Gasca de Constanta *120*
Raspunsuri - Pagina 9
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DanaAlex
da |
Tot iegzact . Eei,or sa fie si intalniri ,cum sa nu. tot cam atunci preconizez si eu ca se strang din nou trupele,cand se cam termina soarele,cand se poate iesi din casa pentru mai multe ore pe zi.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Secretul il dezvaluim la o prima intalnire? |
nu Lali, la a treia intalnire...si asta dupa cateva beuturici d'ale noastre
nu dam asha din casa de prima data
pushtoaico...ma bag la negociaza tu cu doamna, beuturici vs ani
mihaela77O spune:
so,keep in touch....asa ca va zic noapte buna,ca-mi cad ochii-n gura!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Dodo-pui spune:
sigur ca dormiti daca azi noapte ati avut "limbarnita si v-a mancat destele "de a-ti scris cca 2 pag
Dana mancarea este creatie propriecarne de pasare(de la soacra-mea) cu cartofi,legume....aruncate in vasul roman si dat la cuptor si cand erau fierte am adaugat sarea,bulion si ce mi s-a mai nazarit.Si-au papat hunii iar eu am fost fff multumita
Alina eu te astept cu ceva poze luni sa-mi satisfac curiozitatea(logic ca de la party....si sa "vaz" si hunii
Mery
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui DanaAlex http://www.youtube.com/watch?v=sPI5wrDYE78 am asha ceva(roshu, stare buna, husa picioare iarna si husa ploaie)...are nevoie cineva? l-am cumparat nou ptr Nana, l-a utilizat si Tibi, il oferim gratuit. daca nu are nevoie nimeni de el, Dodo -te rog sa-l pui la bazar si banii sa intre in contul "hunului" Bodo |
E copilul nascut acum ceva timp pentru care face loby Vladis??El o avea "carutza"?
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui mihaela77O so,keep in touch.... |
http://idioms.thefreedictionary.com/keep+in+touch
Keep in touch= Good-bye (Sometimes a sarcastic way of saying good-bye to someone one doesn't care about.)
...oalelei, muicaaaaa....ce scrie ashtia la dictzionar!!!
ashea ca, tzine aproape!!! we're here and you're too long absence, dear Miha...
a good day and fun at the beach !
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui copilul nascut acum ceva timp pentru care face loby Vladis??El o avea "carutza"? |
are...am verificat
mihaela77O spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DanaAlex
http://idioms.thefreedictionary.com/keep+in+touch Keep in touch= Good-bye (Sometimes a sarcastic way of saying good-bye to someone one doesn't care about.) ...oalelei, muicaaaaa....ce scrie ashtia la dictzionar!!! ashea ca, tzine aproape!!! we're here and you're too long absence, dear Miha... a good day and fun at the beach ! |
ei,nu lua si tu ad-literam,ce scrie acolo....
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui sigur ca dormiti... |
Buna dimineatza!!!...eu nu dorm, sunt la cafea si am pregatit micul dejun (frantzusesc), l-am savurat si acu ashtept sa se trezeasca Tibi sa plecam, avem intalnire cu o prietena mai tarziu
ps: sunt doar cu Tibi, Nana e la ai mei, iubi meu la balta sa prinda peshte