FIV Europa(33)
Raspunsuri - Pagina 15
Arina21 spune:
Melisa, toata procedura se plateste la sfarsit de tot, adica dupa ce faci ET (cei 2990Euro). Tratamentul hormonal il platesti tu.
Oricum, discuti treburile astea la prima consultatie. NEAPARAT. Iti faci listuta si intrebi tot ce esti nelamurita. poate tie iti vor da medicamentele gratis, pe loc, daca e inclus in 'pachetul de vara' si daca esti hotarata sa mergi cu ei. Te orientezi la fata locului. Le spui ca ai citit pe site ca au oferta asta si vrei sa stii ce anume include. Cel mai bine si mai bine ei te vor lamuri.
La mine a fost diferit pentru ca eu mi-am cumparat medicamentele din tara, nu am mai fost la ei pentru discutii pentru ca eram deja la al doilea FIV cu ei, deci ne stiam :)
Arina
Sisipisi spune:
adijo am citit eu bine: 1200 ui de puregon? Sau este 120 ui? Eu la primul FIV am avut 300 de ui si mi s-a spus aici ca e doza maxima pe care o fol ei.
Nici mie nu mi-au verificat intermediar ovarele, prima data in Z8. Si fara nici o analiza de sange de la inceput pana la sfarsit.
Arina mie mi-au spus sa imi fac injectiile cand vreau eu. inclusix dimineata, cu conditia sa le fac cam la aceeasi ora. In NL mi s-a spus sa le fac intre 18-20. Cred ca e mai bine sa le fac seara nu?!
melisa da, este inclusa medicatia daca vrei sa lucrezi cu medicamentele lor. Noi am platit in jur de 1700 de euro ca sa putem sa ne luam si medicamentele acasa. Tu ai platit ceva Arina??
Arina21 spune:
Sisipisi, eu am platit 2990Euro (FIV+ICSI+PBD) si pregnylul 21 euro. Medicamentele mi le-am luat luat eu din tara. Poate daca ma duceam personal la ei cand am stabilit protocolul, imi dadeau si mie medicamentele gratis. Nu stiu...Oricum, la noi avanatajul ofertei a fost PBD-ul gratis.
melisa28 spune:
Pai presupun ca-s mai bune medicamentele lor si daca tot spun ca sunt incluse in pret, inseamna ca trebuie sa am ceva banuti la mine pentru a plati medicamentele sau o parte din FIV.
denisa220972 spune:
Sisipisi este cantitatea totala de puregon pe procedura(150+150+........ui). La fel am facut si eu ca si tine.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
denisa220972 spune:
Arina21
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
Sisipisi spune:
denisa mie acum mi-au dat fostimon, echivalend de puregon, dar 225 ui pe zi. De aia am intrebat pe adijo, daca are 1200 sau 120. Ca la 120 nu e mult, dar la 1200 mi se pare si mie cam.....Oricum medicii stiu mai bine, ca ei sunt profesionistii.
Tu ce rezultat ai avut la FIV?
melisa mergi cu banutii la tine si daca iti dau si medicamentele in oferta ia-le ca sunt scumputze sa le cumperi separat.
brunadria spune:
adijo vorbea de 1200ui pe toata perioada stimularii..
arina cum te simti? iti tin pumnii stransi!
melisa sper sa alegi clinica potrivita si sa fi multumita!
bafta tuturor ,
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
melisa28 spune:
Pai cam asa ar trebui sa-mi dea si medicamentele, daca tot zic ca e oferta acum pana pe 30, dar cine stie, uite pana acum mi-au zis cum ca prima consultatie e gratuita si acum cand i-am zis ca vin pe 14 si am intrebat-o iar mi-a spus ca e 115 euro....se sucesc si astia vad cum vor.
Sisipisi spune:
melisa si noi am platit 115 euro.
brunadria pana acum nu mai auzisem de protocol in care sa ti se dea puregon la total, eu stiam ca ti se spune cate ui sa faci in fiecare zi, pentru ca nimeni nu stie dinainte cate zile de stimulare vor fi, la mine au fost numai 10.