Gasca de Constanta *120*
Raspunsuri - Pagina 7
Dodo-pui spune:
Ct...
noi prin zona....eu sper sa fiu sef si executantbucatar...iar hunii teroristi sunt ok azi.Huna si-a lasat fundul "in jos" comparativ cu ieri dupa amiaza.Sper doar sa ma lase sa fac mancare caci altfel or a manance rabdari prajite
all
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
happymumy spune:
Neata! Eu sunt la cafea, m-am trezit la 12 azi. Nu am dormit in viata mea atit, dar cred ca ca oboseala era cam mare.Si diseara la nunta!
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
Lali_mete spune:
Hello Constantza!
Ce fac missele mele minunate?
Dana de la canicula e mami,plus ca de o saptamana tv-ul e practic blocat pe Halmark,nu mai schimb postul de frica sa nu mai vad vre-o stire naucitoare. Eu imi revin greu dupa chestii ca aia de la Giulesti. Inca imi dau lacrimile cand ma gandesc la mamele suferinde,la copilasi..nu mai zic nimic,nu vreau sa mai intristez si pe altii .
Lulu spor la treaba pentru bebe2,sa dea DD sa nu fie asteptarea prea lunga pana la cele 2 liniute pe test.La fel si lui Happymummy ,sa avem cat mai repede inca doua burtici intre constantence.Si din urma ,bineinteles,sa tina aproape Cris_Cris cu vesti minunate.Sa ne intalnim in formatie completa si sa va admiram cat de bine va prinde fetzishoara rotunjoara,burtica miscareatza si stralucirea unica de viitoare mamica.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
CRIXIA spune:
Seara buna!
Happy, sa te distrezi la nunta, sa-ti incarci bateriile cu energie pozitiva! ajunge atata negativism in sufletul tau in ultima vreme! Distractie placuta!
Criss, bine ai venit, ca n-am apucat sa te salut! sa iti ajute DD sa iti indeplinesti visul de a deveni mamica. E grele cu barbatii sa-i convingi sa devina "tatzi". Eu eram sfatuita sa-l pun in fatza faptului inplinit, dar nu-s de acord cu ideea asta, nu ti-o recomand. Sa fie proiectul vostru, acceptat pe deplin.
Va pup...poate revin later...ma cheama talibanii
Cris mami de Alexia & Ana
bettyk spune:
buna seara fetelor!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DIN PERIOADA CAT AM ABSENTAT EU.
INCA O DATA LA MULTI ANI,MULT NOROC SI SANATATE!
eu sunt stresata. sotul trebuia sa vina pe 17 aug si mai intazie. vine abia pe 28-29. si deci sunt fara chef si tareeeeeeeeeee stresata.
Pupici si o seara buna!
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
DanaAlex spune:
salut!!!
slaba miscarea...pe unde umblatzi???
Cristina- lasa ca munceshti si dupa aia esti libera...eu sunt "la munca" 24/24 cu copiii mei (una de 4 ani si unul de 3 ani), crede-ma e mai obositor decat munca la un exchange...o sa vezi!!! bucura-te de statutul de sotzie, aspiranta la functzia de mamica...cat mai ai timp
Lali - pai deja s-a racorit mami, deci tzi-ai mai revenit...am auzit shtirea trista (nu am deschis tv-ul toata vara, ma gandesc serios sa-l desfiintzez din dormitor) ...dar asta e situatzia shi nu se poate schimba nimic, ne revoltam impotriva noastra degeaba...sistemul sanitar si restul din romania vor fi decente cand cetateanul roman va conshtientiza ca munca e munca si daca te-ai decis la o meserie trebuie sa o faci cu chef ...indiferent de remuneratzie, chef, shpaga, pile, relatzii...pana atunci ne ramane doar sa suferim si sa ne intristam cand auzim de asemenea nenorociri...doar atat!
e o vorba din batrani: "omul sfiintzeste locul"...cand romanul va decise sa puna osul la munca se va schimba in bine tzarishoara asta...
revenind la sistemul sanitar, sa ne uitam in ograda noastra, respectiv spitalul judetzean constanta care e o rushine si ditamai judetzul cu atatzia oameni in el stam si suduim sistemul in loc sa ne revoltam si sa ne cerem dreptul constitutzional...sau chiar sa ajutam la reconstructzia unui spital, de ce nu??? pe sistemul "da-ti un leu pentru atheneu!!!"
Happy - distractzie frumoasa la nunta!!!
Dodo - ce-ai facut bun de mancare?...ce nazdavanii mai fac "hunii" mici!!!
Bettyk - rabdare shi tutun...shtiu ca e greu, dar umple-tzi timpul cu ceva nou...hai sa ne bem maine dimi cafeaua la omv boema (pe la 9 shi putzin)...mi s-a stricat telefonul shi nu mai am numarul tau, da-mi un apel
Crixia - "talibanii" ...o sa gasesc shi eu o denumire pentru ai mei, ma distrau la istorie hilotzii (=triburi barbare antice)
cine mai e treaza????
DanaAlex spune:
Gashca!!!...am citit acum aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107811&whichpage=1
Mery_anna sa ne dai de shtire daca putem ajuta! daaa.....
... ce varsta frumoasa implineshte Dani in curand!!!...spor la pregatiri
DanaAlex spune:
http://www.youtube.com/watch?v=sPI5wrDYE78
am asha ceva(roshu, stare buna, husa picioare iarna si husa ploaie)...are nevoie cineva? l-am cumparat nou ptr Nana, l-a utilizat si Tibi, il oferim gratuit.
daca nu are nevoie nimeni de el, Dodo -te rog sa-l pui la bazar si banii sa intre in contul "hunului" Bodo
Lali_mete spune:
Gashca sa stiti ca nu imi place despre noi in ultima vreme... Hai ca nu ne mai intalnim des am inteles,ca na,canicule,calduri,mosafiri...dar nici de scris doo randuri ?! Ca imi dau na-na acusi,ca si eu am fost cu nori negri deasupra capului!!
Dana Hilozi zici? Tata ne spunea somaleze cand eram mici ,ca eram slabe,mici,tot timpul pline de praf ca numai prin iarba/praf/pamant ne jucam
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania