Gasca de Constanta *120*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

sigur ca dormiti daca azi noapte ati avut "limbarnita si v-a mancat destele "de a-ti scris cca 2 pag

as fi dormit eu azi noapte,dar ma chinuie o tuse seaca,pana nu-si face show-ul nu ma lasa....si as fi dormit si acum dar s-a trezit tsunami...asa ca vreau nu vrea la plaja cu mine!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neatza! Nici eu nu dorm . O virtuala,asa,vrea cineva?

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

mai iau o gura de ,de la Lali si fug sa imbrac cupilu.....
va doresc o duminica frumoasa!
Lali,vb sa vedem cum facem sa ne intalnim,bine ca nu ai nevoie chhiar acum de gecuta!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Dana mancarea este creatie propriecarne de pasare(de la soacra-mea) cu cartofi,legume....aruncate in vasul roman si dat la cuptor si cand erau fierte am adaugat sarea,bulion si ce mi s-a mai nazarit.Si-au papat hunii iar eu am fost fff multumita

se face bine carnea de pasare "de curte" in vasul de lut???am shi eu unul si nu prea il folosesc...poate dai mai multe detalii de preparare, te rog
mai cumpar cate o gaina de la brancovenesc si altceva decat s-o fierb nu-mi vine in cap

Mergi la inceput

As putea scrie romane despre visele mele,unele mai marete altele nu prea. De exemplu am visat mereu sa am grija de multi copii,primul meu vis "maret" era sa construiesc un orfelinat,sa il conduc,sa am grija de copilasii fara parinti carora multi le pricinuiesc numai rele. Cred ca fusesem prea atenta la "Mizerabilii" si "Veronica". Mi-a placut mereu desenul, casele frumoase,visam sa "ma fac" decorator,desi nu am gusturi aproape deloc la asezat/aranjat camere.Dar gusturile se mai si cultiva uneori,numai sa vrei. Am renuntat in momentul in care aproape am fost obligata sa ma inscriu la un liceu teoretic,profil matematica-informatica. Acum s-a dus talentul,s-a pierdut,nu pot spera la o calificare in acest sens. Eram si romantica,adolescenta tipica cu capul in nori,vesnic cu o poezie de dragoste pe buze,indragostita iremediabil de cel mai destept baiat din liceu . I-am scris si o scrisoare de dragoste,de aia siropoasa,cu poezie scrisa de mine .Si acum radem cand ne amintim . Nu ,nu m-am casatorit cu el,eram prea stearsa penru prietenii lui ,deci si asta intra la vise neimplinite. Daar asa a luat nastere alt vis,implinit de data asta,si anume Paul .

Asta ramasese de aseara,cred ca in loc sa dau send am dat drafts [:d].

Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

su eu fug...ne (re)intalnim diseara- cine n-are somn, desigur

Miha - sanatate!!!...suge shi tu ceva, eu cu tantum verde ma rezolv de ragusheala/durere/tuse

Lali - buna cafeaua, multzumim...era bun shi un pishcot pe langa

o zi minunata!!!

Mergi la inceput

Ia www.220.ro/video/faze-tari/O-Cafea/iVfz63zNvm/" target="_blank">uite ce pot unele!!

Si "special for Dana" www.fotkyfoto.ro/fotografii/cafea-si-cookieuri-cu-zahar-pudra%2819452537%29/ " target="_blank">cafea cu ceva dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex
se face bine carnea de pasare "de curte" in vasul de lut???

FFF bine se face...eu chiar am probleme cu carnea in general caci Bogdi din cauza medicantelor luate de la 9 luni are maselele fff cariate si mesteca ff greu si din cauza musculaturii faciale "slab" dezvoltate...si ca sa poata manca si el trebuie carnea ffff bine fiarta.DA sunt fff multumita de vasul roman.

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

'neata!acum m-am trezit.....cam tarziu ptr-lutele voastre delicioase,asa ca pun mana sa-mi fac o cafea.ati fost f matinale dragelor!

si o duminica placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Vladis, am doua sacosi de hainute. Cum facem sa ajunga la bebelusul care are nevoie de ele? Unele sunt de vara si sa mai apuce sa le poarte.

Mergi la inceput