FIV Europa(33)
Raspunsuri - Pagina 11
cristal1995 spune:
Aura: noi ne-am cazat la Parkhotel Schonbrunn (nu stiu daca am scris corect-eu si germana ), era in jur de 60 euro camera/noapte, dar era la 100 m de clinica. Noi am fost in februarie 2008, pe un viscol groaznic, cu avionul, asa ca mi-a convenit foarte mult distanta hotel-clinica.
Bruni: esti pe vaaaaaaaaaaaaalllllllllllllll!!!!!
Pupici
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 7 FIV+inca 2 ET
melisa28 spune:
Fetele cele care a-ti fost deja la Viena , cu ce a-ti mers,masina sau cu avionul.
Sunt nehotarata inca cu ce sa merg, masina sau avionul ,si daca a-ti mers cu avionul unde gasesc si eu oferte mai bune?
adijo spune:
Buna fetelor! In sfarsit am primit si eu schema de tratament si stimulare. incep cu Primosistonul in ziua 16 ( sau in ce zi vreau eu pana in ziua 22), apoi dupa 5 zile de primosiston adaug suprefact. dupa inca 5 zile intrerup primosistonul , dupa 2-3 zile de pauza ar trebui sa -mi vina ciclul si apoi incep stimularea cu puregon . In ziua 9 de stimulare merg la Viena( prin 2-3 oct). Doamne ajuta!
Bruni mie mi se pare ca totul merge super la tine! De ce sa intrerupi daca ai mai putini foliculi buni? Doar de unu ai nevoie! Iti tin pumnii!
Aura si mie mi-au cerut histeroscopie cu biopsie endometriala si ex bacterilogic al endometrului- eu le-am facut in Bucuresti Cu Dr. Poiana la Mediplus. Ma rog, ex bacterilogic nu mi-au facut - nu se face in Ro , dar austriecii n-au mai zis nimic.
Melisaeu intotdeauna am fost in Viena cu masina( din Baia Mare asa e cel mai usor); dar s-ar putea ca acum in oct sa merg cu avionul din Bucuresti- am gasit la 75 eur dus( ma intorc cu masina) cu Lauda Air.
melisa28 spune:
Adijo, examenul bacteriologic al endometrului cer cei de la wunch?...eu credeam ca ex bacteriologic din secretie vaginala.
M-am uitat pe sait la lauda air , pentru zbor spre Viena insa vad ca nu au nimic , nici o plecare din Romania, sau nu am gasit eu cine stie...
adijo spune:
Melisa eu am cautat pur si simplu zboruri bucuresti -viena pe net : mi-au aparut mai multe- am gasit acum chiar si cu 40 eur dus la Blue Air ( numai ca eu plec abea peste o luna..Tu cand trebuie sa fii acolo?
Ralu_mv spune:
Multa bafta brunadria si adijo !
--------------
MTHFR C677T homozigot o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
Sisipisi spune:
melisa cei de la Wunsch cer examen bacteriologic din secretia vaginala. Ala din endometru il cer pentru cazuri in care FIV nu reuseste de mai multe ori si vor ei sa elimine toate cauzele posibile. SI eu sunt la al doilea FIV dar nu au cerut examen de endometru.
Biletele astea asa de scumpe le gasesti pentru ca e deja cam tarziu pentru avion. Cu cat te apropii mai mult de data plecarii cu atata or sa fie mai scumpe si poate nici nu mai gasesti. Si sunt scumpe si din cauza ca faci dus-intors in aceeasi zi,
Ai primit programare?
adijo cred ca deabea astepti sa incepi. Oricum sa va simtiti bine in concediul din septembrie si sa va mai eliberati de tensiune.
brunadria ce fac foliculii?
Eu maine incep primosistonul. Am emotii. Trebuie sa il iau 10 zile si la urmatorul ciclu sa imi fac analiza de TSH. Da doamne sa fi coborat
Vreau sa am si eu o certitudine, sa pot rezerva camere la hotel. Cred ca deja nu o sa mai gasesc decat camere scumpe.
brunadria spune:
sisipisi foliculii mei isi fac de cap ;
foliculi z8: 2-7mm,1-8mm,1-9mm,1-10mm,1-12mm,2-15mm,1-19mm!
endometrul-9
luni echo si sange! voi stii mai multe!
ma bate gandul sa merg si eu in austria sau in alta parte la urmatorul fiv!
bafta multa fetelor!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."