FIV Europa(33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Sisipisi , din pacate sotul meu nu e cu mine la Buc. A trebuit sa ramana in Baia Mare. S-ar putea face analizele la Cluj, e mai aproape , dar nu prea poate pleca de la servici. Eu intretimp am primit rezultatele: par ok, mai putin prolactina care e acum sub limita inferioara! Nu mai inteleg nimic- am luat doza minima posibila de bromcriptina! Dar nu cred ca asta e o problema. sper. La clinica , in Viena, n-am mai prins pe nimeni. Sper sa vada totusi maine dimineata cineva mail-ul , ca maine ar fi ultima zi cand as putea sa incep. Uf.... Am emotii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

adijo suna dimineata la prima ora, poate reusesti sa dai de ea..

eu am inceput stimularea , iar intrusul merge maine dimi sa faca o spermocultura!
nu e nici o pb daca incepi procedura, poate sa o faca si dupa.. asa e cel putin aici..

iti doresc sa reusesti sa iei legatura cu ei , sa poti incepe procedura..te asteptam cu vesti dimineata..

ti a dat schema de tratament? ai deja injectiile?

eu fac 100ui puregon pe zi pana in z6 apoi orgalutran si puregon!

am asa mari emotii! sper sa reusesc de data asta!

va doresc tuturor o seara minunata!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

adijo ce ai rezolvat?
te asteptam cu vesti

Mergi la inceput

Se pare ca nu incep deocamdata. Am primit mail in care mi se spune ca prolactina e prea mica , sa reduc doza de bromcriptina , sa reverific prolactina. Voi incepe un pretratament cu primosiston( dar nu mi-au spus nimic de cand sa-l iau) si abea apoi stimularea. Imi vor trimite zilele urmatoare un nou mail cu planificarile , din cate am inteles.

Mergi la inceput

adijo cum ai ramas asa nelamurita?
suna luni sa te lamuresti sa intrebi de cand iei primosistonul..
ai vb la tel sau ti a trimis doar mail?
eu il bombardez cu intrebari pe dr meu !
hai ca imediat esti si tu pe baricade , sa ne ti la curent! doamne ajuta!

Mergi la inceput

Bruni, din cate stiu eu primosistonul se ia din ziua 16 de ciclu pana in ziua 26, cateva zile pauza apoi se incepe inhibare si stimulare. deci cred ca va fi doar luna urmatoare ... le-am trimis mail cu o suta de intrebari deja , astept raspuns...

Mergi la inceput

adijo las' ca repede trece si intri in actiune..
o sa fie bine..si eu am emotii, oufff! sper sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

brunadria succes la stimulare! Ce mi-a placut faza cu "intrusul".
adijo ce faza si cu prolactina asta, cand prea mare, cand prea mica. Daca nu incepi luna asta are timp si sotul de speromocultura. Oare daca o spermocultura iese bine se poate ca peste o luna sau 2 sa nu mai fie la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Sisipisi intrebi de spermocultura sau spermograma?
La spermocultura daca nu contacteaza nicio "ganganie"(ureaplasma s.a)ma refer la ceva care se ia prin contact sexual ,atunci iese la fel.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Buna dimineata fetele!.
Am si eu o nelamurire ne-au cerut ca sotul meu sa faca si analiza asta BACTERIOLOGIC EJACULATE-CULTURE , si nu sunt sigura ce inseamna , este vorba de spermocultura?

Mergi la inceput