FIV Europa(33)
Raspunsuri - Pagina 10
melisa28 spune:
Esti o scumpa sisipisi , ca de obicei, intervii si-mi raspunzi la toate nelamuririle mele...
I-as da si eu niste vitamine , dar mi-a fost frica sa nu-i fac mai mult rau decat bine...
Sisipisi spune:
melisada-i cu incredere. Cei de la Wunsch au recomandat pentru sotul meu, dar el lua deja de vreo 2 luni.
M-am gandit la ce ziceai tu ca nu prea iti raspund. Eu cred ca din punctul lor de vedere voi nu le sunteti pacienti pe de o parte si pe de alta parte va asteapta la acea consultatie sa va lamureasca cu toate. La noi discutia a durat vreo ora jumate.
Din cate am vazut eu camera lor de asteptare e plina de clienti si probabil sunt destul de incarcati si nu au timp mereu sa trimita mailuri. Mie mi-au raspuns mereu clar la intrebari. Este adevarat ca am formulat intrebarile cat mai clar si mai simplu, pentru ca engleza lor nu este chiar perfecta si vreau sa inteleaga exact ce doresc eu de la ei. Cand le-am trimis rezultatele la hormonale le-am spus ca sunt in legatura cu incercarea de FIV din septembrie si ca astept decizia lor si schema de tratament. In raspuns mi-au trimis schema exact, cu date: la data de incepi primosiston. Il iei pana pe data de, cand te opresti, etc etc. Deci foarte clar.
Ma gandesc ca daca vreti totusi sa beneficiati de oferta speciala trebuie sa mergeti acolo pana la sf lui septembrie. Pentru ca oferta aia inseamna acelasi pret fie ca e protocol lung sau scurt, fie ca e FIV sau ICSI. Este important sa stii, pentru ca un protocol lung inseamna mai multe medicamente, care iti vor creste pretul final. SI in toate clinicile ICSI este mai scump decat FIV. Iar polar body nu mai vorbesc. In Nl numai procedurile spitalicesti sunt 3000 de euro. Medicamentele costa cam 1400. Deci la 3300 cat au austriecii oferta si cu tot ce include aceasta oferta, este un super pret.
melisa28 spune:
Ai dreptate sisipisi, chiar e foarte buna oferta lor , insa daca eu sunt abia la primul Fiv , vezi nu prea stiu f multe.Le-am trimis mail acum sa-mi fac o programare pt 10 septembrie.
Imi ajunge o zi acolo , fara sa mai inoptez ?...Sau la voi cum a fost , a mai fost nevoie de inca o zi acolo?
Daca spui tu ca nu-i fac mai mult rau pastilele, o sa -i cumpar si eu astazi...
Sisipisi spune:
melisa eu cred ca iti ajunge o zi fara inoptare dar depinde de ora la care aveti programarea si de mijlocul de transport cu care mergeti. Daca va duceti cu avionul si va intoarceti in aceeasi zi, ora este foarte importanta, nu?! Daca va duceti cu o masina atunci puteti in aceeasi tura dus-intors, dar aveti grija la oboseala soferului.
Clara_36 spune:
Buna.
Vreau sa va spun ca datorita dificultatii in a ramane insarcinata, am apelat si eu la Fiv (reusit din prima incercare) efectuat in Nicosia, CY;
Multumesc
auravenin spune:
buna,
corespondez si eu cu Wunschbaby pt. fiv (am unul nereusit la Giulesti).
le-am trimis toate analizele dar, m-au intrebat dc. am facut histeroscopie si "bacteriological emdometrium biopsy".
voua vi le-a cerut? unde le-ati facut, in Viena sau Romania? eu sunt din Bucuresti, m-ar interesa la ce medic ati fost (dc. ati facut in Romania)
cele care deja ati facut deja fiv-ul acolo, unde v-ati cazat?
melisa28 spune:
Cred ca este f obositor cu masina, suntem tocmai din Constanta, si sigur vom merge cu avionul.M-am tot uitat la orele de zbor al avioanelor si am gasit ceva convenabil ca timp 12.20 din Bucuresti si 21.30 intoarcerea din Viena.Presupun ca este suficient timp nu?
Sisipisi spune:
Clara felicitari si o sarcina usoara si la termen.
aurevenin mie mi-au pomenit de respectiva histeroscopie dar m-am facut ca ploua si nu au insistat. S-au multumit cu analizele de secretie si de sperma, amandoua erau curate, plus un Papa-Nicolau curat.
melisa in cazul asta scrie-le ca vrei programarea dupa-amiaza din cauza orarului zborurilor. Noi am avut programare la ora 13 desi solicitasem dimineata. Dar pentru noi era mai flexibil ca eram cu masina. Cere-le o programare dupa cel putin o ora jumate de cand iti aterizeaza avionul la ducere ca sa aveti timp sa ajungeti la clinica. Daca nu pot fix pe 10 sept in conditiile astea sa iti zica cand pot la o data apropiata.
brunadria spune:
buna,
asadar :vesti nu am concrete dar va spun ce stiu!
carotip ok !
trombofilie ok!
spermograma ok!
serologice ok!
totul ok in privinta analizelor! azi am primit toate rezultatele!
echo z6 - 9 foliculi intre 6mm si 19mm! restul micuti!
dr zice ca mai vedem vineri la echo si in functie de asta decidem mergem mai departe sau ne oprim aici! el ar fi vrut 10 ovo pe care sa se poata baza!fiv ul e prevazut icsi! nimic nu e castigat , deci vineri vom sti! imediat sun pt a vedea cu ce doza continui! aaa si endometrul de 8mm in z6!
speram sa fie bine!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
Sisipisi spune:
brunadria bravo!
Totul arata foarte bine! Fiti optimisti. 9 foliculi e super si endometrul e cum trebuie sa fie, mai are sufi timp sa se ingroase. Gandeste-te ca un singur embrionash care sa se prinda este suficient ca sa ai bebele mult dorit.