FIV Europa(33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

sisipisi, tu esti deja acolo?...te-a durut la punctie?...referitor la intrebarea ta eu nu stiu sa-ti raspund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Sisipisi, la Wunsch nu fac cu anestezie totala, tot cu dormicum fac. Dureaza vreo 20min, depinde de nr de foliculi.
Dar ca sa raspund totusi la intrebarea ta, eu am facut punctia cu anestezie generala la primul FIV la POlisano si dupa ce m-am trezit, am vomitat la vreo juma' de ora. Dupa aia am fost OK. Am facut punctia pe la 4pm si a doua zi dimineata eram fresh la serviciu. Iar punctia in sine dureaza tot vreo 20-30min.

Bruni, cum stai? Da-ne vesti bune, te rugam!!

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Arina intrebam pentru ca am primit de la ei un material si acolo spuneau ca punctia se poate face sub anestezie generala sau locala.
Deci practic tie ti-au facut injectiile alea in peretele vaginului si ti-au dat numai dormicum? Nimic altceva? Morfina intra-venos, supozitoare cu paracetamol si indometacin? Nimic din toate astea? SI nu a fost dureros?
Eu speram ca fac generala ca nu am chef sa mai simt toate injectiile alea:(.

Mergi la inceput

Sisipisi, inainte de punctie iti baga pe vena dormicum. Nu mai stiu de nicio injectie, doar cea din vena. Atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

La Wunschbaby se poate face punctia si sub anestezie generala, doar ca ea este facuta de un medic extern si de aceea nu intra in pretul FIV, ci trebuie platita separat (poate costa intre 200 si 400 euro, depinde ce anestezit vine - eu am nimerit unul cu 300 euro).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Arina, Balanta multumesc de info:).
Arina acum pricep eu, dormicum iv. Aici e altfel, iti da (daca te milogesti suficient) o pastila de dormicum. In rest simti tot. Fac 5 injectii in peretele vaginului. Ovarele nu au cum sa le anestezieze. Si esti constienta si simti cum iti baga acum ala in ovare si cum aspira. Unele femei trec prin asta chiar si fara dormicum si pentru cine are multi foliculi sau raspanditi pe tot ovarul e foarte dureror. Unele ziceau ca nu mai fac veci pururi asa ceva. Numai ca nu ai incotro.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna ziua si de la mine...
abia am ajuns acasa si vin cu vesti bune
asa dar cei 10 foliculi care apareau la monitorizare s au transformat in 13 ovocite! am 13 ovocite, luni stim cati embrionasi vom avea!
totul s a petrecut bine , doar ca sunt inca putin ametita!
in rest incantata de rezultat, sper sa fie bine pana la capat!
am intrat dimineata la punctie la 8h00 iar la 8h45 eram deja treaza, am tras un pui de somn pana pe la 14h00 si am venit incet spre casa!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Bruni, felicitari, excelent rezultat. Sigur o sa fie bine pana la capat, doar n-ai trecut prin atatea emotii degeaba, nu???

Sisipisi, dar oare de ce tin olandezii mortis sa faca punctia aproape pe viu??? Care-i avantajul?? Oribil...
La Wunsch e OK, stai linistita!

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Bruni super veste! Ce recolta bogata! Si cand ma gandesc ca sapt. trecuta erai cata pe ce sa intrerupri din lipsa de foliculi....
Arina sa inteleg ca anestezia locala la wunsch consta intr-o sedare usoara? Nu simti nimic? Si eu imi puneam problema daca merita sa dau 300 eur pe anestezie generala sau e suficienta anestezia lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

fetelor va multumesc pt sustinere..
eu am dormit toata ziua , o sa vad ce fac la noapte
eu nu as fi deacord cu anestezie locala niciodata,indiferent cat ar costa, mi e f frica! asa cu generala te trezesti ca dintr un somn si e ok ..asta e parerea mea..

ma simt bine ,ma doare un pic burtica ceea ce e normal..

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput