Gasca de Constanta *120*
Raspunsuri - Pagina 11
mery_anna spune:
Buna ziua tuturor,bine v-am gasit!Sper ca aveti parte de o duminica frumoasa si...racoroasa!
Dana, multumesc mult...eu,familia mea,dar in primul rand Ionut am trait niste clipe groaznice...asemeni multora am simtit ce e durerea si lupta pentru a-ti salva copilul...am multa suferinta adunata pe care nu am impartasit-o,preferand sa o indur singura,sa nu sufere toti cei din jurul meu...am impresia ca sunt un butoi cu pulbere...Acum incercam sa ducem o viata normala,sa recuperam ce se mai poate si ma refer in primul rand la auz...Nu stiu cum va fi viata lui Ionut si ce ne-o mai rezerva viitorul...stiu doar ca ma bucura fiecare secunda petrecuta alaturi de el si ca ii multumesc Domnului ca mi l-a dat!
Noi in luna august am avut vacanta la logopedie,dar in septembrie incepem si tare suntem nerabdatori.As vrea sa-mi spuneti daca stiti pe cineva care a folosit Risatarun la copii ca trebuie sa ii dau lui Ionut pentru a-l ajuta si cu un medicament.
O zi buna!
Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!
Ontica Camelia spune:
Salutare minunatelor miss-e!
Ati avut ceva de "lucru".
Noi we asta am tinut-o tot intr-o "reuniune",
ieri dimi "reuniune" de familie la o pomana, iar seara la Mc'D la o petrecere de kopii, azi am serbat ziua finei la padure.
Aveti idee cam cat este o "croaziera" pana la insula Ovidiu, ma gandeam sa plimbam fetele cu vaporasul we viitor.
Urez de azi La multi ani dadi_t & Tiana(DanaAlex)! Sa fiti santoase si iubite de toti cei dragi voua!
Va doresc o seara linistita si spor la scris!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mery_anna As vrea sa-mi spuneti daca stiti pe cineva care a folosit Risatarun la copii ca trebuie sa ii dau lui Ionut pentru a-l ajuta si cu un medicament. |
Noi folosim Risatarun fur kinder de ani buni cca 6....eu sunt fff multumita de acest medicament...dar trebuie avut mare grija cu el ...daca agita copilul nu-i va face bine....Se aduce si greu ,numai in Germania se gaseste....
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
happymumy spune:
Am intrat sa va citesc(vad ca ati avut spor) si sa va spun Noapte buna! Sunt frinta!! Am plecat la 6 dimineata de la nunta, am dormit pina la ora 1pm, dupa care am plecat la Mangalia sa recuperez una bucata copil de la mama.Iar la 5 dupa -amiaza, am fost la o intirziata ciorba de potroace. Asa ca acum sunt zombie!
Pupici dulci si noapte buna!
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
bettyk spune:
Buna seara dragele mele!
LA MULTI ANI DADY-T SI TIANA! MULT NOROC IN VIATA SI MULTE BUCURII!
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
DanaAlex spune:
azi e zi mare pentru Adinutza &sotzul ei (shtiu eu )...asha ca Doamna, Domnule, multzi ani fericitzi impreuna!!!! am gasit pe net shi voi serbatzi "nunta de dantela"...sa fitzi fericitzi impreuna, sanatoshi shi voioshi shi peste toate dragastoshi
uite unde m-am documentat:
http://www.topfeminin.ro/cuplu+si+sex/viata+in+doi/casatoria+la+aniversare
DanaAlex spune:
salut!!!
wow!!!...maine e ziua Tianei!!! mersic de urari, din cauza de plecare la munte, canicula shi mami ocupata o vom sarbatori pe mandra mea in septembrie (nu shtim inca data, vrem pe 8 septembrie ca deh, e shi Maria...sa vedem cand se intorc de la munte, dar dau de shtire si convoc Gashca mica sa desfacem o shampanie impreuna )
cand am timp (mai tarziu sau maine dimi)o sa va povestesc shi eu aventura nashterii ei...sa ne facem obicei din a rememora momentele frumoase shi emotzionante prin care am trecut (ca tot a dat tonul Cuscra)
DanaAlex spune:
Mery_anna ...te admir mult pentru tot ce faci, sanatate multa puiului mic shi sa ne dai de shtire cand ai nevoie de ajutor...poate putem sprijini si noi
Happy - noapte buna!...
Cornelia- eu maine dupa amiaza tarziu ma intorc de la neptun...daca vorbeshti cu Vladis, nu ma deranjeaza sa trec sa iau eu lucrushoarele shi sa i le dau (e vecinica mea de cartier)...
Bettyk ...ne mai relaxam curand la o cafelutza shi o covocam shi pe vecinica (Vladis)...
Camelia - aflu eu pana we viitor cat costa plimbarica pe lac (ai mei au fost cu T&T vara trecuta)...
Cornelia spune:
Dana, eu sunt cu capul in nori si am vazut ce a scris Camelia, m-am uitat in listuta si am crezut totusi ca azi e 23 .
Adinutza, multi ani fericiti impreuna!
Dana, vorbim. Nu stiu cand ajung maine acasa .