FIV Europa(33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

bafta multa si tie Brunadria, care esti deja aproape de FIV,si deasemenea celor care sunt ca si tine aproape de tot ceea ce inseamna FIV, sisipisi, arina si restul care eu nu le stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sisipisi

melisa si noi am platit 115 euro.
brunadria pana acum nu mai auzisem de protocol in care sa ti se dea puregon la total, eu stiam ca ti se spune cate ui sa faci in fiecare zi, pentru ca nimeni nu stie dinainte cate zile de stimulare vor fi, la mine au fost numai 10.

cred ca zicea aproximativ,nu cu exactitate..
mie in prima faza mi a prescris 900ui pe reteta cand s a terminat mi a mai prescris un cartus de 900ui..
deci stimularea am facut o cu 1150ui..
cred ca avea prescris pana in z8 cu 150ui pe zi,in total 1200ui, iar in z9 a echo si analiza de estradiol si lh!dupa rezultate se stabileste in continuare cu ce doza va continua, la mine cel putin asa a fost, asta e logica! deci cele 1200ui stabilit pe 8 zile!
in fine , o sa intre adijo si o sa ne lamureasca, dar eu asa cred!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Da , Bruni a inteles exact: am doza de 150 ui / zi , pt primele 8 zile sunt 1200 ui , in ziua 9 fac eco ( din cate stiu eu austriecii nu dozeaza estradiol , lh, sau cel putin mie nu mi-au spus de analize de sange , doar eco) si apoi daca e cazul , mai urmeaza alte doze de puregon. eu am ovare polichistice si riscul de hiperstimulare e mai crescut decat la alte persoane- de fapt am si patit in Ungaria: dupa doar 3 zile de stimulare cu menopur 150ui/zi ( repet doar 3 zile am luat menopur ) pt o IUI, m-am trezit cu 10 foliculi babani de s-a speriat si doctorul!- m-a programat direct la punctie( desi nu intentionam sa fac Fiv atunci).Ma gandesc acum dupa 8-9 zile de stimulare cum va fi?Ma rog , e drept ca atunci n-am facut inhibare cu nimic- s-ar putea sa conteze si asta.
Melisa, stai linistita : indiferent cu cine ai prima consultatie va fi bine- ei au niste protocoale de stimulare standard pt diferite grupe de paciente, si cel putin in prima faza,indiferent de medic, te va incadra in grupa respectiva si-ti va da protocolul aferent. Cel putin eu asa am observat: pacientele cu pcos au un anumit protocol de stimulare, cele low responder alt protocol, cele de varsta inaintata alt protocol, etc, si indiferent de medicul care consulta, el incadreaza pacienta in una din aceste categorii , ii stabileste acel protocol standard AL CLINICII, si eventual , pe marginea lui mai stabileste alte tratamente . De asemenea , indiferent de medic, CLINICA are un profil hormonal general al pacientei in care toate trebuie sa se incadreze ( vezi tsh<2, prolactina mica , estradiol<100 etc). Ma rog , sper ca m-am facut inteleasa, m-am cam pierdut in detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

In legatura cu preturile la Wunsch, mai ales cu aceasta " promotie de vara", am observat ca sunt diferite de la caz la caz. cred ca le stabilesc pe loc , nu stiu dupa ce criterii, dar toate fetele care au fost vara asta au platit altceva si altcandva. in mare e 115 cons si 2990 fiv, de aici incolo , in functie de promotie sau nu ,se stabilesc bonusuri sau nu..

Mergi la inceput

Adijo, multumesc mult de informatii, bafta multa stiu ca esti pe aproape pt FIV...:)

Mergi la inceput

Voi la ce hotel a-ti stat cand ai fost la prima consultatie ?
sisipisi , azi am reusit sa ii iau si eu mineralele si vitaminele care mi-ai spus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

melisa noi am stat la Hotel in Hernals.

http://www.booking.com/hotel/at/pensionmadara2.html?sid=d2259065f0e79fbdcb5b7fa39166ff4e;checkin=2010-09-14;checkout=2010-09-15

A costat 49 de euro pe noapte, camere foarte curate si mari, mic dejun inclus. Dar nu stiu cum se ajunge de acolo la clinica cu mijloacele de transport in comun. Trecea prin fata lui un tramvai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

azi declansam ovulatia, iar vineri punctia

arina pe cand vestea cea mare?
doamne ajuta!

bafta fetelor!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Brunadria, sa te ajute Dumnezeu, sa ai noroc si sa ramai insarcinata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Arina21, am inteles ca tu ai facut PBD. Poti sa-mi dai, te rog, mai multe detalii in legatura cu aceasta analiza (de ce ai apelat la ea, ce metoda au folosit: FISH / PCR, cite ovocite ai avut la punctie si ce procent au fost bune)

Noi am avut o experienta demoralizatoare cu PGD pt translocare reciproca (din 10 embrioni de ziua 3 nu a fost nici unul bun) si vrem sa fim mai informati pt urmatoarea incercare (nu ca ar ajuta asta la ceva .... )

Mergi la inceput