Gasca de Constanta *120*
Raspunsuri - Pagina 12
DanaAlex spune:
La multi ani, Tania!!!!
abia te ashteptam sa te pupam&felicitam personal...distractzie frumoasa de ziua ta shi vacantza minunata in continuare!
TANIA
dadi_t spune:
wow...chiar la miezul noptii inaintea tuturor...la noi este ora 22:05.pup, dana!
La multi ani tuturor sarbatoritilor ultimelor zile(revin dupa ce citesc cele 8 pagini scrise)!
LA MULTI ANI TIANA-MARIA!Sa ai o zi minunata si fericita, ca fiecare zi si an de acum inainte! mami Dana sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri in fiece clipa de puiutii tai si de tot ce realizeaza in viata!
Nu am cuvinte sa explic-redau ce traim si ce ni se intampla de 2 zile incoace in UK...minunat-minunat-minunat!!!!!! (amanunte...cand revenim...)
Zborul cu avionul a fost ok...mai usor decat ne-am asteptat...wizzair-ul este jos palaria la capitolul pret/calitate...desi este o cursa lowcost...
pup miss-minunatele...sa va gasesc sanatoase si bine!
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan
Dodo-pui spune:
Tania La multi si sa dea DD sa-ti implinesti visele!
Dana ss-ti traiasca fata,sa fie sanotoasa si sa va aduca numai bucurii!Tiana La multi ani!
Osaptamana usoara si plina de impliniri
Las pentru doritoare
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ADINUTZA spune:
La multi ani TIANA, sa fii sanatoasa, si mereu voioasa!
Dana sa ai parte doar de bucurii din partea copiilor!
Multumim de urari, noi am sarbatorit in cadru restrans, prieteni putini dar buni, eu chiar uitasem de eveniment, noroc cu Iuli...
Tania, iti doresc numai bine, si sa vi se realizeze repede visurile!
Cami, in jur de 30 de min faci cu vaporasul pana pe insula Ovidiu. Am fost si eu cu copiii anul trecut. E frumos pe insula, mai ales spatiul de joaca.
O zi buna, tuturor!
Madamsadamy spune:
Buna dimineata!!!
LA MULTI ANI, FERICITI!!!!!cu multa sanatate si realizari TANIA. O vacanta placuta. Te asteptam cu relatari despre.Pertrecere frumoasa alaturi de suri a ta. Daca aveti nevoie de ceva din Romania, da-ti-mi de stire ca Dana Tatu vine in Anglia pe 16 si pot sa va trimit. Oricum tu atunci cred ca o sa fi in tara, dar pentru Iusty.
TIANA, draga de ea e mai mare cu un an. Copilarie fericita.
Despre mine nu va pot spune decat ca e ultima suta de metri, sunt cu agenda dupa mine cu organizarea pe zile(obicei imprumutat de la o prietena Adina).Rochia o recuperez de la magazin abia maine. Deci asta e motivul ptr care nu am poza. Cred ca o sa o vedeti abia dupa nunta in format original de nasica-printesa. Asa i-am spus sotului meu ca e rochie de printesa. El mi-a raspuns ca are nevoie doar de rochie de nasa, dar daca nasa o sa fie o nasa-printesa cu atat mai bine ptr el.
Tiza mea, as avea eu nevoie de carutul acela ptr fina mea. Din al ei, fiind gen landou, trebuie legata ca se apleaca si cade,iar in tricicleta cumparata de noi, sta asa de mult ca mi-e mila de funduletzul si coloana ei. Noi nasi nebunei i-am cumparat-o prea devreme zic eu, la 8 luni jumatate, cand am auzit ca a fost la Real si nu se mai dadea jos din carucioarele alea cu masinutza ptr copii.
