Gasca de Constanta *120*
Raspunsuri - Pagina 8
Lali_mete spune:
Maai,toata lumea face nani?
Dana,foarte frumoasa varsta lui Dani.Citind mi-am amintit de mine la aceiasi ani.Ce vise! Ce ganduri! Ce amintiri!
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
DanaAlex spune:
oferta mea referitor "carutza" (vorba lu' fi-miu) este valabila pana la sfarshitul lunii, abia apoi discut despre varianta doi cu Dodo
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Gashca sa stiti ca nu imi place despre noi in ultima vreme... dar nici de scris doo randuri ?! Ca imi dau na-na acusi,ca si eu am fost cu nori negri deasupra capului!! Tata ne spunea somaleze cand eram mici ... |
romancutza "somaleza" ce dura eshti...absentezi la greu pe motiv de socrela shi canicula shi acu' certzi lumea...zi-le Lacri!!!
imi place ca-tzi faci mea culpa...bravos
ia zi miss de majoratul tau...cred shi eu ca-ti amintesti, doar a fost acu un an, conform declaratziei de varsta pe care ne-ai dat-o pe 13 august...
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DanaAlex
romancutza "somaleza" ce dura eshti...absentezi la greu pe motiv de socrela shi canicula shi acu' certzi lumea...zi-le Lacri!!! imi place ca-tzi faci mea culpa...bravos ia zi miss de majoratul tau...cred shi eu ca-ti amintesti, doar a fost acu un an, conform declaratziei de varsta pe care ne-ai dat-o pe 13 august... |
Paai,la majoratul meeeu..a plouat cu tunete si fulgere,s-a intrerupt curentul si muzica a cantat dintr-o masina ,ca nu exista generator la nici un vecin.A fost un majorat intim,cu cativa prieteni,prietene,rude si multe vise. Nu s-au implinit dar au luat altele nastere de-a lungul lungului an ce a trecut de atunci . m-am facut mare,am devenit femeie in toata regula,mai am si ceva vise,unele sunt sigura ca se vor indeplini.
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
mihaela77O spune:
...lali,doar 19 ani ai?
multi inaite si sa-ti implinesti toate visele!!!!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
cu intarziere zic si eu la multi ani,Luca!sanatate si mult noroc!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui mihaela77O ...lali,doar 19 ani ai? multi inaite si sa-ti implinesti toate visele!!!! |
daaaa...de unde 19 ani "pan' la tzatzisoare, pan' la buzishoare...varsta (am licentza poetica pe text) rau ma strange "...vorba lu ana a lu' mesteru' manole )...restul e secret
LNB...eu detzin secretul!!!ce dai sa-tzi zic?
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DanaAlex
daaaa...de unde 19 ani "pan' la tzatzisoare, pan' la buzishoare...varsta (am licentza poetica pe text) rau ma strange "...vorba lu ana a lu' mesteru' manole )...restul e secret LNB...eu detzin secretul!!!ce dai sa-tzi zic? |
Ieegzact cum spune Dana... Secretul il dezvaluim la o prima intalnire?
mihaela77O spune:
bey,voua va arde de glume la ora asta?
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Ieegzact cum spune Dana... Secretul il dezvaluim la o prima intalnire? |
tre'sa ne intalnim...da'sa vedem cand,ca zilele astea profitam la maxim de plaja...
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...