incuiata cand mergea la copil, in terapie. Daca acolo ar fi fost cineva situatia asta n-ar fi existat acum. Am stat in terapie o luna si stiu ca niciodata nu aveau voie sa fie mai putin de doua pt ca oricand poate surveni ceva. Cei care au luat decizia sa fie doar una si uneori si aceea la sala de nastere ori in alta parte trebuie sa plateasca, iar anomalia asta sa dispara.
Lucrurile au ajuns asa pt ca oamenii, masa critica deja, gandesc ca asistenta aia care incuia terapia plina de suflete ca pe-o magazie si pleca, ca nenea care spunea senin ca "bebelusii aia oricum trebuiau sa moara", ca din nou asistentele[si nu generalizez] care vulnerabil fiind te trateaza ca pe ultimul gandac de pe sectie in speranta ca le vei burdusi buzunarele. Pt ca mereu gasim explicatii, ne justificam, in loc sa facem ceea ce trebuie.
Pana nu ne vom raporta la ceilalti ca la copiii nostri de acasa sau ca la noi insine si ne vom considera rupti de ceilalti in ideea ca se descurca fiecare cum poate, si pe noi nu ne pot ajunge nenorocirile pe care le auzim din ce in ce mai des, nu sunt sanse. Pana nu ne vom trezi, vom lasa la o parte "capra vecinului" si vom realiza ca ceea ce se intampla astazi altora, ni se poate intampla maine noua, din nou, nicio sansa.