Cat despre sistemul sanitar imi vine sa morrrrrr. Alaltaieri am ajuns cu finutza la urgenta cu o temperatura de 39.8. Dupa prtimul control ne-a trimis la analize. Copilul urla intr-una de o ora, o luam pe rand in brate si o leganam si eu si mama, si ea nu tacea si pace. La usa laboratorului se infinge o tipa ,in jur de max 50 de ani, o avertizez ca nu o sa intre in fata noastra, iar ea imi spune ca prin lege are prioritate ca este doctor. Doamne, nu va pot spune cum m-am infuriat si i-am zis ca nu ma intereseaza ce medicina practtica si ce doctor este, ca nici mama legii nu ma face sa o las sa intre , ca sunt cu un copil pana-n an cu temperatura si care urla cat o tine gura. Mititica mi-era o mila de ea; se vedea sleita de puteri si tot nu tacea. Am tras concluzia ca nu-i place in spital, ca se sperie cand vede spitalul, halatele albe, etc. Mai fetelor de cand am intat in cabinet a inceput si n-a mai tacut decat la masina. Ea are de facut pana la un an un tratament de bronsita, si merge de doctor cel putin lunar . Asta de la 4 luni. Are probleme cu respiratia , deci acolo nu a plans, dar in spital a fost dezastru. Iar doctoritza aia care avea dreptul prin lege sa ignore un copil si sa intre, i-a trecut.
Am pus folder nou cu poze de la botez, si acum o sa mai pun cateva razlete. Dupa nunta promit sa pun din vacante, ca sunt restanta la album. Va invit la vizionare.
lulu77 spune:
TIANA,LA MULTI ANI! Sa ai parte de o copilarie frumoasa, sa fi fericita alaturi de Tiberiu si parintii tai....Cuscra sa iti traiasca si mai poti face o fata..ca te pricepi
TANIA, LA MULTI ANI! Sa ai parte de multe realizari si o viata implinita pe toate planurile...te-am sunat doua zile la rand, pe ambele telefoane, inainte sa pleci la un moment dat mi-a raspuns si una din fete( cred ca Anduta) si i-am zis ca te-am cautat si sa ma suni....vroiam sa va urez drum bun, toate cele bune....si alte cele
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
lulu77 spune:
Cu vaporasul va puteti plimba, zilnic, intre orele 10.00- 22.00 in portul Tomis, plekare de langa restaurant "On Plonge", 10 lei -adult , 5 lei copil peste 5 ani (parca) , 30 minute .
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
liris spune:
Tania, dc te-ai nascut asa intr-o zi istorica pina si io imi amintesc.
La multi ani, draga mea! sanatate, numai bucurii si mult noroc!!
happy_uka spune:
Hello Constanta!!
La multi ani fericiti Tiana !!!
Felicitari mami pentru copiii tai frumosi!
Nu v-am mai vizitat de multisor, avem o viata sociala foarte activa, atat ziua cat si noaptea . Am intarcat-o pe Carina acum 2 saptamani, cu 2 zile inainte de implini 11 luni.. Totul a decurs nesperat de bine, aveam scenarii in cap, cu traume, tipete si frustrari, de ambele parti. Nimic din toate astea. Am avut noroc probabil, ca nu a fost foarte atasata de san.
Este mai greu cu adormitul, cand se mai trezeste noaptea imi ia mai mult s-o pun la loc in patutz..Dar era timpul, eram epuizata si nici laptic nu mai era.
In rest, noi iesim prin parc, prin Mamaia, pe la plaja, ca tot omul.. Organizez mini-petrecerea de motz..am emotii Face fetitza mea un an, nu-mi vine sa cred
Va pup, sa avem toate o saptamana faina!!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
CRIXIA spune:
La multi ani TANIA!! Inca o floare in buchetul vietii!! Sanatae si putere iti doresc! Concediu placut si elan pentru mareeaaa mutare!
La multi ani printesa TIANA!!! Mami Dana, sa-ti dea DD putere sa-ti cresti perechea minunata, sa-ti aduca bucurii!
Salutare!
Prima zi de liniste acasa. Sunt eu cu fetele, dar in loc sa profit de linistea asta, ma lupt cu o criza de rinichi. Noaptea trecuta a durut rau, sper sa ma refac.
Si Alexia e julita la un genunchi inca de la motul Anei. A dat semne sa se repare, dar prin "grija" ei s-a mai lovit de vreo 2-3 ori si s-a agravat.
Uite asa am gasit io o scuza pt restanta la albumul foto, nici pozele de la ziua Anei nu le-am dw, doamne cand m-oi aduna si eu!!
Va pupic ca nu mai pot sta!
Cris mami de Alexia & Ana