FIV Europa(33)
Raspunsuri - Pagina 19
brunadria spune:
balanta ia spune ne si noua ce mai faci , cum te simti?
ce culoare are caruciorul tau?
bryny nu ne mai spui nimic?
sarcini usoare in continuare
arina pe cand testul? am pierdut sirul zilelor.
sunt convinsa ca e de bine!
adijo deci pe cand incepi injectatul..
va tin pumnii sa fie bine pt toata lumea ,sa aiba fiecare macar cate un carucior la semnatura
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
melisa28 spune:
Fetelor , desi voi sunteti deja aproape de FIV, eu abia ma indrept spre prima consultatie....spuneti-mi va rog inafara de banii pt consultatie ce alti banuti ar trebui sa mai am la mine si aici ma refer daca trebuie sa platesc la clinica , nu stiu o parte din FIV ,in caz ca ei considera ca suntem gata pt pre tratamentul FIV.
Cum e bine sa avem banii pe card sau cash?....
Multa bafta tuturor fetelor ...
Ralu_mv spune:
Melisa, eu pot sa ti raspund doar la partea de plata: se poate plati si cash si cu cardul, cum iti convine. (teoretic daca ai bani pe card, cursul de schimb la plati in afara este cel interbancar, deci mai bun ca atunci cand mergi sa schimbi bani cash, plus siguranta ca nu te cari cu banii in plic - atunci cand platesti la final suma mare.)
A... si sa stii ca eu nu am avut prima intrevedere cu Ana, ci m-a programat chiar ea, fara sa cer eu, la profesor. Dar cum ziceau si fetele, trebuie sa mergi sa vezi ce impresie iti fac, ca ei sunt o echipa.
--------------
MTHFR C677T homozigot o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
bombi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arina21 Bombi, mie mi-au spus doar ca avem 5 embrioni OK dpdv genetic. Probabil din cauza ca au fost in regula, nu avea ce alte detalii sa-mi dea. Imi pare rau pentru sarcinile pierdute de tine dar nu cumva testul HALO pe care il fac la Wunsch si pe care ni l-au facut si noua, v-ar ajuta sa selectati sperma cea mai buna?? Este un test care investigheaza sperma dpdv morfologic la microscop. Tu unde ai facut FIV? Stiu ca 'genetic' nu e acelasi lucru cu 'morfologic', dar poate ajuta?? Zic si eu... |
Nu stiam de testul asta. Mersi de info.
Din ce am citit (putin), am inteles ca determina "sperm DNA fragmentation index", si in functie de rezultat se recomanda o metoda sau alta de fertilizare (FIV, ICSI). Dar, e doar o metoda de diagnostic, nu de selectie a spermatozoizilor.
Tu stii mai multe detalii?
Noi am facut FIV in Cehia, la IVF Institut Pilsen.
Sisipisi spune:
bruni felicitari! Foarte multe ovocite!! Sigur vei reusi de data asta.
melisa daca vrei sa pleci acasa cu medicamentele vei plati cam jumatate din FIV+ prima consultatie. Noi am dat putin peste 1700. Am platit cu card.
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sisipisi bruni felicitari! Foarte multe ovocite!! Sigur vei reusi de data asta. melisa daca vrei sa pleci acasa cu medicamentele vei plati cam jumatate din FIV+ prima consultatie. Noi am dat putin peste 1700. Am platit cu card. |
sisipisi sa dea d zeu sa reusim toate, tare greu e drumul asta , insa nu ma las pana nu reusesc!
brunadria spune:
arina cum te simti? pe cand vestea cea mare?
buburuzo ce ti face burtica?
adijo cum a iesit spermocultura?
balanta